reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Mojemu nic nie pomaga. Mam wrażenie że cukier w tych syropach tylko go pobudza..

Ehh ja usłyszałam, że mały to średnio bystry jest, bo on nie umie nic pokazywać itp. a to moja porazka,.bo za malo z nim ćwiczę...
Taa, bo teraz to najlepiej żeby dziecko idące do przedszkola umiało pisać, czytać, liczyć, angielski, tabliczkę mnożenia i nie wiadomo co jeszcze. Robi się z tych dzieciaków Einsteinów, żeby wstydu przed znajomymi nie było. Przecież nasze dzieciaki jeszcze roku nie mają, co mają niby umieć, czy robić. Matko, co za głąb z Tobą gadał🙄

reklama
Taa, bo teraz to najlepiej żeby dziecko idące do przedszkola umiało pisać, czytać, liczyć, angielski, tabliczkę mnożenia i nie wiadomo co jeszcze. Robi się z tych dzieciaków Einsteinów, żeby wstydu przed znajomymi nie było. Przecież nasze dzieciaki jeszcze roku nie mają, co mają niby umieć, czy robić. Matko, co za głąb z Tobą gadał🙄
Powinny potrafić spac 😂😂😂

Dziewczyny, jesteście super, najlepszymi matkami dla swoich dzieci! Jesteście po prostu zmęczone i wszystko widzicie w czarnych barwach. Będzie dobrze😚 Damy radę! Co do cierpliwości to się nie wypowiadam bo nie mam jej za wiele niestety:( Ja bym chętnie zrezygnowała z drzemek w dzień, gdyby w nocy było spoko... U nas ostatnio nie śpi w nocy godzinę/dwie. Gada, płacze, jęczy, śmieje się... Full wypas.
oj znam… takie pobudki są najgorsze. Nie wiem jak u Was, ale u nas zdarzaja sie co jakis czas i na szczescie nie wchodza jej w nawyk… 😮‍💨

Ja ostatnio usypiam małego w gondoli, ze zgiętymi nogami i jak podnosi głowę to bujam na boki żeby opadla i tak wkoło. O dziwo udaje się w max 15.Na piersi już nie usnie, chyba że w nocy, a tak to obje się i jęczy, a widzę że chce mu się spać. Nie chcę usypiac go na ręku bo to spora kluska już... Zeszłej nocy spał ciągiem 3 godziny a potem to nie wiem co ile się budził :p jak otworzyłam rano oko to byliśmy we 4. Ja w dostawcę dzieciaki między nami, a mąż na skrawku zawinięty w kokon :p Mój starszak wszędzie zabiera ze sobą bidon z wodą. Jak przychodzi do nas w nocy to zabiera swoją poduszk, bidon. Nieraz zapomni zamknąć to jeszcze zaliczamy kałuże o_O

Byle przetrwac… a mi sie wydawalo ze w 10 miesiacu to juz bedzie luzik. Dlatego mowoie ze wiele rzeczy mi sie wydawalo…. 😛😅

reklama
Do góry