reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Widzę że prawie wszyscy mają ten garnuszek na klocuszek, tylko nie ja 😂 ja to wogole mało się orientuje w zabawkach. Większość dostałam od rodziny czy koleżanek a sama może kupiłam 2 zabawki którymi i tak się nie bawi 😂
My też nie mamy tego garnuszka😂 u nas cały stos zabawek po dzieciakach siostry ale młody też nie bardzo zainteresowany, lepiej wisieć u matki na nogawce albo się wspinać po wszystkim zwłaszcza po schodach. Macie już jakieś bramki zabezpieczające?

reklama
My też nie mamy tego garnuszka😂 u nas cały stos zabawek po dzieciakach siostry ale młody też nie bardzo zainteresowany, lepiej wisieć u matki na nogawce albo się wspinać po wszystkim zwłaszcza po schodach. Macie już jakieś bramki zabezpieczające?
Ja nie mam, nie mam takiej potrzeby poki co. Mało z małym chodzę na parter bo tam wiecznie zimno i same płytki, a na piętrze zawsze drzwi zamknięte na schody

U nas odkąd mala pelza jest bramka zabezpieczqjqca na schodach. Musimy jej pilnować zeby była zamknięta bo mala do niej podchodzi i szarpie. Taki cwaniak. A teraz musze zakupić zabezpieczenia na szafki bo cwany lisek otwiera wszystko co się da ;D

U nas odkąd mala pelza jest bramka zabezpieczqjqca na schodach. Musimy jej pilnować zeby była zamknięta bo mala do niej podchodzi i szarpie. Taki cwaniak. A teraz musze zakupić zabezpieczenia na szafki bo cwany lisek otwiera wszystko co się da ;D
Ja to olewam 🤣 dwa razy już sobie przyciął palca i niczego nie otwiera, bo się nauczył.

Ja to olewam 🤣 dwa razy już sobie przyciął palca i niczego nie otwiera, bo się nauczył.
Tzn ja te szafki np kuchenne itp tez olałam. Ale w pokoju mam szafki co się otwiera os góry do dołu. I jak pociągnie za uchwyt to mam juz wizje jak jej te drzwiczki lecą na głowę;D wiec te akurat chce zabezpieczyć. Q reszta to mało wazna ;D monstere w pokoju tez mialam taka sliczna a wyglada teraz jakby ją robaki podjadały. A to tylko mój ptyś ją rusza ;D

Tzn ja te szafki np kuchenne itp tez olałam. Ale w pokoju mam szafki co się otwiera os góry do dołu. I jak pociągnie za uchwyt to mam juz wizje jak jej te drzwiczki lecą na głowę;D wiec te akurat chce zabezpieczyć. Q reszta to mało wazna ;D monstere w pokoju tez mialam taka sliczna a wyglada teraz jakby ją robaki podjadały. A to tylko mój ptyś ją rusza ;D
No takie zabezpiecz 😂jak jej przywali w glowke to masakra. Ja szafek nie zabezpieczam bo w sumie mam tylko wiszaca rtv w salonie. Muszę włożyć zabezpieczenie do jednego kontaktu bo pcha tam łapska, a czasami ide siku więc mam stresa 😂

reklama
Do góry