reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Nooo, ja jak obudzi się więcej niż 3 razy dam jej pedicytamol. Trudno, jestem zmęczona
Mojemu nic nie pomaga. Mam wrażenie że cukier w tych syropach tylko go pobudza..

dziewczyny na pewno tak nie jest. Po prostu jestescie wykonczone i macie gorszy moment. Nie da sie byc matką idealną, to normalne ze jestescie sfrustrowane, ciezko nie byc, tak wiele sie zmienia.

Ja tez chcialam miec dzieci jedno po drugim. Dalej bym chciala, ale chyba niet dam rady. Jestem wykonczona psychicznie i fizycznie…
Ehh ja usłyszałam, że mały to średnio bystry jest, bo on nie umie nic pokazywać itp. a to moja porazka,.bo za malo z nim ćwiczę...

Mojemu nic nie pomaga. Mam wrażenie że cukier w tych syropach tylko go pobudza..

Ehh ja usłyszałam, że mały to średnio bystry jest, bo on nie umie nic pokazywać itp. a to moja porazka,.bo za malo z nim ćwiczę...
ja pierd… kto Ci takich glupot nagadał? Moja tez nic nie pokazuje 😛 i faktycznie z nia nie cwicze tego😂 ale to nie znaczg ze nie jest bystra 🤨😡🥊 uwazam akurat ze mam bardzo bystrą córkę 😌😌😇😍😁

Dziewczyny, jesteście super, najlepszymi matkami dla swoich dzieci! Jesteście po prostu zmęczone i wszystko widzicie w czarnych barwach. Będzie dobrze😚 Damy radę! Co do cierpliwości to się nie wypowiadam bo nie mam jej za wiele niestety:( Ja bym chętnie zrezygnowała z drzemek w dzień, gdyby w nocy było spoko... U nas ostatnio nie śpi w nocy godzinę/dwie. Gada, płacze, jęczy, śmieje się... Full wypas.

Bez przesady, dzieci wszysyko inaczej łapią... Ktoś malo bystry Tobie to powiedział. Nie przejmuj się. Jesteś najlepsza matka dla swojego dziecka!! Nie daj sobie wmówić, że jest inaczej!

reklama
Do góry