reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Błagam, to jest fejk, ten Pan przedstawia się jako doktor, a nie jest na liście Oxfordu, został sprawdzony pod kątem zamieszkania itp i nie znaleziono takiego człowieka, wiec prawdopodobnie nie ma żadnego tytułu, nie jest naukowcem tylko jakimś fanatykiem.
Tutaj link do wyjaśnienia: Link do: Science battles false information on COVID-19
Niestety po angielsku, ale jest. Nie wiem czy po polsku też się znajdzie. W tym wpisie wyjaśnione są także fakty naukowe dotyczące szczepionek.

O ile własne zdanie, wolna wola jest ok to rozpowszechnianie takich turbo fejkowych """artykułów""" już nie bo może kogoś mocno wprowadzic w błąd.
😂😂 Masakra. Powiem tak, nie jestem jakos za szczepieniami bo pewnie większość z nas ma przeciąła ale takie teorie są do dupy. I ludzie wierzą w to i rozsyłają dalej

reklama
Dziewczyny u nas noce chyba wrocily do normalności! Co prawda mala zamiast 20 usypia o 21 ale budzi się q nocy tylko dwa razy o 1i o 4 na mleko. O 6 biore ją do siebie i tak się wtula ze jest w stanie pospać jeszxze do 7.... No bajka. Dawno tyle nie spałam <3
Wczoraj bylysmy na kontroli. Mala wazy 11.5kg ;D zelazo ma w normie dlatego za miesiąc całkowicie odstawiam ;D

Dziewczyny u nas noce chyba wrocily do normalności! Co prawda mala zamiast 20 usypia o 21 ale budzi się q nocy tylko dwa razy o 1i o 4 na mleko. O 6 biore ją do siebie i tak się wtula ze jest w stanie pospać jeszxze do 7.... No bajka. Dawno tyle nie spałam <3
Wczoraj bylysmy na kontroli. Mala wazy 11.5kg ;D zelazo ma w normie dlatego za miesiąc całkowicie odstawiam ;D
Wow ! Pięknie waży 😀u nas na ostatnim szczepieniu było trochę ponad 9 kg więc myślę że będzie panicz teraz ważył jakieś 9.5 kg 😀

Ooo kawał baby! 😁Masz co nosic 😂hanka wazy tak 9.5 kg😂 pewnie do roczku będzie 10.5 Jak jej siostra 😂

Błagam, to jest fejk, ten Pan przedstawia się jako doktor, a nie jest na liście Oxfordu, został sprawdzony pod kątem zamieszkania itp i nie znaleziono takiego człowieka, wiec prawdopodobnie nie ma żadnego tytułu, nie jest naukowcem tylko jakimś fanatykiem.
Tutaj link do wyjaśnienia: Link do: Science battles false information on COVID-19
Niestety po angielsku, ale jest. Nie wiem czy po polsku też się znajdzie. W tym wpisie wyjaśnione są także fakty naukowe dotyczące szczepionek.

O ile własne zdanie, wolna wola jest ok to rozpowszechnianie takich turbo fejkowych """artykułów""" już nie bo może kogoś mocno wprowadzic w błąd.
Ciekawe niewiem wszedzie coś piszą ale nie wiedziałam że to fejk

No to fakt ;p ona od małego byla duza. Urodzeniowa waga prawie 4kg. Ale widzę że się zatrzymała na wadze bo dwa msc temu miala 11kg a teraz dokładnie 11.400. Wiec odkąd wstaje i wgl to waga stanela . ;p
Ooo kawał baby! 😁Masz co nosic 😂hanka wazy tak 9.5 kg😂 pewnie do roczku będzie 10.5 Jak jej siostra 😂

No to fakt ;p ona od małego byla duza. Urodzeniowa waga prawie 4kg. Ale widzę że się zatrzymała na wadze bo dwa msc temu miala 11kg a teraz dokładnie 11.400. Wiec odkąd wstaje i wgl to waga stanela . ;p
U nas to samo, na pół roku waga 9 kg, a na 10 MSC lekko ponad 10 kg. Myślałam, że będzie więcej ważył 🤣

reklama
Czemu się nie piszesz?
Ja miałam, nic strasznego 😁
Przeraża mnie łyżeczkowanie tak "na zimno", kiedy szyjka macicy jest zamknięta. I wszystko jest na siłę. Rozszerzała ginekologiczne, którymi rozwiera się ujście szyjki...
Jak bym musiała to wiadomo i mnóstwo kobiet ma łyżeczkowanie z różnych względów ale póki nie będę pod ścianą to podziękuję.

Do góry