reklama
G
gość _199
Gość
Och to niedobrze zdrówka dla małego!!A u nas kiepsko. Brzydki mokry kaszel i gorączka do 38.5°. Dzwoniłam wczoraj do ośrodka wieczorem do pielęgniarki która go szczepiła (tylko ona była) i mówię że przed szczepieniem było wszystko okej i nagle w nocy po szczepieniu taki brzydki mokry kaszel i gorączka. Gorączka możliwe że po szczepieniu ale kaszel nie. Dzisiaj po 8 wsiadam z małym w auto i jadę do lekarki do ośrodka. Boje się strasznie tego wirusa rsv, chociaż katarku nie ma... W niedzielę był u nas brat z żoną i dziećmi i jeden jego syn (3.5 roku) chodzi do przedszkola i ciągle choruje... Ale ja jestem przewrażliwiona i staralam się żeby mały koło niego dużo nie przebywał ale wiadomo jak to dzieci.
Tak, nabial nie jest zakazany. Osobiscie nie ufam nabiałowi, dlatego jakos duzo nie daje, ale juz od poczatku młoda próbowała - jogurt naturalny, jogobella (wiem, sam cukier ), twaróg. Kaszke jej robie najczesciej pol na pol na mleku.Dziewczyny dajecie już maluszkom jakiś nabiał? Typu jogurt naturalny czy jakis serek
marta18691
Fanka BB :)
Nie da się dzieci upilnować ja też odganialam a mały i tak zachorowałA u nas kiepsko. Brzydki mokry kaszel i gorączka do 38.5°. Dzwoniłam wczoraj do ośrodka wieczorem do pielęgniarki która go szczepiła (tylko ona była) i mówię że przed szczepieniem było wszystko okej i nagle w nocy po szczepieniu taki brzydki mokry kaszel i gorączka. Gorączka możliwe że po szczepieniu ale kaszel nie. Dzisiaj po 8 wsiadam z małym w auto i jadę do lekarki do ośrodka. Boje się strasznie tego wirusa rsv, chociaż katarku nie ma... W niedzielę był u nas brat z żoną i dziećmi i jeden jego syn (3.5 roku) chodzi do przedszkola i ciągle choruje... Ale ja jestem przewrażliwiona i staralam się żeby mały koło niego dużo nie przebywał ale wiadomo jak to dzieci.
G
gość _199
Gość
Tak, je dosyć sporo, jogurtów, serków wiejskich lub twarogów.Dziewczyny dajecie już maluszkom jakiś nabiał? Typu jogurt naturalny czy jakis serek?
Tylko mleka nie podaje, bo mleko to syf (ale je mega kocham. )
Ewq9
Byliśmy u lekarza. Powiedziała że faktycznie słychać coś ale to po szczepieniu prawdopodobnie () i póki co to dawać dalej deflegmin, do tego inhalacje z soli, fenistil i oczyszczanie noska. Gdyby przez weekend się pogarszało to przepisała nebud, ale będę się bronić przed podaniem go.
Sylwia99
Ja daje jogurt fruvita pure z biedry owocowe są, ok składDziewczyny dajecie już maluszkom jakiś nabiał? Typu jogurt naturalny czy jakis serek?
reklama
rosenberg
Tak, od początku RDDziewczyny dajecie już maluszkom jakiś nabiał? Typu jogurt naturalny czy jakis serek?