reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Fajnie że ktoś się u was pyta co chcecie 🤣🤣🤣

Też nie mam zamiaru młodemu kupowac lalek itp. ma już swój własny zestaw majsterkowicza, ale on to tylko książeczki chce oglądać 🤣 gdybym miała córkę to tylko róż i tiul, spelnialabym na niej własne marzenia 🙈
Z kupowaniem prezentów u nas nie ma problemu. Na swieta każdy pytal vo chcemy albo ci mala potrzebuje zeby nie robić zbędnego bałaganu albo dublować zabawek. Wiec czesc bedzie zabawek a czesc przydatnych rzeczy które i tak chciałabym kupić.

Czy u was tez zimny chów? 😂

Załączniki

• Screenshot_20211219_104948_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20211219_104948_com.android.gallery3d.jpg
    261,9 KB · Wyświetleń: 93
Ale narobilyscie apetytu😋
My juz u dziadkow przed Swietami-od jutra bedziemy wprowadzac swiateczna atmosfere. Mlody daje w kosc, ale powiem Wam, ze jakos tak mimo wszystko, ogromnie sie ciesze na te Swieta z nim-w zeszlym roku to sie tylko martwilam, zeby urodzil sie zdrowy.
Powoli zaczynam rozgladac sie za niania dla Kubiego i planowac powrot do pracy…

Ale narobilyscie apetytu😋
My juz u dziadkow przed Swietami-od jutra bedziemy wprowadzac swiateczna atmosfere. Mlody daje w kosc, ale powiem Wam, ze jakos tak mimo wszystko, ogromnie sie ciesze na te Swieta z nim-w zeszlym roku to sie tylko martwilam, zeby urodzil sie zdrowy.
Powoli zaczynam rozgladac sie za niania dla Kubiego i planowac powrot do pracy…
Święta przy dziecku nabierają innego znaczenia. Hanka tez sie z kimś podmieniła bo daje w kość strasznie. Ciaga specjalnie starsza corke za włosy, jest zazdrosna 😂 zrobila sobie ze mnie avatara i pokazuje mi palcem gdzie mam chodzic. W domu sterta prania, i ogólnie jakos wydaje mi się brudno 😥😥

reklama
Moja mloda od kilku dni nie dość że pije więcej mleka w nocy niz zawsze to budzi się w nocy zawsze kolo 2-3 i do kolo 4 nie spi i poplakuje . A ja jiz rece rozkladam.bo nie mam sily...
W dzien znow problem z usypianie, w nocy problem ze snem.... nie wiem o co kaman ;/

Do góry