My też nie mamy tego garnuszka u nas cały stos zabawek po dzieciakach siostry ale młody też nie bardzo zainteresowany, lepiej wisieć u matki na nogawce albo się wspinać po wszystkim zwłaszcza po schodach. Macie już jakieś bramki zabezpieczające?Widzę że prawie wszyscy mają ten garnuszek na klocuszek, tylko nie ja ja to wogole mało się orientuje w zabawkach. Większość dostałam od rodziny czy koleżanek a sama może kupiłam 2 zabawki którymi i tak się nie bawi
reklama
Ewq9
Fanka BB :)
Ja nie mam, nie mam takiej potrzeby poki co. Mało z małym chodzę na parter bo tam wiecznie zimno i same płytki, a na piętrze zawsze drzwi zamknięte na schodyMy też nie mamy tego garnuszka u nas cały stos zabawek po dzieciakach siostry ale młody też nie bardzo zainteresowany, lepiej wisieć u matki na nogawce albo się wspinać po wszystkim zwłaszcza po schodach. Macie już jakieś bramki zabezpieczające?
U nas odkąd mala pelza jest bramka zabezpieczqjqca na schodach. Musimy jej pilnować zeby była zamknięta bo mala do niej podchodzi i szarpie. Taki cwaniak. A teraz musze zakupić zabezpieczenia na szafki bo cwany lisek otwiera wszystko co się da ;DMy też nie mamy tego garnuszka u nas cały stos zabawek po dzieciakach siostry ale młody też nie bardzo zainteresowany, lepiej wisieć u matki na nogawce albo się wspinać po wszystkim zwłaszcza po schodach. Macie już jakieś bramki zabezpieczające?
G
gość _199
Gość
Ja to olewam dwa razy już sobie przyciął palca i niczego nie otwiera, bo się nauczył.U nas odkąd mala pelza jest bramka zabezpieczqjqca na schodach. Musimy jej pilnować zeby była zamknięta bo mala do niej podchodzi i szarpie. Taki cwaniak. A teraz musze zakupić zabezpieczenia na szafki bo cwany lisek otwiera wszystko co się da ;D
marta18691
Narazie nie bo na dole jest a i tak jeszcze nie raczkujeMy też nie mamy tego garnuszka u nas cały stos zabawek po dzieciakach siostry ale młody też nie bardzo zainteresowany, lepiej wisieć u matki na nogawce albo się wspinać po wszystkim zwłaszcza po schodach. Macie już jakieś bramki zabezpieczające?
Tzn ja te szafki np kuchenne itp tez olałam. Ale w pokoju mam szafki co się otwiera os góry do dołu. I jak pociągnie za uchwyt to mam juz wizje jak jej te drzwiczki lecą na głowę;D wiec te akurat chce zabezpieczyć. Q reszta to mało wazna ;D monstere w pokoju tez mialam taka sliczna a wyglada teraz jakby ją robaki podjadały. A to tylko mój ptyś ją rusza ;DJa to olewam dwa razy już sobie przyciął palca i niczego nie otwiera, bo się nauczył.
rosenberg
Ja mam beton zamiast schodów, a co dopiero bramkiMy też nie mamy tego garnuszka u nas cały stos zabawek po dzieciakach siostry ale młody też nie bardzo zainteresowany, lepiej wisieć u matki na nogawce albo się wspinać po wszystkim zwłaszcza po schodach. Macie już jakieś bramki zabezpieczające?
No takie zabezpiecz jak jej przywali w glowke to masakra. Ja szafek nie zabezpieczam bo w sumie mam tylko wiszaca rtv w salonie. Muszę włożyć zabezpieczenie do jednego kontaktu bo pcha tam łapska, a czasami ide siku więc mam stresaTzn ja te szafki np kuchenne itp tez olałam. Ale w pokoju mam szafki co się otwiera os góry do dołu. I jak pociągnie za uchwyt to mam juz wizje jak jej te drzwiczki lecą na głowę;D wiec te akurat chce zabezpieczyć. Q reszta to mało wazna ;D monstere w pokoju tez mialam taka sliczna a wyglada teraz jakby ją robaki podjadały. A to tylko mój ptyś ją rusza ;D
Beton teraz w modzieJa mam beton zamiast schodów, a co dopiero bramki
reklama
marta18691
Ja kiedys mialam zdobiona bramkę z łóżeczka te szczebelki bardzo się przydałyJa mam beton zamiast schodów, a co dopiero bramki