reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dziewczyny jaki inhalator dla malucha ? Mam jeden ale jest stary i tak glosny ze mloda jak go włączam dostaje doalownie napadu paniki i płaczu....
Inhalacje musimy robic a ten dzqiek ją przeraża....
Macie coś polecanego i w miarę cichego?

A jeśli chodzi o roczek to mam już dekoracje kupione jeszcze mam zwykle niebieskie balony 😁jednym churtem zamawiałam bo i dla Kingi oblatek z Elza i dla Kuby z myszką Miki opłatek na tort ❤️

Załączniki

• IMG_20220104_085346990.jpg
    IMG_20220104_085346990.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 76
Ooo bidulki!! To zdrówka dla was! Powiedz mi jak dzielisz się opieka między dwoma jak Ida nie chce z ciebie np zejść. Ja mam takie wyrzuty sumienia... Staram się poświęcać jej czas jak ten mały potwór spi, ale zarosła brudem w domu 😂😂😂 gramy w gry, malujemy ale czuję się,, wyrodna,,. Masz może jakaś książkę fajna o wrażliwych dzieciach do polecania?
Wiem, ja mam to samo :( Już kilka razy przed świętami zdarzyło mi się bajkę włączyć, gdzie nie jestem fanką tv, a ja np.obierałam koło niej ziemniaki🤪 Właśnie wczoraj przeglądałam Bonito i też chciałam znaleźć coś w ten deseń. Jak coś znajdę to dam znać :)

Dziewczyny boicie się posłać dziecko do żłobka ? Która z was w ogóle posyła ?
U nas decyzja ze mloda albo z tesciowa albo niania. Ja osobiście boje się posłać mala do żłobka bo mamy tylko jeden q okolicy i obawiam się że mala jest za mala i nie będzie dobrze zaopiekowana...
Poza tym rozmawialam z kilkoma osobami co posłały i od wszystkich usłyszałam " jak masz możliwość jeszcze zostawić w domu to zostaw "...wiec tak narazie zostaje a jak wyjdzie to zobaczymy ;p

reklama
Do góry