Aaa wlasnie mialam pytac czy nie placze jak sie obudzi. Ja konpletnie nie wiem jak sie zabrac za usypianie jej bez cyca, jak smoczka nie akceptuje.Potwierdzam dzis było do dupy
reklama
Sylwia99
Fanka BB :)
Jakie włoski! Alvaro mały.Śmieszek
Może się przyzwyczai po malu.W sumie nie wiem, zapytam pediatry, na zaleceniach mam 2x dziennie jedna saszetkę i do tego dwie krople Wit c na każdą dawkę. Myślałam żeby dawkować saszetkę np w 3 turach bo w ogóle nie wiem jak mu to podać, i tak jak mu daje to wypluwa i tylko część połknie. Widzę że coś do brzuszka trafia bo kupy ciemne, ale na bank połowę dawki maksimum nie wiem, nic nie wiem, pogadam z pediatra w przyszłym tygodniu, zobaczę jak weekend bo ostatnia noc była już lepsza.
U nas zelazo mamy akurat gotowe w płynie. Podaje strzykawka. Ale lekarka mowila ze nie ma różnicy czy dam rano 3ml czy sobie podzielę 2x po 1.5ml. Kazala dostosować to do małej w zależności jak chętniej bedzie jadla...
Pogadaj z pediatrą moze cos doradzi.
Nie placze raczej jakos tak mocno. Daje znać, że wstala. Dzisiaj wstala sobie o godzinie 3 i nie spala do 5...Plakac mi się chciało, jak chodzila po nas calowalaaz wkoncu ja mocno przytuliłam dalalam mleko i zasnelaAaa wlasnie mialam pytac czy nie placze jak sie obudzi. Ja konpletnie nie wiem jak sie zabrac za usypianie jej bez cyca, jak smoczka nie akceptuje.
marta18691
Haha noJakie włoski! Alvaro mały.
marta18691
Tak, takie pobudki są najgorsze. Mi wtedy psychika też wysiadaNie placze raczej jakos tak mocno. Daje znać, że wstala. Dzisiaj wstala sobie o godzinie 3 i nie spala do 5...Plakac mi się chciało, jak chodzila po nas calowalaaz wkoncu ja mocno przytuliłam dalalam mleko i zasnela
Ooo to sobie i słusznie !Kalendarz adwentowy za 50zl kupiłam a wartość ponad 300zl
reklama
Jak wstalam o 7 to nie widzialam nic na oczy poszlam spac o północy masakra.Tak, takie pobudki są najgorsze. Mi wtedy psychika też wysiada