U nas chyba kolejne zęby idą, bo ślini się litrami, gryzaki (i nie tylko) ciągle w użyciu, a do tego straszna maruda jest, ciągle płacze bez powodu tak o w pół kroku np., nosić wciąż trzeba i nie dość, że tylko 1 drzemka w ciągu dnia to króciutka, tyle, że nie widzę, żeby coś tam się działo w paszczy
reklama
marta18691
Fanka BB :)
U nas rok sie nie kończy dobrze. Mlodej i mężowi przeszlo ale ja jestem totalnie chora. Ledwo mowie i funkcjonuje. Meza siostra tez. Miala robionego covida ale qyszedl negatyw. Wiec odpuściłam test i siedze w domu...
Dzis odebrałam fotoksiazke małej i się tak wzruszyłam jak oglądałam jak byla taka malutka. Powoli zaczynamy myśleć o drugim;p
Małej wyszly juz dolne 2 i ida gorne 2. Mloda maruda i straszna zosia samosia ;D jje tylko sama. Wszystko rączkami. Łazic zaczyna sama. Szok, jak ona wydoroslala.
Dzis odebrałam fotoksiazke małej i się tak wzruszyłam jak oglądałam jak byla taka malutka. Powoli zaczynamy myśleć o drugim;p
Małej wyszly juz dolne 2 i ida gorne 2. Mloda maruda i straszna zosia samosia ;D jje tylko sama. Wszystko rączkami. Łazic zaczyna sama. Szok, jak ona wydoroslala.
Dorośleją te nasze dzieciaczki kochana kuruj się!wszystkie podziwiam które myślą o drugim dziecku tak szybko pomijam fakt niewyspania itp. Tylko strach że cała ciaze będę musiała lezec albo w szpitalu serce by mi peklo jeżeli ja zdecyduje się na trzecie (chociaz nie zachęca mnie do tego wzrost cen) to tak po 3 latach dopiero jak mloda będzie przedszkolnaU nas rok sie nie kończy dobrze. Mlodej i mężowi przeszlo ale ja jestem totalnie chora. Ledwo mowie i funkcjonuje. Meza siostra tez. Miala robionego covida ale qyszedl negatyw. Wiec odpuściłam test i siedze w domu...
Zdrówka!U nas rok sie nie kończy dobrze. Mlodej i mężowi przeszlo ale ja jestem totalnie chora. Ledwo mowie i funkcjonuje. Meza siostra tez. Miala robionego covida ale qyszedl negatyw. Wiec odpuściłam test i siedze w domu...
U nas jeść sam nie chce, w rękę bierze tylko po to, żeby zaraz wyrzucić i buzię przy tym otwiera, żeby mu podać Ale wodę musi pić sam, wkurza się jak mu trzymam kubek i nie chce pić, a potem sam sobie bierze (oczywiście krzywego kubka mu do samoobsługi nie daję, bo wiadomo jak to się kończy). Coraz odważniej staje, najchętniej jak tata się walnie na matę i śpi to ma przeszkodę idealnej wysokości Też jak patrzę na zdjęcia to się zastanawiam, kiedy to zleciało i jaki on już duży Ale realnie o drugim jeszcze nie myślę, w ogóle nie wiem czy będę miała drugie, los zdecyduje Ale wiadomo, czasem przychodzą myśli, że fajnie byłoby takiego maluszka mieć raz jeszcze i nadrobić stracony przez depresję i początkowe nerwy, czas.
Załączniki
sandra0777
Podziwiam dziewczyny, ze juz myslicie o drugim/trzecim, ale dla Maluszkow to dobrze-rodzenstwo to skarb. Ja sie nie zdecyduje, bo wiem, ze cala ciaze bym musiala lezec, jak w pierwszej, wiec to odpada. Ale tez sobie mysle, ze przy kolejnym to juz wiecej przyjemnosci a mniej stresu.
G
gość _199
Gość
Ja też nie mam zamiaru mieć kolejnego oby los nie zdecydował za mnie.
Trzeba dziękować za ten jeden cudek co masz! będzie szczęśliwym dzieckiem, już jest.Podziwiam dziewczyny, ze juz myslicie o drugim/trzecim, ale dla Maluszkow to dobrze-rodzenstwo to skarb. Ja sie nie zdecyduje, bo wiem, ze cala ciaze bym musiala lezec, jak w pierwszej, wiec to odpada. Ale tez sobie mysle, ze przy kolejnym to juz wiecej przyjemnosci a mniej stresu.
sandra0777
Szukam mu teraz opiekunki i chyba przez to, ze za 2 miesiace chce wracac do pracy, to teraz tak jakos bardziej kocham te wspolne chwile-mimo, ze na sikunde nie moge go zostawic, a przytulasow przy usypianiu to ciagle mi maloTrzeba dziękować za ten jeden cudek co masz! będzie szczęśliwym dzieckiem, już jest.
reklama