Chyba tak, już nie pamiętam szybko zapominam... Pamiętam, że tamta glupia lulalam jak nie ząbki to skoki rozwojowe, katar ki i inne...Przy starszej też tak było z nockami?
reklama
Oo a napiszesz mi jakiego uzywasz i co ile wymieniasz? Tak slyszalam ze po wlosach bardzo czuc roznice. A cera?Ja to mam pod prysznicem i woda bardziej miekka-szczegolnie czuje po wlosach, bo nie uzywam juz odzywek.
Nie radzimy… ja niedlugo chyba trafie do psychiatryka mam ogromny rozstrój emocji. Ciężko jest.Mi tam juz sie nie chce narzekac na nicne pobudki i wstawanie o 4-nie wiem skad to dziecko ma tyle energii.
W ogole jakies jesienne przesilenie mnie dopadlo-nie mam sily na zycie-jak Wy sobie z tym radzicie???
Straszne.. az mi sie slabo robi na samą myśl. Od razu mam wyrzuty sumienia ze sie zloszcze.Boże to straszne. Mój brat zmarł na białaczkę w wieku 7 lat. Nie wiem jak moi rodzice sobie z tym poradzili ale mimo że minęło już 30 lat to widzę jak bardzo to jest dla nich bolesne. Chyba nie da się śmierci dziecka w żaden sposób przepracować. Najgorsze w chorobie jest to że nie mamy na nią wpływu i nie można w żaden sposób pomóc dziecku które umiera na oczach rodziców.
U nas lęki separacyjne trwają. Jak wychodze z pokoji to płacz. Jak ktos inny sie nia zajmuje a tylko jej gdzies migne to placz. I tylko mama mama mama….
Próbuje oduczyc od zasypiania z cycem. To tak sie drze… z pozniej juz nawet z cycem nie zasnie @ness. jak Ty to zrobilas ze nauczylas zasypiac bez piersi?
Próbuje oduczyc od zasypiania z cycem. To tak sie drze… z pozniej juz nawet z cycem nie zasnie @ness. jak Ty to zrobilas ze nauczylas zasypiac bez piersi?
G
gość _199
Gość
Było bardzo dużo płaczu na początku. Potem stwierdziłam, że skoro nie ma spania bez cyca to bawimy się.. no i się tak bawił do 12 w nocy, az w końcu dziecko padło samo z siebie kolejnego dnia już w łóżeczku, co wstawał to go kładłam i tak w kółko, trwało to bardzo dlugo. Dodam, że zaczęłam mu puszczać kołysanki podczas karmienia cyckiem na dobranoc, żeby coś innego mu się z tym kojarzyło.U nas lęki separacyjne trwają. Jak wychodze z pokoji to płacz. Jak ktos inny sie nia zajmuje a tylko jej gdzies migne to placz. I tylko mama mama mama….
no ale teraz nie śpi oczywiście, bo po co...
Ehhh hardkor. Wszystko przede mną.Było bardzo dużo płaczu na początku. Potem stwierdziłam, że skoro nie ma spania bez cyca to bawimy się.. no i się tak bawił do 12 w nocy, az w końcu dziecko padło samo z siebie kolejnego dnia już w łóżeczku, co wstawał to go kładłam i tak w kółko, trwało to bardzo dlugo. Dodam, że zaczęłam mu puszczać kołysanki podczas karmienia cyckiem na dobranoc, żeby coś innego mu się z tym kojarzyło.
no ale teraz nie śpi oczywiście, bo po co...
G
gość _199
Gość
Dzisiaj jest taki dzień, że ani na butli, ani przy cycku ani wcale nie chcę spać. Bawi się w najlepsze i zwrócił cała kolacjęEhhh hardkor. Wszystko przede mną.
marta18691
Fanka BB :)
O kurdeDzisiaj jest taki dzień, że ani na butli, ani przy cycku ani wcale nie chcę spać. Bawi się w najlepsze i zwrócił cała kolację
reklama