Jezuuuu mój też tak sapieeeeMój się tak kręcił całą noc wcześniej... Teraz się uspokoiło, a wyszły mu górne jedynki i dwójki. Więc zakładam, że to była przyczyna. Ale pamiętam... Nie mogłam do łóżka wejść normalnie bo każde skrzypniecie powodowało jego kręcenie się już nie wspomnę jak stary się przewracal z boku na bok ze swoim klasycznym sapaniem, a on 90kg prawie waży to cały materac chodzi
reklama
O jaaa ! Boski !@Tola90 taki kalendarz robie, jeszcze muszę dokupić pierdolek i dokończyć
I jaaak?Usnie czy nie? Odpalilam projektor
Juz widzialamI jaaak?
marta18691
Fanka BB :)
Natalia była ostatni raz 10 listopada w przedszkolu 11listopada wolne i wsumie długi weekend im zrobiłam i chora była więc nie była od poniedziałku w przedszkolu10 byl ktoa chory na covid q mamy 15.... dzieci dostaje kwarantanne ale przez te 5 dni jednak dzieci chodziły i wogolw... dziwny system
To cLe szczęście. W jakiś sposób jestes pewna ze nic nie załapała. Ale reszta dzieci...Natalia była ostatni raz 10 listopada w przedszkolu 11listopada wolne i wsumie długi weekend im zrobiłam i chora była więc nie była od poniedziałku w przedszkolu
Ja dzis sie dowiedziałam że koleżanka u meza w pracy ma covid... takze trzymajcie kciuki żebyśmy nie przechodzili tego dziadostwa w tym roku.
marta18691
No też nie jestem pewna ale dziś już 16jest dzieci nawet gorączki nie mają tylko katar i kaszel który w niedzielę się pojawilTo cLe szczęście. W jakiś sposób jestes pewna ze nic nie załapała. Ale reszta dzieci...
Ja dzis sie dowiedziałam że koleżanka u meza w pracy ma covid... takze trzymajcie kciuki żebyśmy nie przechodzili tego dziadostwa w tym roku.
marta18691
Ja też katar i kaszel mam i do 20maja w domu być...z sanepidu z Wawy dzwoniła automatyczna sekretarka
sandra0777
Dziewczyny, a te ktore maja juz dzieci-co polecacie na prezent dla 4-rolatki?
reklama
No to wytrwałości i trzymamy kciuki żeby się nic nie rozwineloJa też katar i kaszel mam i do 20maja w domu być...z sanepidu z Wawy dzwoniła automatyczna sekretarka