Sylwia99
Fanka BB :)
Ja daję traktor SafariA jak tam u Was z prezentami pod choinkę co dajecie dziecia?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja daję traktor SafariA jak tam u Was z prezentami pod choinkę co dajecie dziecia?
My też kupiliśmy małą,jutro ubieramy dopiero.Miało nie być choinki, a jednak
Miałam też nic nie piec, ale kupiłam już twaróg na sernik i po cichu myślę, żeby jeszcze zrobić keks Ciekawe kiedy jak facet teraz już do świąt nadgodziny robi
U nas mała, czy duża zawsze tylko lampki Ja jestem mega minimalistką, bombki kiedyś takie ładne kupiłam, ale stwierdziłam, że źle to wygląda (może dlatego, że były tylko 4, a choinkę miałam dość dużą ) i dałam mamieMy też kupiliśmy małą,jutro ubieramy dopiero.
Niby masz rację, ale osobiście lalek Czarkowi kupować nie będę lepiej to działa w stronę dziewczynek, że wszystko dla dzieciDla mnie to bez sensu jest dzielenie zabawek dziewczyna/chłopiec. wszystko jest dla dzieci, tak jak dla nas.
U nas na chrzcinach, brata ciotecznego syn, bawił się lalką, przez dobrą połowę imprezy. U mnie siostra mówi, no te ubranka dam dla Stasia, bo to dla chłopców. Lena chodzi w bluzkach w dinozaury. Ma samochody do zabawy. To też zależy, bo jak nie masz styczności z innymi dziećmi tak i nie ma dostępu do zabawek, którymi bawią się dziewczyny, to on nie będzie tego się domagał, albo mu wystarczy po prostu, że będzie się bawił nimi u kogoś. Ja tak uważam po prostu.Niby masz rację, ale osobiście lalek Czarkowi kupować nie będę lepiej to działa w stronę dziewczynek, że wszystko dla dzieci
Nie no, jak jestem u moich rodziców i tam są jakieś lalki mojej chrześnicy i Czarek chce się nimi bawić to nie zabieram i luz, ale sama mu nie będę kupować Ubranka też nieraz miał na sobie typowo dziewczęce (i to dużo za duże, bo 3-letniej chrześnicy), zwłaszcza jak się zsikał u moich rodziców, a ja nie miałam nic na przebranie. Chociaż teraz te ubranka często takie uniseks robią i w sumie też się moda zmienia w kwestii różowego, czytałam kiedyś nawet ciekawostkę, że kiedyś kolor różowy to był męski kolorU nas na chrzcinach, brata ciotecznego syn, bawił się lalką, przez dobrą połowę imprezy. U mnie siostra mówi, no te ubranka dam dla Stasia, bo to dla chłopców. Lena chodzi w bluzkach w dinozaury. Ma samochody do zabawy. To też zależy, bo jak nie masz styczności z innymi dziećmi tak i nie ma dostępu do zabawek, którymi bawią się dziewczyny, to on nie będzie tego się domagał, albo mu wystarczy po prostu, że będzie się bawił nimi u kogoś. Ja tak uważam po prostu.
Fajnie że ktoś się u was pyta co chcecieod ciotek i wujków jeśli pytali to chcielismy garnuszek klocuszek, ksiazeczki, szczoteczke soniczna, jakies ubranka ewentualnie.
Też nie mam zamiaru młodemu kupowac lalek itp. ma już swój własny zestaw majsterkowicza, ale on to tylko książeczki chce oglądać gdybym miała córkę to tylko róż i tiul, spelnialabym na niej własne marzeniaNie no, jak jestem u moich rodziców i tam są jakieś lalki mojej chrześnicy i Czarek chce się nimi bawić to nie zabieram i luz, ale sama mu nie będę kupować Ubranka też nieraz miał na sobie typowo dziewczęce (i to dużo za duże, bo 3-letniej chrześnicy), zwłaszcza jak się zsikał u moich rodziców, a ja nie miałam nic na przebranie. Chociaż teraz te ubranka często takie uniseks robią i w sumie też się moda zmienia w kwestii różowego, czytałam kiedyś nawet ciekawostkę, że kiedyś kolor różowy to był męski kolor
Mojej kuzynki 2.5 latek teraz dostał duzy drewniany domek. Bo logopeda kazala ćwiczyć scenki, żeby zaczął mówićFajnie że ktoś się u was pyta co chcecie
Też nie mam zamiaru młodemu kupowac lalek itp. ma już swój własny zestaw majsterkowicza, ale on to tylko książeczki chce oglądać gdybym miała córkę to tylko róż i tiul, spelnialabym na niej własne marzenia