reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Niby masz rację, ale osobiście lalek Czarkowi kupować nie będę 😂 lepiej to działa w stronę dziewczynek, że wszystko dla dzieci 🤪
U nas na chrzcinach, brata ciotecznego syn, bawił się lalką, przez dobrą połowę imprezy. U mnie siostra mówi, no te ubranka dam dla Stasia, bo to dla chłopców. Lena chodzi w bluzkach w dinozaury. Ma samochody do zabawy. To też zależy, bo jak nie masz styczności z innymi dziećmi tak i nie ma dostępu do zabawek, którymi bawią się dziewczyny, to on nie będzie tego się domagał, albo mu wystarczy po prostu, że będzie się bawił nimi u kogoś. Ja tak uważam po prostu.😃😄

U nas na chrzcinach, brata ciotecznego syn, bawił się lalką, przez dobrą połowę imprezy. U mnie siostra mówi, no te ubranka dam dla Stasia, bo to dla chłopców. Lena chodzi w bluzkach w dinozaury. Ma samochody do zabawy. To też zależy, bo jak nie masz styczności z innymi dziećmi tak i nie ma dostępu do zabawek, którymi bawią się dziewczyny, to on nie będzie tego się domagał, albo mu wystarczy po prostu, że będzie się bawił nimi u kogoś. Ja tak uważam po prostu.😃😄
Nie no, jak jestem u moich rodziców i tam są jakieś lalki mojej chrześnicy i Czarek chce się nimi bawić to nie zabieram i luz, ale sama mu nie będę kupować 😂 Ubranka też nieraz miał na sobie typowo dziewczęce (i to dużo za duże, bo 3-letniej chrześnicy), zwłaszcza jak się zsikał u moich rodziców, a ja nie miałam nic na przebranie. Chociaż teraz te ubranka często takie uniseks robią i w sumie też się moda zmienia w kwestii różowego, czytałam kiedyś nawet ciekawostkę, że kiedyś kolor różowy to był męski kolor 😯

U nas młoda na swieta os jednych dziadkow dostanie hustawke ktora bedzie w pokoju wisiała a od drugich zestaw do jedzenia z twisthake talerzyk, miskę i mate.... od ciotek i wujków jeśli pytali to chcielismy garnuszek klocuszek, ksiazeczki, szczoteczke soniczna, jakies ubranka ewentualnie. A od nas szczeniaczka uczniqczka. Żeby nie było za fuzo zabawek a zeby się coś przydalo;p

Większe prezenty zostawiliśmy na roczek bo wtedy planuje suchy basen, spacerowke itp

od ciotek i wujków jeśli pytali to chcielismy garnuszek klocuszek, ksiazeczki, szczoteczke soniczna, jakies ubranka ewentualnie.
Fajnie że ktoś się u was pyta co chcecie 🤣🤣🤣

Nie no, jak jestem u moich rodziców i tam są jakieś lalki mojej chrześnicy i Czarek chce się nimi bawić to nie zabieram i luz, ale sama mu nie będę kupować 😂 Ubranka też nieraz miał na sobie typowo dziewczęce (i to dużo za duże, bo 3-letniej chrześnicy), zwłaszcza jak się zsikał u moich rodziców, a ja nie miałam nic na przebranie. Chociaż teraz te ubranka często takie uniseks robią i w sumie też się moda zmienia w kwestii różowego, czytałam kiedyś nawet ciekawostkę, że kiedyś kolor różowy to był męski kolor 😯
Też nie mam zamiaru młodemu kupowac lalek itp. ma już swój własny zestaw majsterkowicza, ale on to tylko książeczki chce oglądać 🤣 gdybym miała córkę to tylko róż i tiul, spelnialabym na niej własne marzenia 🙈

reklama
Fajnie że ktoś się u was pyta co chcecie 🤣🤣🤣

Też nie mam zamiaru młodemu kupowac lalek itp. ma już swój własny zestaw majsterkowicza, ale on to tylko książeczki chce oglądać 🤣 gdybym miała córkę to tylko róż i tiul, spelnialabym na niej własne marzenia 🙈
Mojej kuzynki 2.5 latek teraz dostał duzy drewniany domek. Bo logopeda kazala ćwiczyć scenki, żeby zaczął mówić 😂

Do góry