reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Mnie też. A jeszcze czas poświęcić basi musze, jak jedna spi.... A leb mi paruje 😂no ale coz kiedyś minie 😂 czeka na mnie wino na lepszy humor ale nie zapowiada się żeby chciala spac
Zawsze chciałam mieć dzieci zbliżone do siebie wiekowo, jakieś 2 lata różnicy. Teraz tak sobie myślę że z jednym sobie nie daje rady a co dopiero z dwójką :( I tak smutno, bo chyba nie nadaję się na matkę. Jestem zbyt nerwowa i niecierpliwa.

reklama
Zawsze chciałam mieć dzieci zbliżone do siebie wiekowo, jakieś 2 lata różnicy. Teraz tak sobie myślę że z jednym sobie nie daje rady a co dopiero z dwójką :( I tak smutno, bo chyba nie nadaję się na matkę. Jestem zbyt nerwowa i niecierpliwa.
Ja się cieszę, że u nas jest różnica 5 lat. Jest łatwiej 😂ale serce mi się kraja, że nie mam już tyle czasu dla basi. Chociaż staram się, żeby było jak najwięcej. Wczodaj robiłyśmy łańcuch do jej pokoju... Ile Hania zjadla papieru to tylko ona wie 😂😂 macierzyństwo jest trudne, ale i piękne! Niedługo będzie lepiej!!

Za nami ciężka noc i nadchodzącą zapowiada się tak samo.
Do tego od kilku dni robi po kilka kup dziennie, takie plasteliny. Dzisiaj było ich aż 5, przy każdej zmianie pieluchy. Nie płacze przy robieniu ani nic ale trochę się martwię. Wodę mu podaje...
Oby nie zlapal tego co nasza. Mam nadzieje ze nie, ale badz czujna. Sprawdzaj temperature.

Ja stosuję, został wycofany ale mam jeszcze tubkę i kuzynka z Niemiec ma mi przywieźć. Generalnie codziennie daje max 2 x dziennie taka minimalna kropeczkę tylko. To i tak dużo nie daje, ale jak mały nie może zassać smoczka przed snem to pomaga :)
Został wycofany? Nic nie słyszałam o tym. Ja stosuję tak raz dziennie, schłodzony z lodówce.

Ja też się nie nadaje. Jestem złą matką i dobrze o tym wiem :( przykro mi, bo czuję że nie daje mu tego co powinnam, a nie ma nic gorszego niż beznadziejna matka.

Ja stosuję, został wycofany ale mam jeszcze tubkę i kuzynka z Niemiec ma mi przywieźć. Generalnie codziennie daje max 2 x dziennie taka minimalna kropeczkę tylko. To i tak dużo nie daje, ale jak mały nie może zassać smoczka przed snem to pomaga :)

Wycofany? Jak to? Ja kupilam chyba z 2 tygodnie temu? A dlaczego wycofany?

reklama
Ja też się nie nadaje. Jestem złą matką i dobrze o tym wiem :( przykro mi, bo czuję że nie daje mu tego co powinnam, a nie ma nic gorszego niż beznadziejna matka.
dziewczyny na pewno tak nie jest. Po prostu jestescie wykonczone i macie gorszy moment. Nie da sie byc matką idealną, to normalne ze jestescie sfrustrowane, ciezko nie byc, tak wiele sie zmienia.

Ja tez chcialam miec dzieci jedno po drugim. Dalej bym chciala, ale chyba niet dam rady. Jestem wykonczona psychicznie i fizycznie…

Do góry