U nas 80, chociaz zakladam juz 86 ale jeszcze luzneJakie rozmiary noszą Wasze maluchy ?;p
Ja powoli zaczynam kompletować rozmiar 92 bo wszystkie piżamki na 86 robia sie jak na serdelku;p a na metce wiek na 2 lata ;D czy tylko moja jest taka "duza"?
reklama
Z racji tego za mam starsze dziecko to mały dostanie prezent od rodziców, bo jak to wytłumaczyć 4 latkowi, że brata nie było mikołaja bo jest za mały ;P Starszak dostanie "Czytaj z Albikiem," a mały talerzyk silikonowy- lisek zabawek mamy hmm sporo. Od teściów nie wiem co dostaną bo nigdy nie pytają..Rodzeństwo i moich rodziców poprosiłam żeby złożyli się na 1 wspólny prezent dla każdego z nich. Moje dzieci są póki co jedyne w najbliższej rodzinie -maz jedynak, rodzeństwo mam jeszcze bez dzieci. Wszyscy rozpieszczają, potem zabawek worek.A jak tam u Was z prezentami pod choinkę co dajecie dziecia?
Zazdroszczę piernika staropolskiego !!!
Mi się udało upiec pierniczki ze starszym i ulepic pierogi, a tak stoję ze świętami. U nas od końca listopada po kolei każdy był chory...Najgorzej miał mezulo, zapalenie krtani. Przekrzyczany przez wszystkich
A Adaś nosi 86/92 chyba że coś jest z Lidla
Ostatnia edycja:
marta18691
Fanka BB :)
U nas też dziwnie z tymi rozmiarami spodnie 74 s body 80 swetry przez głowę zakladane 80/86 pajace 74 i 80U nas 80, chociaz zakladam juz 86 ale jeszcze luzne
marta18691
Był niegrzeczny . Mąż kazał mi zapakować dla hani prezent w papier by miała radość z rozerwania my z mezem się śmiejemy, że od nas dostanie traktorek że zwierzętami, od jednej ciotki dostanie taki mały garaż z samochodzikiem juz nie mamy pomysłu na prezenty dla,, dziewczynek,,. Chociaż ja uważam, że przecież może się bawić i samochodamiZ racji tego za mam starsze dziecko to mały dostanie prezent od rodziców, bo jak to wytłumaczyć 4 latkowi, że brata nie było mikołaja bo jest za mały ;P Starszak dostanie "Czytaj z Albikiem," a mały talerzyk silikonowy- lisek zabawek mamy hmm sporo. Od teściów nie wiem co dostaną bo nigdy nie pytają..Rodzeństwo i moich rodziców poprosiłam żeby złożyli się na 1 wspólny prezent dla każdego z nich. Moje dzieci są póki co jedyne w najbliższej rodzinie -maz jedynak, rodzeństwo mam jeszcze bez dzieci. Wszyscy rozpieszczają, potem zabawek worek.
Mi się udało upiec pierniczki ze starszym i ulepic pierogi, a tak stoję ze świętami. U nas od końca listopada po kolei każdy był chory...Najgorzej miał mezulo, zapalenie krtani. Przekrzyczany przez wszystkich
marta18691
Fajnie u nas wsumie dużo rzeczy dziewczyny edukacyjnych rzeczy dostaną zabawek maja full a książek to już wogole do czytania z 130jak nie lepiej ale też musiałam parasolki im kupić bo nie miały state potargane były jakieś portfeliki sztućce talerzyki z Elza i ręczniki bo lubiądość sporo tych rzeczy będą miały pod choinkąZ racji tego za mam starsze dziecko to mały dostanie prezent od rodziców, bo jak to wytłumaczyć 4 latkowi, że brata nie było mikołaja bo jest za mały ;P Starszak dostanie "Czytaj z Albikiem," a mały talerzyk silikonowy- lisek zabawek mamy hmm sporo. Od teściów nie wiem co dostaną bo nigdy nie pytają..Rodzeństwo i moich rodziców poprosiłam żeby złożyli się na 1 wspólny prezent dla każdego z nich. Moje dzieci są póki co jedyne w najbliższej rodzinie -maz jedynak, rodzeństwo mam jeszcze bez dzieci. Wszyscy rozpieszczają
marta18691
Moja Natalia jeździ sobie jeździkiem takim starym od Kuby autobusy ma bawi się tymBył niegrzeczny . Mąż kazał mi zapakować dla hani prezent w papier by miała radość z rozerwania my z mezem się śmiejemy, że od nas dostanie traktorek że zwierzętami, od jednej ciotki dostanie taki mały garaż z samochodzikiem juz nie mamy pomysłu na prezenty dla,, dziewczynek,,. Chociaż ja uważam, że przecież może się bawić i samochodami
PS. Albik super mamy też,Z racji tego za mam starsze dziecko to mały dostanie prezent od rodziców, bo jak to wytłumaczyć 4 latkowi, że brata nie było mikołaja bo jest za mały ;P Starszak dostanie "Czytaj z Albikiem," a mały talerzyk silikonowy- lisek zabawek mamy hmm sporo. Od teściów nie wiem co dostaną bo nigdy nie pytają..Rodzeństwo i moich rodziców poprosiłam żeby złożyli się na 1 wspólny prezent dla każdego z nich. Moje dzieci są póki co jedyne w najbliższej rodzinie -maz jedynak, rodzeństwo mam jeszcze bez dzieci. Wszyscy rozpieszczają, potem zabawek worek.
My spotykamy się dużą rodzina w święta. I dziewczyny trochę dostana zabawek. Hanka alio, arke Noego, jeździk samochód, garaż, hule kule, od nas traktorek wesołek i klocki mega blocks. A Baska nawet nie chce myśleć zrobię porządek w zabawkach oddamy trochę do przedszkola.
reklama
G
gość _199
Gość
Ja już mam chyba wszystkie zabawki jakie istnieją po dwójce dzieci mamy, chłopiec i dziewczynka, więc serio wykorzystane wszystkie pomysły.My spotykamy się dużą rodzina w święta. I dziewczyny trochę dostana zabawek. Hanka alio, arke Noego, jeździk samochód, garaż, hule kule, od nas traktorek wesołek i klocki mega blocks. A Baska nawet nie chce myśleć zrobię porządek w zabawkach oddamy trochę do przedszkola.