reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
po wypiciu mleka miał praktycznie wode a nie kupke i to caly czas😏
Nie jest odwodniony, wszystko ok poki co, mamy obserwowac. Leki przeciwbiegunkowe do tego probiotyk i duzo wody i przepajac czarna herbata z cukrem i szczypta soli- sama nie wiem co o tym myslec😵‍💫 no i troszke oszukiwac na mleku, bardziej kaszki ryżowe, chlebek 🙄
I jak sytuacja ?

Kurxe dziewczyny mnie jak wczoraj migrena dopadła to wymiotowalam z bólu. Do 23 nie wiedziałam co się ze mną dzieje. Dopiero potem zaczęło stopowac. Mala wstala potem o 1 w nocy i do 4 nie mogłam zasnąć. Ale dzis juz lepiej... wczoraj to był hardcor

Kurxe dziewczyny mnie jak wczoraj migrena dopadła to wymiotowalam z bólu. Do 23 nie wiedziałam co się ze mną dzieje. Dopiero potem zaczęło stopowac. Mala wstala potem o 1 w nocy i do 4 nie mogłam zasnąć. Ale dzis juz lepiej... wczoraj to był hardcor
A działo Ci się już tak wcześniej czy pierwszy raz ?

Kiedyś juz tak mialam. Migreny kiedyś bardzo mnie lubiły. Nawet robione mialam tomografie w kierunku torbieli. Ale stanęło ze to migrena. Tyle ze przez całą ciążę i po coazy nie mialam. A wczoraj mnie scielo z nóg;/
Kurcze... Dobrze że miałas tomografię bo wykluczyli przynajmniej coś poważniejszego. Co do migreny to położna która mi robiła ktg przed porodem opowiadała o olejach cdb. Podobno działają cuda na układ neurologiczny, czyli na migrenę też, ale osobiście nigdy migreny nie miałam więc nie sprawdzałam. Tylko koszt takiego oryginalnego oleju to jakieś nawet 400 zł za mała buteleczkę, z tym że to się bierze dziennie dosłownie chyba 3 krople więc jest wydaje. Potem się okazało że mój sąsiad też używa tego olejku, ale on akurat po covidzie bo był pod respiratorem i miał problemy z oddychaniem. Z tym że on jakiś tańszy, polski chyba, coś w granicach 120 zł za buteleczkę

reklama
Kurcze... Dobrze że miałas tomografię bo wykluczyli przynajmniej coś poważniejszego. Co do migreny to położna która mi robiła ktg przed porodem opowiadała o olejach cdb. Podobno działają cuda na układ neurologiczny, czyli na migrenę też, ale osobiście nigdy migreny nie miałam więc nie sprawdzałam. Tylko koszt takiego oryginalnego oleju to jakieś nawet 400 zł za mała buteleczkę, z tym że to się bierze dziennie dosłownie chyba 3 krople więc jest wydaje. Potem się okazało że mój sąsiad też używa tego olejku, ale on akurat po covidzie bo był pod respiratorem i miał problemy z oddychaniem. Z tym że on jakiś tańszy, polski chyba, coś w granicach 120 zł za buteleczkę
Już taniej kupić zwykłe zioło i zapalic 🤣

Do góry