reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
gadałam z lekarzem, jeżeli nie jest to mocne krwawienie nie ma sensu jechać na IP. Póki co umówiłam wizytę i zobaczymy. Pewnie jeśli coś będzie nie tak i tak dostanę skierowanie do szpitala.
Mój lekarz poprosił żebym załatwiła w aptece sobie duphaston (receptę doniosę) i już wzięłam jedna tabletkę. Plamienia od godziny już nie mam ale brzuch ciągnie. Liczę, ze to plamienia od rozciągania się macicy itd. Ale tez liczę się z innymi rzeczami bo jednak mam macice dwurożna. Dam znać dziewczyny po wizycie 😘 dzięki za miłe słowa i 3majcie kciuki!
Jak miałam te krwawienie przez tego krwiaka to lekarz kazał mi wziąć tylko w ten dzień 3 tabletki duphastonu odrazu.
Daj znać koniecznie i trzymamy mocno kciuki za Was będzie dobrze 🙂

Czesc dziewczyny! 😃 Pytanie mam bo pewno jestescie bardziej doswiadczone niz ja... jestem w 11+2. Od wczoraj mam zawroty glowy a dzis rano jak bylam na badaniach myslalam ze zemdleje... myslicie ze to normalne? Moze powinnam jesc wiecej... 🤔 Czy raczej powinnam skonsultowac to z lekarzem? Cudnego dnia dla kazdej 😘
To normalne, ja też tak mam ostatnio nie mogłam wstać z łóżka przez trzy godziny bo traciłam orientację w przestrzeni byłam na sor i u laryngologa bo gin powiedział że to nie od ciąży.. ostatecznie okazało się że to przez ciążę, trzeba pić dużo wody i powoli zmieniać pozycję ciała 😁

To normalne, ja też tak mam ostatnio nie mogłam wstać z łóżka przez trzy godziny bo traciłam orientację w przestrzeni byłam na sor i u laryngologa bo gin powiedział że to nie od ciąży.. ostatecznie okazało się że to przez ciążę, trzeba pić dużo wody i powoli zmieniać pozycję ciała 😁
Jak Gapqa napisała o tych zawrotach to od razu mi się skojarzyło że któraś z dziewczyn pisała że też miała tylko za nic nie mogłam sobie przypomnieć która 😋

Ja póki co z objawów ciążowych to mam takie ssanie w żołądku z mdłościami jak jestem głodna a jak zjem to mi ciężko. Nie dogodzisz 🤣 ogólnie mam tyle energii co ogórek kiszony

Pocieszylas mnie ze nie jestem sama 😉 przetrwamy wszytsko byle by nasze malenstwa rosly i mialy sie dobrze 🤰Myslicie ze na prenatalnych dowiemy sie juz plci dziecka? Podobno jesli fasolka sie dobrze ulozy i lekarz przeprowadzajacy badanie dobrze sprawdzi to idzie odczytac 😄🥰

reklama
Do góry