reklama
marta18691
Fanka BB :)
Jakie słodkie papusie maTak szybko urosła i taka samodzielna juz ;( ale ten czas zap....
marta18691
rosenberg
Tez tak sobie mówięBeton teraz w modzie
Śliczna dziewczynkaTak szybko urosła i taka samodzielna juz ;( ale ten czas zap....
Sylwia99
O jaka SłodyczTak szybko urosła i taka samodzielna juz ;( ale ten czas zap....
Marta jaki wampirek z prawej śliczne dziewczyny
Taki mały pultyś ;DŚliczna dziewczynka
Ooo i ile taka opiekunka bierze?Dziewczyny, czytam Was regularnie, ale pisac nie ma kiedy. U nas podobne nocne dramaty z pobudkami-teraz odkad Kubi siedzi, to chyba gorzej, bo sie obudzi, usiadzie i w cos zawsze przywali i jeszcze bardziej sie rozbudzi. Do tego w Dzien nie umie zupelnie zajac sie soba-pojde do toalety i juz jest dramatyczny placz.
Teraz ladnie mi siedzi, ale do raczkowania sie nie zbiera-za to jak jest u mnie na kolanach, to probuje wstawac.
Maz pracuje poza miejscem zamieszkania, wiec od poniedzialku do piatku jestesmy sami. Patrze na siebie i najchetniej bym wywalila wszystkie lustra. Zdecydowalam sie wiec zeby sobie zatrudnic nianie na 2 dni w tygodniu po 3 godziny. Dzisiaj byla pierwszy raz i jestem zachwycona! Tyle rzeczy w domu zrobilam, bo moj Maly nie spi w ogole w Dzien i wstaje o 5, wiec juz mnie to przerastalo. I wiecie co-mowie do Meza dzisiaj-wole wydac na opiekunke niz na masazyste
Tez bym chciala .Ooo i ile taka opiekunka bierze?
reklama
Ja to bym chyba wolała panią od sprzątaniaTez bym chciala .