Nie no Czarek znać też będzie Ale okazjonalnie, tak jak piszesz, a nie non stop no i nie zaraz po roczku - tak jak z innymi niezdrowymi rzeczami im później tym lepiej, a kiedy to już od niego zależy Napojów też nie będę dawała, ale my też nie pijemy, więc jedynie ktoś z rodziny mógłby wpaść na pomysł, żeby mu dać, dlatego zawczasu uczulam.A moja Hania bedzie znała słodycze. Tylko ja będę od kontroli ile i co na roczek zje swój tort a na tłusty czwartek paczka nie bd znała słodkich napoi ale jakiś batonik czy biszkopcik niech sobie zje czasami baske wychowałam, że zna słodycze i lubi ale zawsze pyta czy może ciastko.
reklama
Ze słodyczami to też mnie trochę irytuje podejście mojej przyszłej teściowej, bo chłopakowi zawsze wpycha, bo lubi, a jak mówię, że to niezdrowe i po co tyle, to mówi, że on chudy to może A on sam wie, że za dużo tego żre i stara się ograniczać, tyle, że jak ma w domu, to wszyta na raz Zesztą co to w ogóle za podejście?! Czyli, że jak ktoś gruby, to nie może, a szczupłemu nie zaszkodzi? I boję się, że później też tak będzie z Czarkiem, dlatego muszę go nauczyć piramidy żywienia i dopiero bym chciała zobaczyć minę babci jak Czarek odmówi batonika na korzyść jakiegoś owocka
Ostatnia edycja:
No to moja basia zawszw wybierze lody ona jest lodowy Bob pewnie oddałaby Hanie za lodaŻe słodyczami to też mnie trochę irytuje podejście mojej przyszłej teściowej, bo chłopakowi zawsze wpycha, bo lubi, a jak mówię, że to niezdrowe i po co tyle, to mówi, że on chudy to może A on sam wie, że za dużo tego żre i stara się ograniczać, tyle, że jak ma w domu, to wszyta na raz Zesztą co to w ogóle za podejście?! Czyli, że jak ktoś gruby, to nie może, a szczupłemu nie zaszkodzi? I boję się, że później też tak będzie z Czarkiem, dlatego muszę go nauczyć piramidy żywienia i dopiero bym chciała zobaczyć minę babci jak Czarek odmówi batonika na korzyść jakiegoś owocka
Wypal jej następna raza tekstem " skoro mama wie lepiej czym moj syn sie bawi i interesuje to mu mama tk kupi" ... jak zalapie to kupi to co chcesz a jak nie zalapie i kupi cos swojego to wystawisz w neta i sprzedaż. Daj spokoj nie ma co sobie nerw psuć.Ja nie mam kombinezona, młody w nim ciągle płacze, mamy tylko kurtkę, a w spacerówce nie będę miała niestety ochraniacza na nóżki :/
Kurde dziewczyny powiem wam że idą święta i roczek i już chodzę WKUR*$&. Teściowa się pyta co chce dla młodego, to jej mówię, to ona wymyślą że dzieci tego nie lubią, to jest beznadziejne itp. czy ona musi narzucać swoje zdanie ? Widziała go może z sześć razy i nie wie czym on się bawi, co lubi, a i tak mnie poucza... No i kupi oczywiście to co chce mu kupić, a nie to co ja bym dla niego chciała.
Już mi się nie chce tego roczku robić, serio..
G
gość _199
Gość
Tak jej powiemWypal jej następna raza tekstem " skoro mama wie lepiej czym moj syn sie bawi i interesuje to mu mama tk kupi" ... jak zalapie to kupi to co chcesz a jak nie zalapie i kupi cos swojego to wystawisz w neta i sprzedaż. Daj spokoj nie ma co sobie nerw psuć.
U nas taki nic nie znaczący tekst pomogl co do dokarmiania małej. Wkolo jej tesciowa podtykała jedzenie bo ona glodna, bo powinna zjeść itp.... wypaliłam kiedyś ze skoro mama wie lepiej kiedy mala powinna jesc i co to mama jej da. No i załapała ;p od tamtej pory małej nie dokarmia a jak ma ochotę cos dac to się pyta czy małej moze dac biszkopta albo coś czy nie będzie miała akurat obiadu albo coś ;P
Spróbuj moze ci się uda ;D
Spróbuj moze ci się uda ;D
Tak jej powiem
BooooskoOdświeżone
Sylwia99
Fanka BB :)
Dziękuję, odpoczęłam nie było mnie ponad 4 godziny a potem w try miga na urodziny pojechaliśmy siostrzeńca Lena tester, niczego się nie boi wczoraj sanki testowała dla StasiaBoooosko
Załączniki
reklama
Ale damaDziękuję, odpoczęłam nie było mnie ponad 4 godziny a potem w try miga na urodziny pojechaliśmy siostrzeńca Lena tester, niczego się nie boi wczoraj sanki testowała dla Stasia
Nasza tez lubi testować zwlaszcza moją cierpliwość ️