reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
No to podziwiam. Ja marzę o spaniu, ale jak młody pójdzie to ja oczywiście będę grała w SimCity i dupa 🤣
Od marca Alek idzie do żłobka, więc będę miała czas dla siebie na opierdzielanie się 😎😎
Jak sie śpi to się nigdy nie dorobi 😂 spalam 6h z przerwami 😂 duzo się nie polenisz bo będzie większość czasu niestety i tak w domu

Musze wybrać się na masaż koniecznie. Ja mam wellurpur woss.
Kochana, to jest wlasnie ta na ktorej ja nie bylam tez w stanie spac. Ona jest za twarda. Ta moja najlepiej sie sprawdza przy spaniu na boku, ale sa tez takie ktore sa lepsze do spanka na plecach czy brzuchu. Ja lubie na brzuchu wiec tez sie zastanawiam nad inną.

Kochana, to jest wlasnie ta na ktorej ja nie bylam tez w stanie spac. Ona jest za twarda. Ta moja najlepiej sie sprawdza przy spaniu na boku, ale sa tez takie ktore sa lepsze do spanka na plecach czy brzuchu. Ja lubie na brzuchu wiec tez sie zastanawiam nad inną.
To muszę zainwestować w coś innego jeszcze 😁😁 ja to teraz spie w każdej pozycji😂 nawet na siedząco bym zasnela 😂😂 hanka 2 noc nie je w nocy 😁😁

Ja wczoraj młodego zapakowałam do spania w śpiwór ( zawsze spał pod kocykiem) i o dziwo nos spokojniejsza, nie krecił sie tak, nie próbował wykopywać i tylko 2 pobudki na mleczko💪 nie wiem czy to zbieg okoliczności, wole myśleć ze śpiworek zdziałał cuda 😂😂

Ja wczoraj młodego zapakowałam do spania w śpiwór ( zawsze spał pod kocykiem) i o dziwo nos spokojniejsza, nie krecił sie tak, nie próbował wykopywać i tylko 2 pobudki na mleczko💪 nie wiem czy to zbieg okoliczności, wole myśleć ze śpiworek zdziałał cuda 😂😂
Ja wczoraj sie zastanawiałam czy kupic spiworek bo akurat był w sklepie. Ale ona wstaje na nogi w nocy i nie wiem czy by się nie wkurzała jeszcze bardziej 😂

Ja wczoraj sie zastanawiałam czy kupic spiworek bo akurat był w sklepie. Ale ona wstaje na nogi w nocy i nie wiem czy by się nie wkurzała jeszcze bardziej 😂
mi się wydaję że on przez ten śpiworek nie może tak tymi nogami rzucać i wstać więc jest spokojniejszy, ja próbuję na różowym śpiworze siostrzenicy, chyba o metr za długi ale jest😂 jak faktycznie zda egzamin to kupię

reklama
Do góry