reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

U nas chyba kolejne zęby idą, bo ślini się litrami, gryzaki (i nie tylko) ciągle w użyciu, a do tego straszna maruda jest, ciągle płacze bez powodu tak o w pół kroku np., nosić wciąż trzeba i nie dość, że tylko 1 drzemka w ciągu dnia to króciutka, tyle, że nie widzę, żeby coś tam się działo w paszczy 😅🤷

reklama
Tak jadł jako 1raz 🤣

Załączniki

• IMG-20211229-WA0005.jpg
    IMG-20211229-WA0005.jpg
    192,3 KB · Wyświetleń: 87
  • IMG-20211229-WA0001.jpg
    IMG-20211229-WA0001.jpg
    145,6 KB · Wyświetleń: 92
U nas rok sie nie kończy dobrze. Mlodej i mężowi przeszlo ale ja jestem totalnie chora. Ledwo mowie i funkcjonuje. Meza siostra tez. Miala robionego covida ale qyszedl negatyw. Wiec odpuściłam test i siedze w domu...
Dzis odebrałam fotoksiazke małej i się tak wzruszyłam jak oglądałam jak byla taka malutka. Powoli zaczynamy myśleć o drugim;p

Małej wyszly juz dolne 2 i ida gorne 2. Mloda maruda i straszna zosia samosia ;D jje tylko sama. Wszystko rączkami. Łazic zaczyna sama. Szok, jak ona wydoroslala.

U nas rok sie nie kończy dobrze. Mlodej i mężowi przeszlo ale ja jestem totalnie chora. Ledwo mowie i funkcjonuje. Meza siostra tez. Miala robionego covida ale qyszedl negatyw. Wiec odpuściłam test i siedze w domu...
Dzis odebrałam fotoksiazke małej i się tak wzruszyłam jak oglądałam jak byla taka malutka. Powoli zaczynamy myśleć o drugim;p

Małej wyszly juz dolne 2 i ida gorne 2. Mloda maruda i straszna zosia samosia ;D jje tylko sama. Wszystko rączkami. Łazic zaczyna sama. Szok, jak ona wydoroslala.
Dorośleją te nasze dzieciaczki❤️❤️ kochana kuruj się!wszystkie podziwiam które myślą o drugim dziecku tak szybko 😂 pomijam fakt niewyspania itp. Tylko strach że cała ciaze będę musiała lezec albo w szpitalu serce by mi peklo😥😥 jeżeli ja zdecyduje się na trzecie (chociaz nie zachęca mnie do tego wzrost cen) to tak po 3 latach dopiero jak mloda będzie przedszkolna 😂

Zdrówka! 😊

U nas jeść sam nie chce, w rękę bierze tylko po to, żeby zaraz wyrzucić i buzię przy tym otwiera, żeby mu podać 😂 Ale wodę musi pić sam, wkurza się jak mu trzymam kubek i nie chce pić, a potem sam sobie bierze (oczywiście krzywego kubka mu do samoobsługi nie daję, bo wiadomo jak to się kończy). Coraz odważniej staje, najchętniej jak tata się walnie na matę i śpi to ma przeszkodę idealnej wysokości 🙈 Też jak patrzę na zdjęcia to się zastanawiam, kiedy to zleciało i jaki on już duży 😍 Ale realnie o drugim jeszcze nie myślę, w ogóle nie wiem czy będę miała drugie, los zdecyduje 😂 Ale wiadomo, czasem przychodzą myśli, że fajnie byłoby takiego maluszka mieć raz jeszcze i nadrobić stracony przez depresję i początkowe nerwy, czas.

Załączniki

• IMG_20211229_201108.jpg
    IMG_20211229_201108.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 93
Podziwiam dziewczyny, ze juz myslicie o drugim/trzecim, ale dla Maluszkow to dobrze-rodzenstwo to skarb. Ja sie nie zdecyduje, bo wiem, ze cala ciaze bym musiala lezec, jak w pierwszej, wiec to odpada. Ale tez sobie mysle, ze przy kolejnym to juz wiecej przyjemnosci a mniej stresu.

Podziwiam dziewczyny, ze juz myslicie o drugim/trzecim, ale dla Maluszkow to dobrze-rodzenstwo to skarb. Ja sie nie zdecyduje, bo wiem, ze cala ciaze bym musiala lezec, jak w pierwszej, wiec to odpada. Ale tez sobie mysle, ze przy kolejnym to juz wiecej przyjemnosci a mniej stresu.
Trzeba dziękować za ten jeden cudek co masz! :) będzie szczęśliwym dzieckiem, już jest. 😁

Trzeba dziękować za ten jeden cudek co masz! :) będzie szczęśliwym dzieckiem, już jest. 😁
Szukam mu teraz opiekunki i chyba przez to, ze za 2 miesiace chce wracac do pracy, to teraz tak jakos bardziej kocham te wspolne chwile-mimo, ze na sikunde nie moge go zostawic, a przytulasow przy usypianiu to ciagle mi malo🥰

reklama
Do góry