reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
W sumie nie wiem, zapytam pediatry, na zaleceniach mam 2x dziennie jedna saszetkę i do tego dwie krople Wit c na każdą dawkę. Myślałam żeby dawkować saszetkę np w 3 turach bo w ogóle nie wiem jak mu to podać, i tak jak mu daje to wypluwa i tylko część połknie. Widzę że coś do brzuszka trafia bo kupy ciemne, ale na bank połowę dawki maksimum 🤷 nie wiem, nic nie wiem, pogadam z pediatra w przyszłym tygodniu, zobaczę jak weekend bo ostatnia noc była już lepsza.
Może się przyzwyczai po malu.
U nas zelazo mamy akurat gotowe w płynie. Podaje strzykawka. Ale lekarka mowila ze nie ma różnicy czy dam rano 3ml czy sobie podzielę 2x po 1.5ml. Kazala dostosować to do małej w zależności jak chętniej bedzie jadla...
Pogadaj z pediatrą moze cos doradzi.

U nas wczoraj Ida usnęła w łóżeczku ale po drugiej pobudce wzięłam ją do łóżka😂 A chyba nie o to mi dokładnie chodziło😂 A dzisiaj taka pogoda zgniła, ubrałam ją w kombinezon i w pokoju uśpiłam przy otwartych oknach😂

Aaa wlasnie mialam pytac czy nie placze jak sie obudzi. Ja konpletnie nie wiem jak sie zabrac za usypianie jej bez cyca, jak smoczka nie akceptuje. 🥺
Nie placze raczej jakos tak mocno. Daje znać, że wstala. Dzisiaj wstala sobie o godzinie 3 i nie spala do 5...😥😥Plakac mi się chciało, jak chodzila po nas calowala😂az wkoncu ja mocno przytuliłam dalalam mleko i zasnela

Kalendarz adwentowy za 50zl kupiłam a wartość ponad 300zl 😍

Załączniki

• IMG_20211119_151406030_HDR.jpg
    IMG_20211119_151406030_HDR.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 82
  • IMG_20211119_144442329_HDR.jpg
    IMG_20211119_144442329_HDR.jpg
    2,5 MB · Wyświetleń: 84
reklama
Do góry