marta18691
Fanka BB :)
Zależy a czym się interesuje?Dziewczyny, a te ktore maja juz dzieci-co polecacie na prezent dla 4-rolatki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zależy a czym się interesuje?Dziewczyny, a te ktore maja juz dzieci-co polecacie na prezent dla 4-rolatki?
Play mobile klocki, albo lego friends (może być za mała) lol, barbie.Dziewczyny, a te ktore maja juz dzieci-co polecacie na prezent dla 4-rolatki?
Ooo nie wiem za ile robisz prezent ale taki albik jest superPlay mobile klocki, albo lego friends (może być za mała) lol, barbie.
Albika kupilam juz jakis czas temu starszej, to Mloda tez uzywa-teraz im tylko dokupuje ksiazeczki-to jest genialna zabawka-sama Ja uwielbiam. Starsza w tym roku dostanie cyfrowy aparat dzieciecy, a na Mlodsza (4 lata) nie mam pomyslu, bo jak sie widzimy, to ona sie bawi najlepiej zabawkami Mojego KubyOoo nie wiem za ile robisz prezent ale taki albik jest super
Ja kupilam pod choinke teraz dla starszej smartwatch tobi 2, to zabawka, nauka zegara. (nie można dzwonić) a albika też uwielbiam, właśnie na święta dostanie basia trochę nowych książekAlbika kupilam juz jakis czas temu starszej, to Mloda tez uzywa-teraz im tylko dokupuje ksiazeczki-to jest genialna zabawka-sama Ja uwielbiam. Starsza w tym roku dostanie cyfrowy aparat dzieciecy, a na Mlodsza (4 lata) nie mam pomyslu, bo jak sie widzimy, to ona sie bawi najlepiej zabawkami Mojego Kuby
Moja Natalia też 4lata i się bawi zabawkami Kubusia jeździk co dostał to ona nim sobie jeździ ale nie gra więc i tak potem pójdzie do kosza jak się całkiem posypie a młodu dostanie na roczek jeździkAlbika kupilam juz jakis czas temu starszej, to Mloda tez uzywa-teraz im tylko dokupuje ksiazeczki-to jest genialna zabawka-sama Ja uwielbiam. Starsza w tym roku dostanie cyfrowy aparat dzieciecy, a na Mlodsza (4 lata) nie mam pomyslu, bo jak sie widzimy, to ona sie bawi najlepiej zabawkami Mojego Kuby
Kozacko super pomysł z tymi pojedynczymi prezentami. Chciałabym swoje dzieci wychować choć troszkę w duchu zero waste i szanowania tego, co się ma, bez takiej intensywnej chęci posiadania wszystkiego. Ale teraz ciężko... Wszędzie hardkorowy konsumpcjonizm. Dosłownie się zewsząd wylewają reklamy kup to, kup tamto... Nie wspominając o tych dzieciakach już w szkołach, często jak widuję je w autobusach to tylko ciągle gadają o nowych telefonachA ja Wam powiem, że my z siostrami postanowiłyśmy, że każdy kupuje tylko swoim dzieciom prezenty, więc pod choinką u mojej Mamy każdy dostanie po jednym prezencie. Ja jestem przytłoczona tymi wszystkimi pierdołami. Teraz u Matyldy w przedszkolu zbierają rzeczy do Domu Samotnej Matki i dużo zabawek oddałam, dwie torby. A na urodziny chce Idzie zamówić basen z kulkami i będę miała dla niej książeczkę manipulacyjną. Mąż może zrobi jej też tablicę manipulacyjną.
Niestety teraz jest ciężko. Zawsze mi się śmiać chce ze dzieci pod podstawówka chodza lepiej ubrane niz ja, i z iphonami x80 basis sporo rzeczy dostaje to fakt, ale też zbiera sobie pieniążki i sobie coś kupuje jak bardzo tego chce. Oddaje zabawki swoje do przedszkola. Dzisiaj mnie rozczuliła bo dostala zaproszenie na urodzinki do koleżanki a kolezanka chora i odwołali rodzice urodzinki. A ona mi powiedziała,, mamo kupie jej jakiś drobiazg z pieniążków że skarbonki i zapukam do jej drzwi i zaswpiewam sto lat noo mega mi się zrobiło na serduchu, że jeszcze jest w niej taka dobroć mi się też wydaje, że najgorsze są dzieci co dostają prezenty zamiast czasu i miłości. Ja daje miłość, wspólne spędzanie czasu, dużo zabaw kreatywnych, i tez prezentyKozacko super pomysł z tymi pojedynczymi prezentami. Chciałabym swoje dzieci wychować choć troszkę w duchu zero waste i szanowania tego, co się ma, bez takiej intensywnej chęci posiadania wszystkiego. Ale teraz ciężko... Wszędzie hardkorowy konsumpcjonizm. Dosłownie się zewsząd wylewają reklamy kup to, kup tamto... Nie wspominając o tych dzieciakach już w szkołach, często jak widuję je w autobusach to tylko ciągle gadają o nowych telefonach
Piękne )) Basia to super dziewczyna. Na pewno da Hani bardzo dobry przykład. No i po kimś to mają (po mamie bankowo)!!Niestety teraz jest ciężko. Zawsze mi się śmiać chce ze dzieci pod podstawówka chodza lepiej ubrane niz ja, i z iphonami x80 basis sporo rzeczy dostaje to fakt, ale też zbiera sobie pieniążki i sobie coś kupuje jak bardzo tego chce. Oddaje zabawki swoje do przedszkola. Dzisiaj mnie rozczuliła bo dostala zaproszenie na urodzinki do koleżanki a kolezanka chora i odwołali rodzice urodzinki. A ona mi powiedziała,, mamo kupie jej jakiś drobiazg z pieniążków że skarbonki i zapukam do jej drzwi i zaswpiewam sto lat noo mega mi się zrobiło na serduchu, że jeszcze jest w niej taka dobroć mi się też wydaje, że najgorsze są dzieci co dostają prezenty zamiast czasu i miłości. Ja daje miłość, wspólne spędzanie czasu, dużo zabaw kreatywnych, i tez prezenty