reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Kurde ja to mam pecha jednak 🙈 młody zasnąl o 20 i śpi śpi, przebudziłam się w nocy i myślę nic?? Nie obudził się??? Wow. Patrzę a tam 2:00. Szok! No ale obok łóżeczka mamy taki koszyk z zabawkami i coś tam się przesuwało cały czas, nasłuchuje a tam pianinko się włączylo, muzyka, światełka, no świetnie. Ale młody się nie obudził! Za chwilę znowu się coś włączyło. Młody ani drgnie. To wstałam żeby to wyłączyć... Próbowałam jak najostrożniej, niestety jak wyciągałam z wierzchu zabawki to się przebudzil 🙄 a ciekawe ile by jeszcze spał... Teraz już po 8 i aż dziw bo nadal śpi.

Kurde ja to mam pecha jednak 🙈 młody zasnąl o 20 i śpi śpi, przebudziłam się w nocy i myślę nic?? Nie obudził się??? Wow. Patrzę a tam 2:00. Szok! No ale obok łóżeczka mamy taki koszyk z zabawkami i coś tam się przesuwało cały czas, nasłuchuje a tam pianinko się włączylo, muzyka, światełka, no świetnie. Ale młody się nie obudził! Za chwilę znowu się coś włączyło. Młody ani drgnie. To wstałam żeby to wyłączyć... Próbowałam jak najostrożniej, niestety jak wyciągałam z wierzchu zabawki to się przebudzil 🙄 a ciekawe ile by jeszcze spał... Teraz już po 8 i aż dziw bo nadal śpi.
U mnie zasnął o 20, przebudził się ok północy na mleko a potem przed 5. Nie chciał spać więc dałam mleko i zasnął coś po 5. Finalnie obudziliśmy się o 7:20 ! Pierwszy raz od nie pamiętam kiedy spał tak długo 🤩 ale mam za to dzień rozwalony bo zawsze wszystko wcześniej robiłam niż dzisiaj 🤣

U mnie zasnął o 20, przebudził się ok północy na mleko a potem przed 5. Nie chciał spać więc dałam mleko i zasnął coś po 5. Finalnie obudziliśmy się o 7:20 ! Pierwszy raz od nie pamiętam kiedy spał tak długo 🤩 ale mam za to dzień rozwalony bo zawsze wszystko wcześniej robiłam niż dzisiaj 🤣
U mnie 100 pobudek... Ledwo żyję...

Kurde dziewczyny chyba jednak wracam do swojej starej roboty. Byłam dzisiaj odwiedzic pogadać i jestem w szoku.
Wszystko zmienione, uporzadkowane, nowe biuro, praca zmianowa, przepisowo etc. Powiedzieli mi że niezaleznie od mojej decyzji będą mnie wspierać. Że zaraz druga laska z którą ptacowalam bierze ślub i pewnie będzie się decydowac na dziecko, więc fajnie jakbym wtedy była. No ciepła posadka jak nic.
Biuro piekne, nowe, przestronne, kuchnia łazienka, ekspres do kawki, szefostwo z tyłu. No atmosfera bajka. Jak mi tylko dadzą stawkę taka jak chce to wracam. Posiedze z dzieckiem do końca maja, a potem pół na pół dziadki i opiekunka chyba. w sumie olewalam prace przez ponad rok (ciąża plus macierzyński) a oni mnie powitali tak, że aż się głupio zrobiło.

reklama
@Mikstura jak lubicie gry, to polecam. Strategiczna 😁 właśnie przegrałam z córką 😂

Załączniki

• IMG_20211230_140055.jpg
    IMG_20211230_140055.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 90
Do góry