Ja robilam samodzielnie hybrydę bardzo długo. Masa lakierow stoi i sie kurzy ale zdecydowałam się na hybrydę wrocic do kosmetyczki. Przy mlodej sama nic nie mogłam ogarnąć a tak to wychodze na 2h i ti jest czas dla mnie a maz zostaje z małą ;D zdecydowanie teraz wole takie rozwiązanie niz dłubać sama przez 2 dni w każdej wolnej chwili.... Może jak mloda podrośnie to wrócę do samodzielnego robienia ale jak na razie takie wyjścia na miasto są dla mnie zbawiennie zeby psychicznie odpocząć;pJak ja bardzo bym chciała wrócić do robienia sobie hybryd, ale niestety przy moim małym łobuzie mogę tylko pomarzyć cały zestaw leży i się kurzymoże nadejdą takie piękne dni że wrócę do tego, tylko pewnie już lakiery będą po terminie
reklama
G
gość _199
Gość
Musisz tylko delikatnie spiłować top, a potem już moczysz w acetonie. Ja kupiłam sobie klipsy na paznokcie, polecami wystarczy? Nie trzeba piłować? bo piłowanie płytki paznokcia mnie przeraża.. wiem 100 lat za murzynami czy tam afroamerykanami
Ewq9
Fanka BB :)
Poprzednia wersja aplikacji była super. Ta która jest teraz to dramat, dlatego korzystam z przeglądarki na telefonie. Nie zauważyłam żeby jakoś gorzej chodziło czasem wyrzuca błąd przy otwarciu aktualności ale idzie z tym żyćDziewczyny, a czy Wam to forum też tak kiepsko działa na telefonie? Na komputerze śmiga, ale strasznie mi się ścina na telefonie. Już nawet specjalnie zgrałam aplikacje, ale ona też pozostawia wiele do życzenia..
Ja też w przeglądarce na telefonie. Nie mam aplikacjiPoprzednia wersja aplikacji była super. Ta która jest teraz to dramat, dlatego korzystam z przeglądarki na telefonie. Nie zauważyłam żeby jakoś gorzej chodziło czasem wyrzuca błąd przy otwarciu aktualności ale idzie z tym żyć
G
gość _199
Gość
Mój też tak robi odkąd wyszły mu górne zęby, robi to również gdy karmie go cyckiem jakoś trzeba przetrwać :/Hej dziewczyny, moja panienka odkryla ze mozna zgrzytac zebami. Odkad jej zaczely wychodzic górne.. ale czytam ze to normlane na tym etapie? Wam sie to zdarza? Reagujecie jakos?
Michalina_25
Fanka BB :)
ja używam z aplikacji i tez mi jakos dziwnie działa, strony od tyłu mi sie wyświetlająDziewczyny, a czy Wam to forum też tak kiepsko działa na telefonie? Na komputerze śmiga, ale strasznie mi się ścina na telefonie. Już nawet specjalnie zgrałam aplikacje, ale ona też pozostawia wiele do życzenia..
Oj tak, Czarek uwielbia zgrzytać zębami! Co prawda ostatnio jakoś mniej to robi, ale wcześniej czasem nie szło tego słuchać Też sprawdzałam, czy to normalne i chyba tak, więc nie ciągnęłam tematu dalejHej dziewczyny, moja panienka odkryla ze mozna zgrzytac zebami. Odkad jej zaczely wychodzic górne.. ale czytam ze to normlane na tym etapie? Wam sie to zdarza? Reagujecie jakos?
Moja ma 2 więc nie wiem. Wiem, że jak starsze dzieci zgrzytają to moja pasożytyHej dziewczyny, moja panienka odkryla ze mozna zgrzytac zebami. Odkad jej zaczely wychodzic górne.. ale czytam ze to normlane na tym etapie? Wam sie to zdarza? Reagujecie jakos?
reklama