reklama
niskie ale może zrób za 48h i zobaczysz czy rośnie. A może już robiłaś? A który to dzień od OM? A do lekarza kiedy?Dziewczynki Beta hcg 10 co myslicie ? Troche krwawie
Mialam miesiaczke 9 maja. Dzis zrobilam tą bete wyszla 10. Ale krwawienie jest wiec pewnie sie nie udalo. Jutro ide do lekarkiniskie ale może zrób za 48h i zobaczysz czy rośnie. A może już robiłaś? A który to dzień od OM? A do lekarza kiedy?
dobrze ze masz jutro wizytę. Lekarz powie co dalej. Trzymam kciuki️Mialam miesiaczke 9 maja. Dzis zrobilam tą bete wyszla 10. Ale krwawienie jest wiec pewnie sie nie udalo. Jutro ide do lekarki
Dottis
Zaciekawiona BB
Trzymam kciuki żeby jednak było dobrze. Daj znać! Może jeszcze przed wizytą zrób hcg...? To mniej niż 48 godzin ale zobaczysz czy rośnie.Mialam miesiaczke 9 maja. Dzis zrobilam tą bete wyszla 10. Ale krwawienie jest wiec pewnie sie nie udalo. Jutro ide do lekarki
Dottis
Zaciekawiona BB
Super wieści. Ja jutro spróbuje umówić się do lekarza ale może spróbuje za 2 tygodnie dopiero jak już powinno być serce. Do tego czasu może po prostu będę badać bete. Zobaczę jutro jak z terminami u lekarza.Ja też już po wizycie.5tydz 3 dni.Pecherzyk w macicy wiec na szczescie nie ciaza pozamaciczna.I narazie tylko tyle.W piatek mam kolejna wizyte u innego lekarza na lepszym sprzecie.Biore zastrzyki z heparyny,acard,witaminy metylowane,wit d3,jod,choline,probiotyki.Troche tego jest ale niestety nan 2 straty za soba.Nadal boje sie pustego jaja plodowego,zobaczymy vo czas pokarze.Co do wysilku ograniczam do minimum,staram sie odpoczywac jak najwiecej co z moja nerwica natrectw jedt ciezke ale przetlumaczylam sobie ze pielenie ogrodka czy gruntowne porzadki moga poczekac.Robie tylko co konieczne.
Mam wizyte rano wiec nie zdaze odebrac wyniku. Juz chyba stracilam nadzieje na ten cykl.Trzymam kciuki żeby jednak było dobrze. Daj znać! Może jeszcze przed wizytą zrób hcg...? To mniej niż 48 godzin ale zobaczysz czy rośnie.
przykro mi.Żegnam się z Wami dziewczyny. U mnie niestety nic nie ma, ciąża się nie zagniezdzila więc czekam na @. Trzymam za Was kciuki i wierzę że bobasy dadzą Wam w lutym duuuuuuuzo radości i miłości POWODZENIA
reklama