Przybij 5. Jęczy taka buła dzisiaj. Jeszcze basia na kwarantannie to jak nie jedna to druga a to poczytać basi, a to zagrać w gryczekam aż się dzień skończy bo jeszcze nie śpią. Stary cały dzień w pracy..... Iii dam dzisiaj przeciwbólowy bo mam doscDziewczyny, dzisiaj mnie wykończy ta Ida. Cały dzień jęki, stęki, byłam u siostry, myślałam, że zmieni otoczenie to się chwilę pobawi. To godzinę jęczała Teraz jeszcze nie śpi, od 19 z nią siedzę. Dałam jej przeciwbólowy, mam dosyć tych zębów, jeśli to to w ogóle.
reklama
Ostatnio zazwyczaj jedną. Jak zdarzy się druga to taka krótka, najczęściej w aucie jak gdzieś jedziemy. I w sumie nie ma znaczenia, ile ta drzemka trwa, bo wczoraj spał mi niecałą godzinę tylko, na drugą drzemkę nie chciał, tylko, że wieczorem zasnął od razu. A tak przeważnie drzemka trwa 2-3h, nie wiem dokładnie ile teraz, bo wciąż go muszę wybudzać, żeby wyjść do fizjo No i jak ma taką długą drzemkę w ciągu dnia, to nie zasypia tak od razu wieczorem, ale godzinowo zawsze tak między 21 a 22 zasypia.A ile Czarek ma drzemek w ciągu dnia ?
Dopytuje bo moja sie przestawiła na 2 drzemki i jak przy 3 drzemkach usypiala o 20 tak przy dwóch zasypia o 21. Co jest dla mnie dziwne bk myslalam ze bddzie usypiać wczesniej a nie później;p
Z niemowlakami to chyba trudno o jakąś logikę, jak wcześniej Czarek miał 2 dość długie drzemki w ciągu dnia, to zawsze od razu zasypiał wieczorem, a teraz po jednej potrafi nieźle wariować w łóżeczku, może też kwestia tego, że teraz jest bardziej mobilny
No nie wierzę... Właśnie mi mama napisała, że karetka przyjechała do babci i chcieli ją zabrać do szpitala, ale babcia nie chciała, a z objawów to ewidentnie udar, nawet nie wiedziałam, że w takim przypadku można nie wyrazić zgody. To już wiem po kim mój tata ma tą niechęć do leczenia wszelakiego.
Maluszek001
Fanka BB :)
Zazwyczaj między 21 a 22.Dziewczyny o której wasze dzieciaki chodza spac ?
Michalina_25
Fanka BB :)
szybciej niż 21 nie zaśnie o 20 kąpiemyDziewczyny o której wasze dzieciaki chodza spac ?
U nas zasypianie przez 21, ale roznie zasypia. Czasem zaraz mi sie obudzi i musze ją dospać nam sie rozregulowala bardzo po tej chorobie. Byly dwie drzemki juz, znowu sa trzy za dnia. Jadla pieknie, teraz znow je tak z polowe tych porcji co jadla. Eh eh…
Wiesz co nie wiem jak się nazywa a hania spi w pokoju nie będę się kręcić ale nie mam nic specjalnego. Ważne żeby była ledowa i nie mostek. Potrzebujesz odtłuszczacz, baza, top, waciki bezpyłowe, i kolor z takich najbardziej potrzebnych rzeczy@Święta92 - jaką masz lampe do hybryd? i co jeszcze trzeba zakupic? Chyba spróbuje ogarnac temat ale jestem nowicjuszem, nigdy nie robilam
reklama
G
gość _199
Gość
Czemu nie ? Ja mam i spoko jestnie mostek