jasne ze tak. Trzeba jakos przetrwac. Szkoda męczyć siebie i dziecko…Nooo, ja jak obudzi się więcej niż 3 razy dam jej pedicytamol. Trudno, jestem zmęczona
reklama
G
gość _199
Gość
Mojemu nic nie pomaga. Mam wrażenie że cukier w tych syropach tylko go pobudza..Nooo, ja jak obudzi się więcej niż 3 razy dam jej pedicytamol. Trudno, jestem zmęczona
Ehh ja usłyszałam, że mały to średnio bystry jest, bo on nie umie nic pokazywać itp. a to moja porazka,.bo za malo z nim ćwiczę...dziewczyny na pewno tak nie jest. Po prostu jestescie wykonczone i macie gorszy moment. Nie da sie byc matką idealną, to normalne ze jestescie sfrustrowane, ciezko nie byc, tak wiele sie zmienia.
Ja tez chcialam miec dzieci jedno po drugim. Dalej bym chciala, ale chyba niet dam rady. Jestem wykonczona psychicznie i fizycznie…
Michalina_25
Fanka BB :)
nie było go a znowu jest. Zawsze mi dawali bobodent w zamian a teraz znowu dentinox normalnie.Wycofany? Jak to? Ja kupilam chyba z 2 tygodnie temu? A dlaczego wycofany?
ja uspilam o 20, pobudka z placzem o 20:50 dostala masc na zeby ale i tak w lozku nie chciala zasnac. Wiec w koncu w nosodle uspilam. Juz jest przetransportowana do lozka. Oby pospala bo oszaleje …Przybijamy piątke u nas usypianie ponad godzinę
Ty jestes doswiadczoną matką - to się kiedyś skończy prawdaaa?Nooo, ja jak obudzi się więcej niż 3 razy dam jej pedicytamol. Trudno, jestem zmęczona
Pewnie, że się skończy. Z roku na rok będzie lepiejTy jestes doswiadczoną matką - to się kiedyś skończy prawdaaa?
ja pierd… kto Ci takich glupot nagadał? Moja tez nic nie pokazuje i faktycznie z nia nie cwicze tego ale to nie znaczg ze nie jest bystra uwazam akurat ze mam bardzo bystrą córkęMojemu nic nie pomaga. Mam wrażenie że cukier w tych syropach tylko go pobudza..
Ehh ja usłyszałam, że mały to średnio bystry jest, bo on nie umie nic pokazywać itp. a to moja porazka,.bo za malo z nim ćwiczę...
Mikstura
Fanka BB :)
Dziewczyny, jesteście super, najlepszymi matkami dla swoich dzieci! Jesteście po prostu zmęczone i wszystko widzicie w czarnych barwach. Będzie dobrze Damy radę! Co do cierpliwości to się nie wypowiadam bo nie mam jej za wiele niestety Ja bym chętnie zrezygnowała z drzemek w dzień, gdyby w nocy było spoko... U nas ostatnio nie śpi w nocy godzinę/dwie. Gada, płacze, jęczy, śmieje się... Full wypas.
Bez przesady, dzieci wszysyko inaczej łapią... Ktoś malo bystry Tobie to powiedział. Nie przejmuj się. Jesteś najlepsza matka dla swojego dziecka!! Nie daj sobie wmówić, że jest inaczej!Mojemu nic nie pomaga. Mam wrażenie że cukier w tych syropach tylko go pobudza..
Ehh ja usłyszałam, że mały to średnio bystry jest, bo on nie umie nic pokazywać itp. a to moja porazka,.bo za malo z nim ćwiczę...
reklama
ciekawe, musze przeprowadzic sledztwonie było go a znowu jest. Zawsze mi dawali bobodent w zamian a teraz znowu dentinox normalnie.