reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Moja hanka miała 1 drzemke, i poszła spać o 22😂😂takze ma siłę dziewczyna. Lepiłam z tesciowa i szwagierka pierogi😂 wypiłyśmy wina 😂 a teraz mam nadzieję, że Hania pośpi 😂😂
Jezu jak mi się chce wina. Mama mi półtora roku temu przywiozła prosto z Węgier smakowite winko i czeka na mnie, aż skończę karmić. Mam nadzieję że na moje urodziny będę już mogła się napić, bo na sylwestra wątpię, Aleksander ma zupełnie inne plany 🙄

Hanka jak nic nie mówiła to teraz się tak to, rozgadała 😂wczoraj ciocia agnieszka była u nas i hanka aga aga😂 hanka zachowuje się jak jakas gwiazda...... Lubi ludzi, popisuje się, czaruje 😂każdy ja tak kocha! Bo zyskuje duzo swoim zachowaniem 😂😂 wczoraj biegała i tylko chciala brawo brawo 😂 ojj to będzie artystka 😂😂az sie boje!

Tego się nie spodziewałam 😂

Załączniki

• Screenshot_2021-12-12-10-47-14-792_com.facebook.orca.jpg
    Screenshot_2021-12-12-10-47-14-792_com.facebook.orca.jpg
    212 KB · Wyświetleń: 91
reklama
Do góry