reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Kurxe dziewczyny mnie jak wczoraj migrena dopadła to wymiotowalam z bólu. Do 23 nie wiedziałam co się ze mną dzieje. Dopiero potem zaczęło stopowac. Mala wstala potem o 1 w nocy i do 4 nie mogłam zasnąć. Ale dzis juz lepiej... wczoraj to był hardcor
ja przed ciąża tez miałam bardzo czesto migreny a teraz po porodzie do zdarza się że nawet raz lub dwa razy w tygodniu i trzyma mnie dwa dni. 😵‍💫

A jakie skutki uboczne ma marichuanna? 😂Wszystko przestaje bolec, czujesz chill i jesteś glodna😀raj😂😂😍😍
Niestety substancje psychoaktywne z marihuany szybko uzależniają przy regularnym stosowaniu :p plus blanty zwykle z tytoniem, więc substancje smoliste... Itp.

Co do cbd moja mama bierze na stawy, kręgosłup i też na wyciszenie

Niestety substancje psychoaktywne z marihuany szybko uzależniają przy regularnym stosowaniu :p plus blanty zwykle z tytoniem, więc substancje smoliste... Itp.

Co do cbd moja mama bierze na stawy, kręgosłup i też na wyciszenie
Wiem wiem smieje sie😂 ogolnie ja nie rozumiem jak można od czegoś w ogóle się uzależnić 😂od papierosów np. Ja moglam palić całe wakacje nad morzem wracałam do domu i z dnia na dzień normalnie nie paliłam. Dlatego nigdy chyba osób uzależnionych nie zrozumiem

A jakie skutki uboczne ma marichuanna? 😂Wszystko przestaje bolec, czujesz chill i jesteś glodna😀raj😂😂😍😍
Raj to jest się czuć dobrze bez żadnych wspomagaczy 😂 A tak serio przez to, że marihuana jest nielegalna, często jej jakość jest zła, nikt tego nie kontroluje i nie wiesz na co trafisz - obejrzyj sobie wcześniej wspomniany filmik 😉 Dla mnie osobiście leczenie marihuaną ok, jeśli jest taka konieczność i pomaga, ale poza tym jak wszystkie inne używki nie. Nigdy nawet papierosa nie paliłam i też nigdy nie czułam takiej potrzeby, a wręcz przeciwnie 👍

Wiem wiem smieje sie😂 ogolnie ja nie rozumiem jak można od czegoś w ogóle się uzależnić 😂od papierosów np. Ja moglam palić całe wakacje nad morzem wracałam do domu i z dnia na dzień normalnie nie paliłam. Dlatego nigdy chyba osób uzależnionych nie zrozumiem
Ja rozumiem doskonale, ale wiem też jak działa nawyk i co zrobić, żeby się go pozbyć, kiedyś nie wiedziałam i myślałam tak jak przeciętny uzależniony, że to jakaś siła wyższa zmusza do danej czynności i trzeba, bo to właśnie ta dana substancja pomaga 😂 grunt to się edukować!

reklama
Do góry