reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

gadałam z lekarzem, jeżeli nie jest to mocne krwawienie nie ma sensu jechać na IP. Póki co umówiłam wizytę i zobaczymy. Pewnie jeśli coś będzie nie tak i tak dostanę skierowanie do szpitala.
Mój lekarz poprosił żebym załatwiła w aptece sobie duphaston (receptę doniosę) i już wzięłam jedna tabletkę. Plamienia od godziny już nie mam ale brzuch ciągnie. Liczę, ze to plamienia od rozciągania się macicy itd. Ale tez liczę się z innymi rzeczami bo jednak mam macice dwurożna. Dam znać dziewczyny po wizycie 😘 dzięki za miłe słowa i 3majcie kciuki!
Trzymam kciuki, będzie dobrze. Bądź dobrej myśli 😘
Ja miałam tydzień temu w nocy lekkie plamienie. Oczywiście pojechałam do szpitala, bo mój lekarz na urlopie. Gdy dojechalam to przeszło i nie było ani śladu. Na szczęście wszystko było dobrze.
Był to akurat termin miesiączki i być może dlatego jeszcze trochę się oczyściłam.

reklama
Pocieszylas mnie ze nie jestem sama 😉 przetrwamy wszytsko byle by nasze malenstwa rosly i mialy sie dobrze 🤰Myslicie ze na prenatalnych dowiemy sie juz plci dziecka? Podobno jesli fasolka sie dobrze ulozy i lekarz przeprowadzajacy badanie dobrze sprawdzi to idzie odczytac 😄🥰
Mi mówiła że za wcześnie- pewnie nie chciała jeszcze okreslic, czasem lekarze mówią ale to tak na 60-70%

@Paola_89 jak ginekologowi powiedziałam o fazie na frytki i pizzę to życzył smacznego i powiedział, żeby nie wstrzymywać swoich zachcianek ale i tak się ograniczałam 😁
Teraz dla odmiany faza na owoce

Dziewczyny czy jak były Wasze wyniki cytologii to dostawałyście telefon z przychodni? Trochę mnie babka wczoraj przestraszyła, bo zadzwoniła, że są moje wyniki cytologii, ale zobaczyła w międzyczasie, że jestem zapisana na piątek i powiedziała, że w takim razie w piątek mi doktor wszystko wyjaśni😑 Tak mnie zaskoczyła, że nie zapytałam czy te wyniki są złe. Ale tak sobie myślę, że jakby były dobre to by nie dzwoniła chyba?

reklama
Do góry