reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Mi maz mowi żebym wziela sobie kogoś Ra w tyg😂ale mi szkoda kasy 😂 jak sobie pomyślę co za to mogę sobie kupić 😂Janusz biznesu 😂
No właśnie problem w tym że mi też szkoda😂 Ale nie ukrywam że by było dużo lżej jakby ktoś raz w tygodniu tak porządnie ogarniał i okna mył, bo ja nienawidzę myć okien. Jeszcze na dodatek w salonie zrobiliśmy dwa ogromne okna i jak mam je myć to mnie coś trafia😂

No właśnie problem w tym że mi też szkoda😂 Ale nie ukrywam że by było dużo lżej jakby ktoś raz w tygodniu tak porządnie ogarniał i okna mył, bo ja nienawidzę myć okien. Jeszcze na dodatek w salonie zrobiliśmy dwa ogromne okna i jak mam je myć to mnie coś trafia😂
Tez mam takie jedno ogrooooomne w salonie. A brudnie niemiłosiernie bo od początku go jeszcze nie myślimy. Więc budowa wykańczanie itp, uwalobe jest jak nie wiem. A jakoś mi się nie spieszy do mycia 😂

Myjesz okna co tydzień ? Ja max 3 razy do roku 😭😉 firanki zmieniam 2 razy, ale mam takie szerokie że jak mam je prasować to jestem cała chora...

reklama
Myjesz okna co tydzień ? Ja max 3 razy do roku 😭😉 firanki zmieniam 2 razy, ale mam takie szerokie że jak mam je prasować to jestem cała chora...
Nieeee no co Ty, miałam na myśli żeby co tydzień porządnie dom wysprzątać 😂 Ja akurat nienawidzę firan więc u mnie na pewno będą jakieś rolety/żaluzje ale na razie jeszcze nie mamy nic😂

Do góry