My kładziemy zazwyczaj koło 21, a zasypia różnie - jak zmęczony to od razu, a jak niezbyt, to poprzewraca się trochę w łóżeczku i najpóźniej o 22 już śpi.Dziewczyny o której wasze dzieciaki chodza spac ?
reklama
Super brawo!!! Wiem, że rysiu tez ruszył na ćwiczeniach i już dogonił rówieśników bo chodzi takze ćwiczenia super dają rezultaty. U nas fajnie bo pediatra daje skierowanie i 10 zajęć mial rysiu, raz w tyg, na nfz. I czekał tylko tydzień. Później Pani od rehabilitacji kazala jeszcze na 10 przyjść i super ruszyło do przoduPotwierdzam! Ćwiczenia i rozmasowywanie mięśni działa, bo jak cały miesiąc nie ćwiczyliśmy, to nawet nie próbował usiąść, a posadzony bez problemu siedział, więc to nie była kwestia, że nie jest gotowy, a od ostatniej wizyty u fizjo codziennie ćwiczymy (raptem 5 dni) i dziś musiał sam usiąść, bo poszedł sobie na matę, a po chwili patrzę, a ten siedzi i się bawi wcześniej już z małą pomocą też siadał, ale tak samodzielnie to dziś chyba pierwszy raz!
Niestety zasypia między 21 a 22Dziewczyny o której wasze dzieciaki chodza spac ?
A ile Czarek ma drzemek w ciągu dnia ?My kładziemy zazwyczaj koło 21, a zasypia różnie - jak zmęczony to od razu, a jak niezbyt, to poprzewraca się trochę w łóżeczku i najpóźniej o 22 już śpi.
Dopytuje bo moja sie przestawiła na 2 drzemki i jak przy 3 drzemkach usypiala o 20 tak przy dwóch zasypia o 21. Co jest dla mnie dziwne bk myslalam ze bddzie usypiać wczesniej a nie później;p
Ewq9
Fanka BB :)
Kąpiel ok 19:30 i najpóźniej 20:30 śpi. Dzisiaj wcześniej była kąpiel bo był zmęczony i już spiDziewczyny o której wasze dzieciaki chodza spac ?
marta18691
No takPediatra Ci nic nie pomoże. Umów się do fizjoterapeuty nie zaszkodzi a myślę że pomoże w tym żeby samodzielnie siadał
U nas różnie między 20-21, a czasami nawet 22 zależy od dniaDziewczyny o której wasze dzieciaki chodza spac ?
Mikstura
Dziewczyny, dzisiaj mnie wykończy ta Ida. Cały dzień jęki, stęki, byłam u siostry, myślałam, że zmieni otoczenie to się chwilę pobawi. To godzinę jęczała Teraz jeszcze nie śpi, od 19 z nią siedzę. Dałam jej przeciwbólowy, mam dosyć tych zębów, jeśli to to w ogóle.
Aż nie wierzę, że to tak szybko działa, ale ostatnio też jak ćwiczyliśmy to widać było postęp. My niestety prywatnie chodzimy, skierowanie to tylko dają pewnie w skrajnych przypadkach. Moja siostra z wcześniakiem chodziła, a terminy takie, że i tak poza tym prywatnie chodziła. Zresztą jak sobie pomyślę, że miałoby to wyglądać jak moje wizyty u fizjo na NFZ to już wolę prywatnie chodzić Też mam 10 wizyt, ale dzień w dzień, no i ledwo wejdę to już koniec, 2-3 osoby na raz prowadzi i tylko bardziej pokazuje ćwiczenia, nawet obu rąk nie zdążę przećwiczyć, a i tak potem nie umiem odtworzyć tych ćwiczeń No ale cóż, jak oszczędzać to na sobie, nie na dzieckuSuper brawo!!! Wiem, że rysiu tez ruszył na ćwiczeniach i już dogonił rówieśników bo chodzi takze ćwiczenia super dają rezultaty. U nas fajnie bo pediatra daje skierowanie i 10 zajęć mial rysiu, raz w tyg, na nfz. I czekał tylko tydzień. Później Pani od rehabilitacji kazala jeszcze na 10 przyjść i super ruszyło do przodu
reklama
Mikstura
Dziewczyny, dzisiaj mnie wykończy ta Ida. Cały dzień jęki, stęki, byłam u siostry, myślałam, że zmieni otoczenie to się chwilę pobawi. To godzinę jęczała Teraz jeszcze nie śpi, od 19 z nią siedzę. Dałam jej przeciwbólowy, mam dosyć tych zębów, jeśli to to w ogóle.