A jakie skutki uboczne ma marichuanna? Wszystko przestaje bolec, czujesz chill i jesteś glodnarajAle palenie blanta to nie to samo co olej niestety, olej cbd ma wysoko skoncentrowane substancje, które mogą zadziałać leczniczo nie powodując przy tym skutków ubocznych jak marihuana
reklama
Michalina_25
Fanka BB :)
ja przed ciąża tez miałam bardzo czesto migreny a teraz po porodzie do zdarza się że nawet raz lub dwa razy w tygodniu i trzyma mnie dwa dni.Kurxe dziewczyny mnie jak wczoraj migrena dopadła to wymiotowalam z bólu. Do 23 nie wiedziałam co się ze mną dzieje. Dopiero potem zaczęło stopowac. Mala wstala potem o 1 w nocy i do 4 nie mogłam zasnąć. Ale dzis juz lepiej... wczoraj to był hardcor
rosenberg
Niestety substancje psychoaktywne z marihuany szybko uzależniają przy regularnym stosowaniu plus blanty zwykle z tytoniem, więc substancje smoliste... Itp.A jakie skutki uboczne ma marichuanna? Wszystko przestaje bolec, czujesz chill i jesteś glodnaraj
Co do cbd moja mama bierze na stawy, kręgosłup i też na wyciszenie
Michalina_25
w nocy już ani jednej kupki nie było, także mam nadzieję że jest poprawaI jak sytuacja ?
Wiem wiem smieje sie ogolnie ja nie rozumiem jak można od czegoś w ogóle się uzależnić od papierosów np. Ja moglam palić całe wakacje nad morzem wracałam do domu i z dnia na dzień normalnie nie paliłam. Dlatego nigdy chyba osób uzależnionych nie zrozumiemNiestety substancje psychoaktywne z marihuany szybko uzależniają przy regularnym stosowaniu plus blanty zwykle z tytoniem, więc substancje smoliste... Itp.
Co do cbd moja mama bierze na stawy, kręgosłup i też na wyciszenie
Raj to jest się czuć dobrze bez żadnych wspomagaczy A tak serio przez to, że marihuana jest nielegalna, często jej jakość jest zła, nikt tego nie kontroluje i nie wiesz na co trafisz - obejrzyj sobie wcześniej wspomniany filmik Dla mnie osobiście leczenie marihuaną ok, jeśli jest taka konieczność i pomaga, ale poza tym jak wszystkie inne używki nie. Nigdy nawet papierosa nie paliłam i też nigdy nie czułam takiej potrzeby, a wręcz przeciwnieA jakie skutki uboczne ma marichuanna? Wszystko przestaje bolec, czujesz chill i jesteś glodnaraj
Sylwia99
Moja siorka też ma migrenę co miesiąc, jak ma okres. Zdycha wtedy, że masakra..Zobaczymy czy sie bedzie powtarzało bo szczerze to moja pierwsza migrena od 2 lat... wczesniej mialam migreny co miesiąc,dwa... juz myslalam ze ten problem minął a tu znowu.
Ja rozumiem doskonale, ale wiem też jak działa nawyk i co zrobić, żeby się go pozbyć, kiedyś nie wiedziałam i myślałam tak jak przeciętny uzależniony, że to jakaś siła wyższa zmusza do danej czynności i trzeba, bo to właśnie ta dana substancja pomaga grunt to się edukować!Wiem wiem smieje sie ogolnie ja nie rozumiem jak można od czegoś w ogóle się uzależnić od papierosów np. Ja moglam palić całe wakacje nad morzem wracałam do domu i z dnia na dzień normalnie nie paliłam. Dlatego nigdy chyba osób uzależnionych nie zrozumiem
reklama
Sylwia99
I poduszka z gryki podobno też czyni cudaZ tego co czytam to jest jakiś olej z konopii D