reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ja mam wrażenie że u nas już niebawem zacznie samodzielnie chodzić, bo zaczyna się już puszczać sofy czy szafek. A za każdym razem jak go chce posadzić to nogi prostuje i leci, ale ja go oczywiście jeszcze muszę podtrzymywać. Będzie gotowy to stanie i pójdzie, takie jest moje zdanie. Ale wiem że jak już zacznie sam dreptać to pewnie już nic kompletnie nie zrobię bo będę za nim latać jak głupia żeby głowy nie rozbił😂
No właśnie jak hanka zaczęła chodzic to ani razu na głowę nie laduje tylko na dupe 😂takze luzik.

reklama
Ja mam wrażenie że u nas już niebawem zacznie samodzielnie chodzić, bo zaczyna się już puszczać sofy czy szafek. A za każdym razem jak go chce posadzić to nogi prostuje i leci, ale ja go oczywiście jeszcze muszę podtrzymywać. Będzie gotowy to stanie i pójdzie, takie jest moje zdanie. Ale wiem że jak już zacznie sam dreptać to pewnie już nic kompletnie nie zrobię bo będę za nim latać jak głupia żeby głowy nie rozbił😂
Mój już dawno stoi sam długo, ale jakoś nie chce się ruszyć i iść. Za bardzo się chyba boi, dlatego uważam że jeszcze trochę potrwa zanim on zacznie chodzić 😂

Ja tam w ogóle sie nie jaram wczesnym chodzeniem bo na bank będzie mi młody uciekał wszędzie, a nie chce mi się za nim gonić ,😂 więc na razie cieszę się póki nie chodzi. Dzisiaj miał jedną krótka drzemkę w nosidle na zakupach w Ikei i to wszystko 😓 na szczęście już śpi 🥴

Tez nie jestem zwolenniczką szybkiego chodzenia zwłaszcza, że mój mały miał w założeniu długo czworakowac żeby ćwiczył mięśnie brzucha. Chodziła, pchacza nie ma ale po domu pcha krzesla, swoje krzesełko do karmienia i idzie. Już od kilku dni się puszcza i robi po kroczku a dziś zaszal i robi tych kroków coraz więcej.

Tez nie jestem zwolenniczką szybkiego chodzenia zwłaszcza, że mój mały miał w założeniu długo czworakowac żeby ćwiczył mięśnie brzucha. Chodziła, pchacza nie ma ale po domu pcha krzesla, swoje krzesełko do karmienia i idzie. Już od kilku dni się puszcza i robi po kroczku a dziś zaszal i robi tych kroków coraz więcej.
Powiem ci, że Hanka mimo chodzenia,duzo czworakuje. Szybciej jej to idzie jak ma uciekać od siostry 😂

Moja mloda ma problem z samodzielnym siadaniem... odkąd się uderzyła i zbila glowe to nie chce siadać sama. Ciagle wstaje ale jak chxe usiąść to krzyczy i wyciąga rece zeby jej pomóc;/

reklama
Moja mloda ma problem z samodzielnym siadaniem... odkąd się uderzyła i zbila glowe to nie chce siadać sama. Ciagle wstaje ale jak chxe usiąść to krzyczy i wyciąga rece zeby jej pomóc;/
To u nas tak jest ze staniem, stał sam, dostał tego pchacza i się z nim przewrócił. Chodzi tylko przy meblach, sam nie ma mowy żeby stanął :/

Do góry