reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Mój się tak kręcił całą noc wcześniej... Teraz się uspokoiło, a wyszły mu górne jedynki i dwójki. Więc zakładam, że to była przyczyna. Ale pamiętam... Nie mogłam do łóżka wejść normalnie bo każde skrzypniecie powodowało jego kręcenie się 🥵 już nie wspomnę jak stary się przewracal z boku na bok ze swoim klasycznym sapaniem, a on 90kg prawie waży to cały materac chodzi 😂
Jezuuuu mój też tak sapieeee 😭😭😭🤣

reklama
Natalia była ostatni raz 10 listopada w przedszkolu 11listopada wolne i wsumie długi weekend im zrobiłam i chora była więc nie była od poniedziałku w przedszkolu
To cLe szczęście. W jakiś sposób jestes pewna ze nic nie załapała. Ale reszta dzieci...
Ja dzis sie dowiedziałam że koleżanka u meza w pracy ma covid... takze trzymajcie kciuki żebyśmy nie przechodzili tego dziadostwa w tym roku.

To cLe szczęście. W jakiś sposób jestes pewna ze nic nie załapała. Ale reszta dzieci...
Ja dzis sie dowiedziałam że koleżanka u meza w pracy ma covid... takze trzymajcie kciuki żebyśmy nie przechodzili tego dziadostwa w tym roku.
No też nie jestem pewna ale dziś już 16jest dzieci nawet gorączki nie mają tylko katar i kaszel który w niedzielę się pojawil

reklama
Do góry