reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Chyba się za szybko ucieszyłam z powrotu nocek bo właśnie zauważyłam ze idzie nam dwojka. ;D ale do rzeczy. Potrzebuje pomocy. Mloda ma mega suche, szorstkie i czerwone policzki i taka sama plamę pod ustami na brodzie.
Nie wiem czy od śliny bo ząbkuje czy od mrozu bo może ją przypiekło.
Co stosujecie na buzke młodych?
Na dwor mialam avene ale mała miala wysypke wiec poszlam w mustele. A teraz ani nie działa mustela, ani poldermin na azs ani masc witaminowa ;D
A skora na twarzy to czerwona skorupa
u nas też jest tarka ostatnio na policzkach. Na mróz i wiatr mam z emolium krem i do ciała po kapieli tez stosuję bo ma ostatnio jakies krostki ale średnio działa, czasem smaruje jeszcze z hipp. Ale tez się chetnie dowiem co stosujecie na policzki bo u nas po kapieli to sa bardzo czerwone

A to dlugo ci nie siada. Bylas z nim u fizjo? Może trzeba sprawdzić to. Raczej dzieci to już siadają na 10 msc
Potwierdzam! Ćwiczenia i rozmasowywanie mięśni działa, bo jak cały miesiąc nie ćwiczyliśmy, to nawet nie próbował usiąść, a posadzony bez problemu siedział, więc to nie była kwestia, że nie jest gotowy, a od ostatniej wizyty u fizjo codziennie ćwiczymy (raptem 5 dni) i dziś musiał sam usiąść, bo poszedł sobie na matę, a po chwili patrzę, a ten siedzi i się bawi 😍 wcześniej już z małą pomocą też siadał, ale tak samodzielnie to dziś chyba pierwszy raz!

reklama
Do góry