Ewq9
Fanka BB :)
Nie wiem, nigdy nie kupowałamJuż taniej kupić zwykłe zioło i zapalic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem, nigdy nie kupowałamJuż taniej kupić zwykłe zioło i zapalic
Zobaczymy czy sie bedzie powtarzało bo szczerze to moja pierwsza migrena od 2 lat... wczesniej mialam migreny co miesiąc,dwa... juz myslalam ze ten problem minął a tu znowu.Kurcze... Dobrze że miałas tomografię bo wykluczyli przynajmniej coś poważniejszego. Co do migreny to położna która mi robiła ktg przed porodem opowiadała o olejach cdb. Podobno działają cuda na układ neurologiczny, czyli na migrenę też, ale osobiście nigdy migreny nie miałam więc nie sprawdzałam. Tylko koszt takiego oryginalnego oleju to jakieś nawet 400 zł za mała buteleczkę, z tym że to się bierze dziennie dosłownie chyba 3 krople więc jest wydaje. Potem się okazało że mój sąsiad też używa tego olejku, ale on akurat po covidzie bo był pod respiratorem i miał problemy z oddychaniem. Z tym że on jakiś tańszy, polski chyba, coś w granicach 120 zł za buteleczkę
Na migreny polecam olej cbd, krople, kapsułki to obojętne co, ale stosowany regularnie może bardzo pomócKiedyś juz tak mialam. Migreny kiedyś bardzo mnie lubiły. Nawet robione mialam tomografie w kierunku torbieli. Ale stanęło ze to migrena. Tyle ze przez całą ciążę i po coazy nie mialam. A wczoraj mnie scielo z nóg;/
Oooo napisałam swojego posta zanim to przeczytałam!!!! Olej cbd to złoto. Ja stosowałam przed ciąża. Teraz jeszcze nie wróciłam bo wciąż karmie, a nie ma żadnych badań w kierunku stosowania cbd przy karmieniuKurcze... Dobrze że miałas tomografię bo wykluczyli przynajmniej coś poważniejszego. Co do migreny to położna która mi robiła ktg przed porodem opowiadała o olejach cdb. Podobno działają cuda na układ neurologiczny, czyli na migrenę też, ale osobiście nigdy migreny nie miałam więc nie sprawdzałam. Tylko koszt takiego oryginalnego oleju to jakieś nawet 400 zł za mała buteleczkę, z tym że to się bierze dziennie dosłownie chyba 3 krople więc jest wydaje. Potem się okazało że mój sąsiad też używa tego olejku, ale on akurat po covidzie bo był pod respiratorem i miał problemy z oddychaniem. Z tym że on jakiś tańszy, polski chyba, coś w granicach 120 zł za buteleczkę
A na co stosowałaś ? I ten Polski czy z Kanady ?Oooo napisałam swojego posta zanim to przeczytałam!!!! Olej cbd to złoto. Ja stosowałam przed ciąża. Teraz jeszcze nie wróciłam bo wciąż karmie, a nie ma żadnych badań w kierunku stosowania cbd przy karmieniu
Ale palenie blanta to nie to samo co olej niestety, olej cbd ma wysoko skoncentrowane substancje, które mogą zadziałać leczniczo nie powodując przy tym skutków ubocznych jak marihuanaJuż taniej kupić zwykłe zioło i zapalic
Z tego co czytam to jest jakiś olej z konopii DNa migreny polecam olej cbd, krople, kapsułki to obojętne co, ale stosowany regularnie może bardzo pomóc
Tak ale z tej legalnejZ tego co czytam to jest jakiś olej z konopii D
Legalnej znaczy przebadanej Ostatnio nawet oglądałam na YT film młodych lekarzy o marihuanie na kanale Najprościej mówiąc, sporo wyjaśniają Chyba też Okiem chemika coś wrzucała o tym olejku cbd właśnie, ale wciąż nie mam czasu obejrzeć Od godziny próbuje zjeść śniadanie, a tu jak nie kupa to się uderzy, jak się nie uderzy to trzeba pilnować, bo podzieliłam się z nim omletem, także wesoło mam od ranaTak ale z tej legalnej
Ostatni który miałam to w kapsułkach cibdol. On jest że Szwajcarii z tego co czytam. Teraz wiele krajów produkuje. Stosowałam na wyciszenie i uspokojenie - mam nerwicę i ogólnie skłonności do różnych schorzeń na tle nerwowym. Plus stwierdzona w dzieciństwie epilepsję, niby nie miewam ataków, ale mam zmiany w falach w jednej polkuli mózgowej, co może rpzekladac się na samopoczucie. Mi bardzo pomagał się zrelaksować, tylko podczas jego stosowania miałam jakis normalny poziom kortyzoluA na co stosowałaś ? I ten Polski czy z Kanady ?