18 minut, 175 grzanie góra dolIle czasu piekłaś i w ilu stopniach ? Moj leżakuje 7 tygodniu i jutro mam zamoar wypiekać;P
reklama
marta18691
Fanka BB :)
A jak tam u Was z prezentami pod choinkę co dajecie dziecia?
marta18691
My już mamy przebity1 i widać go ale 2idzie też powoliJeju u nas w końcu pierwszy ząbek, już lada chwila i będzie
My hani dajemy traktorek wesołek a dla starszej walizkę artysty, plus dodatkowo farby wyciskane,A jak tam u Was z prezentami pod choinkę co dajecie dziecia?
Ewq9
Ja nic nie daję dopiero na roczek coś dostanie. Wychodzę z założenia że za mały jest na prezenty co chwilę (Mikołaj, pod choinkę, roczek). Zresztą ma ich pełno. Wolę kupić jedną zabawkę ale porządniejszą, dodatkowo z kasą u nas krucho to tym bardziej nie poszalejemy. U mnie w domu ani u męża nigdy nie było tradycji prezentów pod choinkę. U nas ja wprowadzimy ale jak mały będzie bardziej kumatyA jak tam u Was z prezentami pod choinkę co dajecie dziecia?
Od nas dostanie książeczkę i bboxa, od jednych dziadków zamówilismy łóżeczko turystyczne reszta nie pytała o pomysłyA jak tam u Was z prezentami pod choinkę co dajecie dzieciom?
G
gość _199
Gość
Młody dostanie wózek pod choinkęJa nic nie daję dopiero na roczek coś dostanie. Wychodzę z założenia że za mały jest na prezenty co chwilę (Mikołaj, pod choinkę, roczek). Zresztą ma ich pełno. Wolę kupić jedną zabawkę ale porządniejszą, dodatkowo z kasą u nas krucho to tym bardziej nie poszalejemy. U mnie w domu ani u męża nigdy nie było tradycji prezentów pod choinkę. U nas ja wprowadzimy ale jak mały będzie bardziej kumaty
rosenberg
Ja tak samo nic nie kupuje młodemu. Może się skusimy na jakąś używana zabawkę z olxa ewentualnie, zobaczymy. na razie szkoda zachodu, on chętniej je pudełko po zabawce niż interesuje się przedmiotemJa nic nie daję dopiero na roczek coś dostanie. Wychodzę z założenia że za mały jest na prezenty co chwilę (Mikołaj, pod choinkę, roczek). Zresztą ma ich pełno. Wolę kupić jedną zabawkę ale porządniejszą, dodatkowo z kasą u nas krucho to tym bardziej nie poszalejemy. U mnie w domu ani u męża nigdy nie było tradycji prezentów pod choinkę. U nas ja wprowadzimy ale jak mały będzie bardziej kumaty
reklama