Ewq9
Fanka BB :)
Nie tzn od domu poszło 1000 zł ale akurat my się nie składaliśmy bo mieliśmy gorszy finansowo czas (covid, mąż zmieniał pracę)I wy to zaplaciliscie ? Xd
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie tzn od domu poszło 1000 zł ale akurat my się nie składaliśmy bo mieliśmy gorszy finansowo czas (covid, mąż zmieniał pracę)I wy to zaplaciliscie ? Xd
Dla mnie chore to jest a co będzie zmuszał że masz dać na kościółNie tzn od domu poszło 1000 zł ale akurat my się nie składaliśmy bo mieliśmy gorszy finansowo czas (covid, mąż zmieniał pracę)
Ja nie tyle co się boję, ale nie mam z kim zostawić jej chorej a odpadają u mnie zwolnienia. Takze albo niania albo siedzenie w domu.Dziewczyny boicie się posłać dziecko do żłobka ? Która z was w ogóle posyła ?
Ja idę na urlop wychowawczy.Dziewczyny boicie się posłać dziecko do żłobka ? Która z was w ogóle posyła ?
Wiem, ja mam to samo Już kilka razy przed świętami zdarzyło mi się bajkę włączyć, gdzie nie jestem fanką tv, a ja np.obierałam koło niej ziemniaki Właśnie wczoraj przeglądałam Bonito i też chciałam znaleźć coś w ten deseń. Jak coś znajdę to dam znaćOoo bidulki!! To zdrówka dla was! Powiedz mi jak dzielisz się opieka między dwoma jak Ida nie chce z ciebie np zejść. Ja mam takie wyrzuty sumienia... Staram się poświęcać jej czas jak ten mały potwór spi, ale zarosła brudem w domu gramy w gry, malujemy ale czuję się,, wyrodna,,. Masz może jakaś książkę fajna o wrażliwych dzieciach do polecania?
U nas decyzja ze mloda albo z tesciowa albo niania. Ja osobiście boje się posłać mala do żłobka bo mamy tylko jeden q okolicy i obawiam się że mala jest za mala i nie będzie dobrze zaopiekowana...Dziewczyny boicie się posłać dziecko do żłobka ? Która z was w ogóle posyła ?
Ja posyłam do klubu malucha od sierpnia, na kilka godzin, a we wrześniu wracam do pracy. Będę na wychowawczym przez pół roku.Dziewczyny boicie się posłać dziecko do żłobka ? Która z was w ogóle posyła ?