reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dziewczyny, co Wasze Maluchy dostana pod choinke? Rodzina mnie pyta, co kupic Kubiemu, a ja nie wiem. On sie bawi moimi kapciami, lodowka z magnesami, koszem na smieci, kominkiem z drewnem i swiecami i miskami psa🙈
Mój dostanie narazie to bo pełno zabawek ma już.

Załączniki

• IMG-20211107-WA0003.jpg
    IMG-20211107-WA0003.jpg
    100,2 KB · Wyświetleń: 69
  • IMG-20211107-WA0004.jpg
    IMG-20211107-WA0004.jpg
    86,7 KB · Wyświetleń: 62
  • IMG-20211107-WA0005.jpg
    IMG-20211107-WA0005.jpg
    70,6 KB · Wyświetleń: 64
  • IMG-20211107-WA0015.jpg
    IMG-20211107-WA0015.jpg
    52,8 KB · Wyświetleń: 63
Dziewczyny, co Wasze Maluchy dostana pod choinke? Rodzina mnie pyta, co kupic Kubiemu, a ja nie wiem. On sie bawi moimi kapciami, lodowka z magnesami, koszem na smieci, kominkiem z drewnem i swiecami i miskami psa🙈
Tez mam ten problem. Króliczek alio, arka Noego, lego duplo, tablice manipulacja to narazie wymyśliłam. Muszę dalej myśleć et, tyłki ze ja mam trochę zabawek po starszej. Masz basen z kulkami??

Mam identyczny problem 🤭 też chętnie posłucham... Dziadkowie mnie pytają co na mikołaja i na święta

Od nas jako rodziców nic nie dostanie, bo tak jak u Ciebie nie bawi się zabawkami tylko wszystkim innym 😄 dziadkowie czy chrzestni dadzą pewnie pieniądze, bo tak u nas jest. Potem my mu coś za to kupimy jak będzie ciut większy 😉

reklama
Tez mam ten problem. Króliczek alio, arka Noego, lego duplo, tablice manipulacja to narazie wymyśliłam. Muszę dalej myśleć et, tyłki ze ja mam trochę zabawek po starszej. Masz basen z kulkami??
Tablica bedzie i takie dwie co wymyslilam ale rodzina duza, a w Swieta zawsze sie widzimy. Niektorzy Kubiego po raz pierwszy zobacza. Kulek nie mamy ale chyba musialabym zlikwidowac kojec pod kulki chociaz jemu by sie to podobalo.

Załączniki

• F6A7C699-FA54-4036-80B3-72CDEA5F4273.png
    F6A7C699-FA54-4036-80B3-72CDEA5F4273.png
    312,3 KB · Wyświetleń: 71
Do góry