reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Załączniki

• Screenshot_20211208_220321_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20211208_220321_com.android.chrome.jpg
    341,7 KB · Wyświetleń: 49
reklama
@Święta92 - jaką masz lampe do hybryd? 😁 i co jeszcze trzeba zakupic? Chyba spróbuje ogarnac temat 😅 ale jestem nowicjuszem, nigdy nie robilam 😁
Jak ja bardzo bym chciała wrócić do robienia sobie hybryd, ale niestety przy moim małym łobuzie mogę tylko pomarzyć 😂cały zestaw leży i się kurzy😂może nadejdą takie piękne dni że wrócę do tego, tylko pewnie już lakiery będą po terminie😂

Bardziej uczula niestety. Wyszukaj sobie więcej informacji 😁
Nieważne, nie mam jednak tej lampy 🤣🤣 taki ze mnie eksperr
Jak ja bardzo bym chciała wrócić do robienia sobie hybryd, ale niestety przy moim małym łobuzie mogę tylko pomarzyć 😂cały zestaw leży i się kurzy😂może nadejdą takie piękne dni że wrócę do tego, tylko pewnie już lakiery będą po terminie😂
U mnie dokładnie tak samo jest haha
haha

Dziewczyny, a czy Wam to forum też tak kiepsko działa na telefonie? Na komputerze śmiga, ale strasznie mi się ścina na telefonie. Już nawet specjalnie zgrałam aplikacje, ale ona też pozostawia wiele do życzenia..

reklama
Do góry