rosenberg
Fanka BB :)
No ja już sama nie wiem co robić... Jutro robimy test i odsta iamy żelazo na jeden dzień, zobaczymy jak będzie z nocą. Tylko o dziwo w dzień na drzemki śpi.ok.i w ciągu dnia nie płacze ani nic, tak jakby dopiero w nocy coś go meczylo, a ma dawkę rano i wieczorem. W przyszłym tygodniu mamy szczepienie, skonsultuję się wtedy z pediatra. Daje mu produkty bogate w żelazo, ale nie zawsze zje, musiałby ładnie wsuwać wszystko :/ są dni, że zje cała porcje obiadu, a są też takie, że trzy łyżki.Aaa nie mozna mu jakos naturalnie dosuplementowac tego żelaza (szpinakiem, natką poetruszki, burakiem)? Bardzo mu odstawaly wyniki od normy? Ja bym dopytala lekarza. Nie sadze ze to skok, skoro go bąki nocą męczą pamieyam ze ja zawsze tez zle sie czulam na brzuchu po suplementacji żelaza. Wyobrazam sobie ze takie maluszki tez srednio to znoszą…
Natomiast zauważyłam, że chodzi za mną wszedzie, dużo się tuli i ogólnie jest mega mamoza, a do tego zaczął CALY dzień gaworzyc, stąd moja myśl że to jakiś skok, a te bąki tylko po drodze
Dzisiaj byliśmy w Ikei i młody całą drogę przez sklep ciągle gadał