reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Od nas jako rodziców nic nie dostanie, bo tak jak u Ciebie nie bawi się zabawkami tylko wszystkim innym 😄 dziadkowie czy chrzestni dadzą pewnie pieniądze, bo tak u nas jest. Potem my mu coś za to kupimy jak będzie ciut większy 😉
My tez nie kupujemy, bo to za duzo na raz. Dostanie nowy fotelik. Nie moge dodac drugiego zdjecia ale to Eugeniusz drogowy geniusz😂

reklama
Tablica bedzie i takie dwie co wymyslilam ale rodzina duza, a w Swieta zawsze sie widzimy. Niektorzy Kubiego po raz pierwszy zobacza. Kulek nie mamy ale chyba musialabym zlikwidowac kojec pod kulki chociaz jemu by sie to podobalo.
No u nas też duza rodzina na święta, i muszę wymyślec jeszcze trochę prezentów 😂 ja to lubię klocki więc z 3 zestawy pewnie dostanie😂

My tez nie kupujemy, bo to za duzo na raz. Dostanie nowy fotelik. Nie moge dodac drugiego zdjecia ale to Eugeniusz drogowy geniusz😂
U nas koniecznie rano cos od nas 😁szykuje zawsze basia mleko i ciasteczko dla mikołaja, i marchewkę dla reniferka😁😁basia zawsze wstaje rano i siup pod choinke 😁ja robię tysiąc zdjęć i wzrusz na maksa 😁

Cześć dziewczyny, nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie. Byłam z Wami tutaj w ciąży i trochę po niej 😊 podczytuje Was czasami, ale nie mam siły się udzielac, bo u nas mało ciekawie. Nie chce straszyć, ale u nas był malutki katarek przez tydzień, aż w czwartek pojawiła się gorączka i wysypka właśnie taka jak pokrzywka... I niestety wymaz na covid dał wynik pozytywny 😭 więc obserwuj dzidziula czy nic się nie dzieje...
Maluch ma covida ? Wspolczuje. Jestescie w domu czy w szpitalu? Jak to wygląda u takiego dzieciaczka ?

Dziewczyny, co Wasze Maluchy dostana pod choinke? Rodzina mnie pyta, co kupic Kubiemu, a ja nie wiem. On sie bawi moimi kapciami, lodowka z magnesami, koszem na smieci, kominkiem z drewnem i swiecami i miskami psa🙈
U nas na swieta mloda dostanie hustawke od babci. Od drugiej zestaw chcielismy z twisthake ta podkładka + miseczka i xos tam jeszcze. Zamówiliśmy jej tez szczeniaczka uczniaczkq. Q od ciotek i wujków to pewnie jakoes zabawki.

Dziewczyny, co Wasze Maluchy dostana pod choinke? Rodzina mnie pyta, co kupic Kubiemu, a ja nie wiem. On sie bawi moimi kapciami, lodowka z magnesami, koszem na smieci, kominkiem z drewnem i swiecami i miskami psa🙈
U mnie w rodzinie się nikt nie pyta co chcemy dla dziecka, pewnie zabawki i ciuszki kupią, ale rodzinę mam małą. Jedynie u chłopaka zazwyczaj pytają, to kilka zabawek i potrzebnych rzeczy mam upatrzone, np. drugi bbox by nam się przydał. Z zabawek to na pewno szczeniaczek uczniaczek, myślałam też o cymbałkach już na później i jakiś tablet albo smartfon by go pewnie zainteresował. Generalnie to (jak na mnie) mamy już sporo zabawek, głównie od siostry dostałam po jej dzieciakach, jeszcze jeden karton mamy w garażu. Sama kupiłam mu chyba tylko garnuszek na klocuszek i alilo 😂 Ale jak jeszcze nie masz, to spoko jest arka Noego i traktor farmera - trochę się tym bawi 😉 No i alilo super, ale póki co bardziej rodzice się tym jarają 😂

reklama
Do góry