Ja to jak dziadek chciał Hankę prowadzić za ręce myslalam ze mu krtań odgryzę. Usłyszałam że ona chceMasz rację, ale od czasu do czasu robię mu ta przyjemność bo się wtedy ogromnie cieszy to jest kolejna rzecz której nigdy miałam nie robić a jednak
reklama
Mikstura
Fanka BB :)
Ja właśnie w tamtym tygodniu byłam u fizjo i koleżanka mi przesłała filmik jak córkę prowadza i fizjo powiedziała, że tragedia. Wiadomo, ona widziała jakieś wykrzywienie stopy, czy wygięcie kręgosłupa do tyłu, gdzie szary człowiek tego nie widzi.Nie obrażajcie się dziewczyny. Ale po jaki grzyb prowadzacie dzieci za rączki? To tak naprawdę mało wspólnego ma z chodzeniem bo inaczej dziecko swój ciężar roznosi. Dziecko musi przejść swoje etapy a prawdzenie takie jest bez sensu.
Ja to w ogóle patrze na te zalecenie przez palce, ale niektóre rzeczy wydają mi się poprostu naturalne. I właśnie nie przyspieszam z niczym poprostu.Ja już na te wszystkie zalecenia patrzę przez palce chodziki też są super złe, u mnie wszystkie dzieci jeździły w nich i są zdrowe ja sama nie dawałam Krzyśka co prawda ale teraz tak myślę że w sumie nic by mu się nie stało myślę że są dużo gorsze rzeczy które moga zrobić maluchom krzywdę
U mnie ladnie stope cala kładzie. Ale u dzieci chyba do 2 roku życia może się zdarzyć chodzic na palcachU nas też na razie tylko przy meblach, a jak stoi to super równowagę trzyma ale do samodzielnego chodzenia to jeszcze długa droga. Wasze dzieciaki też stawiają kroczki na palcach?
G
gość _199
Gość
Ja ci powiem że jestem tak zmęczona jego jękami i placzsmi, że już robię tak jak on chce. Wiem, że to złe, ale gdybym była stanowcza to wątpię że zjadłabym chociaż śniadanie.Ja to w ogóle patrze na te zalecenie przez palce, ale niektóre rzeczy wydają mi się poprostu naturalne. I właśnie nie przyspieszam z niczym poprostu.
marta18691
To mi się udało sprzedać Dafi elektryczny przepływowy podgrzewacz do wody wystawilam po godzinie już ktoś go chciał i wysłałam z sofa będzie ciężko zależy za ile chcesz sprzedaćDziewczyny nie wiem czy ta kwarantanna mi wyjdzie na dobre. Właśnie zamowilam nowa sofę do salonu. Stara musze sprzedać na szybkości
Michalina_25
jaką zamówiłaś?Dziewczyny nie wiem czy ta kwarantanna mi wyjdzie na dobre. Właśnie zamowilam nowa sofę do salonu. Stara musze sprzedać na szybkości
reklama
Michalina_25
wszystko ma swojego klientaTo mi się udało sprzedać Dafi elektryczny przepływowy podgrzewacz do wody wystawilam po godzinie już ktoś go chciał i wysłałam z sofa będzie ciężko zależy za ile chcesz sprzedać