Ja z własnej ręki tylko pomarańcza. Ja się jakoś boje pomarańczy i mandarynek.. 2 razy prawie zabiła mnie mandarynka takze jakos uważam, że łatwo się nia zadławić albo ja mam pecha.Dziewczyny, podawała któraś z Was pomarańcze lub pomidora do ręki maluchowi? Pomidora to chyba w całości można, ale jak pomarańcze?
reklama
rosenberg
Fanka BB :)
I to i to kroje w kawałki takie większe bardziej podłużne i młody sam je.Dziewczyny, podawała któraś z Was pomarańcze lub pomidora do ręki maluchowi? Pomidora to chyba w całości można, ale jak pomarańcze?
Oczywiście pepcoA gdzie kupiłaś takie fajne naklejki i papierowe opakowania?
Maluszek001
Cześć dziewczyny, nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie. Byłam z Wami tutaj w ciąży i trochę po niej podczytuje Was czasami, ale nie mam siły się udzielac, bo u nas mało ciekawie. Nie chce straszyć, ale u nas był malutki katarek przez tydzień, aż w czwartek pojawiła się gorączka i wysypka właśnie taka jak pokrzywka... I niestety wymaz na covid dał wynik pozytywny więc obserwuj dzidziula czy nic się nie dzieje...U nas też tragedia, non stop pobudki i to z takim wrzaskiem ze szok Ostatnio pisałam że mały trochę gorączkował i miał biegunkę i w sumie jedynki wyszły. Ale wczoraj pojawiła się mega wysypka na brzuszku i plecach coś takiego jak pokrzywka. Więc chyba przeszliśmy "trzydniówkę. A na horyzoncie już widzę dwójki
Sylwia99
Pamiętamy, pamiętamy zdrówka dużoCześć dziewczyny, nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie. Byłam z Wami tutaj w ciąży i trochę po niej podczytuje Was czasami, ale nie mam siły się udzielac, bo u nas mało ciekawie. Nie chce straszyć, ale u nas był malutki katarek przez tydzień, aż w czwartek pojawiła się gorączka i wysypka właśnie taka jak pokrzywka... I niestety wymaz na covid dał wynik pozytywny więc obserwuj dzidziula czy nic się nie dzieje...
Ewq9
Pewnie że pamiętamy mam nadzieję że przechodzi łagodnie ? Wy też pozytywni ?Cześć dziewczyny, nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie. Byłam z Wami tutaj w ciąży i trochę po niej podczytuje Was czasami, ale nie mam siły się udzielac, bo u nas mało ciekawie. Nie chce straszyć, ale u nas był malutki katarek przez tydzień, aż w czwartek pojawiła się gorączka i wysypka właśnie taka jak pokrzywka... I niestety wymaz na covid dał wynik pozytywny więc obserwuj dzidziula czy nic się nie dzieje...
marta18691
O kurde współczujęCześć dziewczyny, nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie. Byłam z Wami tutaj w ciąży i trochę po niej podczytuje Was czasami, ale nie mam siły się udzielac, bo u nas mało ciekawie. Nie chce straszyć, ale u nas był malutki katarek przez tydzień, aż w czwartek pojawiła się gorączka i wysypka właśnie taka jak pokrzywka... I niestety wymaz na covid dał wynik pozytywny więc obserwuj dzidziula czy nic się nie dzieje...
reklama
Maluszek001
Gorączka ją męczyła trzy dni, ale już przeszła. Katar niestety gorszy po wysypce już prawie śladu nie ma. Oliwia ma kwarantanne 10 dni. Ja jestem zaszczepiona i czuje się dobrze, kwarantanny nie mam wcale. A mój partner z racji tego, że nie jest zaszczepiony dostał kwarantanne 17 dni ogólnie w zeszłym tygodniu się trochę źle czuł, ale wiadomo jak to facet. Do lekarza nie pójdzie, leki jak pod nos się da to weźmie ale dałam mu wtedy ocet do wypicia to prawie się porzygał ale pewnie miał covidaPewnie że pamiętamy mam nadzieję że przechodzi łagodnie ? Wy też pozytywni ?