Mi maz mowi żebym wziela sobie kogoś Ra w tygale mi szkoda kasy jak sobie pomyślę co za to mogę sobie kupić Janusz biznesuJa to bym chyba wolała panią od sprzątania
reklama
marta18691
Fanka BB :)
Haha zależy ile bierze za godzinęMi maz mowi żebym wziela sobie kogoś Ra w tygale mi szkoda kasy jak sobie pomyślę co za to mogę sobie kupić Janusz biznesu
No właśnie problem w tym że mi też szkoda Ale nie ukrywam że by było dużo lżej jakby ktoś raz w tygodniu tak porządnie ogarniał i okna mył, bo ja nienawidzę myć okien. Jeszcze na dodatek w salonie zrobiliśmy dwa ogromne okna i jak mam je myć to mnie coś trafiaMi maz mowi żebym wziela sobie kogoś Ra w tygale mi szkoda kasy jak sobie pomyślę co za to mogę sobie kupić Janusz biznesu
rosenberg
Tez mam takie jedno ogrooooomne w salonie. A brudnie niemiłosiernie bo od początku go jeszcze nie myślimy. Więc budowa wykańczanie itp, uwalobe jest jak nie wiem. A jakoś mi się nie spieszy do myciaNo właśnie problem w tym że mi też szkoda Ale nie ukrywam że by było dużo lżej jakby ktoś raz w tygodniu tak porządnie ogarniał i okna mył, bo ja nienawidzę myć okien. Jeszcze na dodatek w salonie zrobiliśmy dwa ogromne okna i jak mam je myć to mnie coś trafia
marta18691
Ja miałam stare drewniane 150cm okna ale teraz mam fajne 2skrzydloweTez mam takie jedno ogrooooomne w salonie. A brudnie niemiłosiernie bo od początku go jeszcze nie myślimy. Więc budowa wykańczanie itp, uwalobe jest jak nie wiem. A jakoś mi się nie spieszy do mycia
Ewq9
Myjesz okna co tydzień ? Ja max 3 razy do roku firanki zmieniam 2 razy, ale mam takie szerokie że jak mam je prasować to jestem cała chora...No właśnie problem w tym że mi też szkoda Ale nie ukrywam że by było dużo lżej jakby ktoś raz w tygodniu tak porządnie ogarniał i okna mył, bo ja nienawidzę myć okien. Jeszcze na dodatek w salonie zrobiliśmy dwa ogromne okna i jak mam je myć to mnie coś trafia
marta18691
Ja co 3miesiace myje a firanek nigdy prasuje a pościel takMyjesz okna co tydzień ? Ja max 3 razy do roku firanki zmieniam 2 razy, ale mam takie szerokie że jak mam je prasować to jestem cała chora...
sandra0777
Mieszkam w Wawie, wiec drogo - 25 zl za godzineOoo i ile taka opiekunka bierze?
G
gość _199
Gość
U mnie nie ma nawet opiekunek, a wzięłabym na 2 h dziennie raz w tygodniu. 50 zł jest warte odpoczynku.Mieszkam w Wawie, wiec drogo - 25 zl za godzine
reklama
Nieeee no co Ty, miałam na myśli żeby co tydzień porządnie dom wysprzątać Ja akurat nienawidzę firan więc u mnie na pewno będą jakieś rolety/żaluzje ale na razie jeszcze nie mamy nicMyjesz okna co tydzień ? Ja max 3 razy do roku firanki zmieniam 2 razy, ale mam takie szerokie że jak mam je prasować to jestem cała chora...