Sylwia99
Fanka BB :)
HahahaAle dama
Nasza tez lubi testować zwlaszcza moją cierpliwość ️
Moją testowała dzisiaj do 23, padła w aucie i w domu się obudziła i szalała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
HahahaAle dama
Nasza tez lubi testować zwlaszcza moją cierpliwość ️
Moja hanka miała 1 drzemke, i poszła spać o 22takze ma siłę dziewczyna. Lepiłam z tesciowa i szwagierka pierogi wypiłyśmy wina a teraz mam nadzieję, że Hania pośpiHahaha
Moją testowała dzisiaj do 23, padła w aucie i w domu się obudziła i szalała
Jezu jak mi się chce wina. Mama mi półtora roku temu przywiozła prosto z Węgier smakowite winko i czeka na mnie, aż skończę karmić. Mam nadzieję że na moje urodziny będę już mogła się napić, bo na sylwestra wątpię, Aleksander ma zupełnie inne planyMoja hanka miała 1 drzemke, i poszła spać o 22takze ma siłę dziewczyna. Lepiłam z tesciowa i szwagierka pierogi wypiłyśmy wina a teraz mam nadzieję, że Hania pośpi
Ja mam swoje wino zrobioneJezu jak mi się chce wina. Mama mi półtora roku temu przywiozła prosto z Węgier smakowite winko i czeka na mnie, aż skończę karmić. Mam nadzieję że na moje urodziny będę już mogła się napić, bo na sylwestra wątpię, Aleksander ma zupełnie inne plany
Hahah dobre co tam szukałTego się nie spodziewałam
Tego nie wie niktHahah dobre co tam szukał
Ja myślę, że szukał gdzie matka schowała prezentyTego nie wie nikt