HahahhaDziewczyny a mi strzeliło wczoraj coś w plecach, nie ma jakiejś tragedii ale wczoraj wieczorem już miałam dosyć wszystkiego. Starszak poszedł robić kupę a młody za nim
Siedzę i zdycham na tej kanapie i myślę sobie, przecież się nie pozabijają, nie idę ( u mnie nie ma chemii, proszkow na wierzu). Za chwilę starszak wolą mama! Wchodzę a moje niemowlę siedzi ze szczotką od wc i macha jak różdżka , w kałuży, która wylała się z tego stojaka nad nad nim starszy ze spuszczonymi gaciami....
reklama
Weźźź…..Przesrane macie dziewczyny! Ja bym wymiękła Mi dzisiaj Czaruś dał pospać do 8, a że spokojnie leżał u siebie w łóżeczku, to jeszcze trochę poleżałam, zanim do niego wstałam Zjadł, trochę się pobawił (wynosząc dywanik z łazienki i waląc drzwiami o szafę, ale to się wytnie), znowu zjadł i od 11:30 drzemeczka. Nie mam już za bardzo co sprzątać, bo wczoraj jak spał 3,5h to wszystko ogarnęłam Zrobię sobie make up i crunchy dla chłopaka, szkoda, że spacer dziś znów trzeba będzie odpuścić, bo pada, a po południu mamy fizjo - ciekawe co powie.
U mnie szczotki w łazienkach już nie stoją na podłodze, bo młody też się bardzo nimi interesował a jak mi zniknie z oczów na dłużej to zawsze idę sprawdzić co robi, bo już wiem że jak nie pójdę to będę miała dwa razy więcej sprzątaniaDziewczyny a mi strzeliło wczoraj coś w plecach, nie ma jakiejś tragedii ale wczoraj wieczorem już miałam dosyć wszystkiego. Starszak poszedł robić kupę a młody za nim
Siedzę i zdycham na tej kanapie i myślę sobie, przecież się nie pozabijają, nie idę ( u mnie nie ma chemii, proszkow na wierzu). Za chwilę starszak wolą mama! Wchodzę a moje niemowlę siedzi ze szczotką od wc i macha jak różdżka , w kałuży, która wylała się z tego stojaka nad nad nim starszy ze spuszczonymi gaciami....
U mnie od rana tez pada, leje. Chciał nie chciał idziemy na spacer wczoraj byłyśmy na 2 spacerach jeden tez w deszczyku hani się podoba mi mniejPrzesrane macie dziewczyny! Ja bym wymiękła Mi dzisiaj Czaruś dał pospać do 8, a że spokojnie leżał u siebie w łóżeczku, to jeszcze trochę poleżałam, zanim do niego wstałam Zjadł, trochę się pobawił (wynosząc dywanik z łazienki i waląc drzwiami o szafę, ale to się wytnie), znowu zjadł i od 11:30 drzemeczka. Nie mam już za bardzo co sprzątać, bo wczoraj jak spał 3,5h to wszystko ogarnęłam Zrobię sobie make up i crunchy dla chłopaka, szkoda, że spacer dziś znów trzeba będzie odpuścić, bo pada, a po południu mamy fizjo - ciekawe co powie.
Chyba przechwaliłam, bo chciałam wleźć teraz na pewniaka do sypialni po kosmetyki, a ten oczy na pół otwarte, więc uciekłam, żeby się na dobre nie rozbudziłWeźźź…..
Mój też ciągnie do tej szczotki, na szczęście nie udało mu się jeszcze jej przewrócić, bo w łazience rzadko jest sam, ale pewnie kwestia czasu jak ją dorwieU mnie szczotki w łazienkach już nie stoją na podłodze, bo młody też się bardzo nimi interesował a jak mi zniknie z oczów na dłużej to zawsze idę sprawdzić co robi, bo już wiem że jak nie pójdę to będę miała dwa razy więcej sprzątania
hahaha ja wczoraj odpuściłam, dzisiaj się nastawiłam, że idziemy, ale w deszczu to żadna przyjemność, zresztą jak pośpi do 14 albo dłużej to już nie będzie kiedy iść przed fizjo, dobrze, że przedwczoraj byliśmy na 2 spacerachU mnie od rana tez pada, leje. Chciał nie chciał idziemy na spacer wczoraj byłyśmy na 2 spacerach jeden tez w deszczyku hani się podoba mi mniej
Wow! Porządny gościu!Ja nie muszę sprzątać bo mi tu rośnie mała pokojówka chyba
reklama
rosenberg
Fanka BB :)
Wybitny. Dzisiaj niefortunnie zostawiłam kubek z kawą na podłokietniku kanapy... Raczej wiadomo co dalej się działo najchętniej bym mu do kolan szmatki mokre przykleiła żeby mi pomyl podłogę jak raczkujeWow! Porządny gościu!