reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
A jak tam u Was z prezentami pod choinkę co dajecie dziecia?
Z racji tego za mam starsze dziecko to mały dostanie prezent od rodziców, bo jak to wytłumaczyć 4 latkowi, że brata nie było mikołaja bo jest za mały ;P Starszak dostanie "Czytaj z Albikiem," a mały talerzyk silikonowy- lisek ;) zabawek mamy hmm sporo. Od teściów nie wiem co dostaną bo nigdy nie pytają..Rodzeństwo i moich rodziców poprosiłam żeby złożyli się na 1 wspólny prezent dla każdego z nich. Moje dzieci są póki co jedyne w najbliższej rodzinie -maz jedynak, rodzeństwo mam jeszcze bez dzieci. Wszyscy rozpieszczają, potem zabawek worek.

Zazdroszczę piernika staropolskiego !!!
Mi się udało upiec pierniczki ze starszym i ulepic pierogi, a tak stoję ze świętami. U nas od końca listopada po kolei każdy był chory...Najgorzej miał mezulo, zapalenie krtani. Przekrzyczany przez wszystkich :p

A Adaś nosi 86/92 :) chyba że coś jest z Lidla :p

Ostatnia edycja:
Mój wędruje wszędzie zdj z południa 🤣 przed chwilą był na początku łóżeczka a patrzę nogi wystają na końcu łóżeczka 😂

Załączniki

• IMG_20211218_080618951.jpg
    IMG_20211218_080618951.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 82
Z racji tego za mam starsze dziecko to mały dostanie prezent od rodziców, bo jak to wytłumaczyć 4 latkowi, że brata nie było mikołaja bo jest za mały ;P Starszak dostanie "Czytaj z Albikiem," a mały talerzyk silikonowy- lisek ;) zabawek mamy hmm sporo. Od teściów nie wiem co dostaną bo nigdy nie pytają..Rodzeństwo i moich rodziców poprosiłam żeby złożyli się na 1 wspólny prezent dla każdego z nich. Moje dzieci są póki co jedyne w najbliższej rodzinie -maz jedynak, rodzeństwo mam jeszcze bez dzieci. Wszyscy rozpieszczają, potem zabawek worek.

Mi się udało upiec pierniczki ze starszym i ulepic pierogi, a tak stoję ze świętami. U nas od końca listopada po kolei każdy był chory...Najgorzej miał mezulo, zapalenie krtani. Przekrzyczany przez wszystkich :p

Był niegrzeczny 😂😂. Mąż kazał mi zapakować dla hani prezent w papier by miała radość z rozerwania 😂 my z mezem się śmiejemy, że od nas dostanie traktorek że zwierzętami, od jednej ciotki dostanie taki mały garaż z samochodzikiem 😂 juz nie mamy pomysłu na prezenty dla,, dziewczynek,,. Chociaż ja uważam, że przecież może się bawić i samochodami 😁

Z racji tego za mam starsze dziecko to mały dostanie prezent od rodziców, bo jak to wytłumaczyć 4 latkowi, że brata nie było mikołaja bo jest za mały ;P Starszak dostanie "Czytaj z Albikiem," a mały talerzyk silikonowy- lisek ;) zabawek mamy hmm sporo. Od teściów nie wiem co dostaną bo nigdy nie pytają..Rodzeństwo i moich rodziców poprosiłam żeby złożyli się na 1 wspólny prezent dla każdego z nich. Moje dzieci są póki co jedyne w najbliższej rodzinie -maz jedynak, rodzeństwo mam jeszcze bez dzieci. Wszyscy rozpieszczają
Fajnie u nas wsumie dużo rzeczy dziewczyny edukacyjnych rzeczy dostaną zabawek maja full a książek to już wogole do czytania z 130🤣jak nie lepiej 🙈ale też musiałam parasolki im kupić bo nie miały state potargane były 🤣jakieś portfeliki sztućce talerzyki z Elza i ręczniki bo lubią😂dość sporo tych rzeczy będą miały pod choinką 😱

Był niegrzeczny 😂😂. Mąż kazał mi zapakować dla hani prezent w papier by miała radość z rozerwania 😂 my z mezem się śmiejemy, że od nas dostanie traktorek że zwierzętami, od jednej ciotki dostanie taki mały garaż z samochodzikiem 😂 juz nie mamy pomysłu na prezenty dla,, dziewczynek,,. Chociaż ja uważam, że przecież może się bawić i samochodami 😁
Moja Natalia jeździ sobie jeździkiem takim starym od Kuby 🤣autobusy ma bawi się tym🤣

PS. Albik super mamy też,😁

My spotykamy się dużą rodzina w święta. I dziewczyny trochę dostana zabawek. Hanka alio, arke Noego, jeździk samochód, garaż, hule kule, od nas traktorek wesołek i klocki mega blocks. A Baska nawet nie chce myśleć 😂 zrobię porządek w zabawkach oddamy trochę do przedszkola.

reklama
My spotykamy się dużą rodzina w święta. I dziewczyny trochę dostana zabawek. Hanka alio, arke Noego, jeździk samochód, garaż, hule kule, od nas traktorek wesołek i klocki mega blocks. A Baska nawet nie chce myśleć 😂 zrobię porządek w zabawkach oddamy trochę do przedszkola.
Ja już mam chyba wszystkie zabawki jakie istnieją 🤣 po dwójce dzieci mamy, chłopiec i dziewczynka, więc serio wykorzystane wszystkie pomysły.

Do góry