reklama
Ewq9
Fanka BB :)
Tak, brzuszek nie jest twardy, kupy robi normalnieMoże go boli brzuszek? Sprawdzalas pod tym kątem?
Ewq9
Dokładnie, dzisiaj trafiła koleżanka z 7 miesięcznym dzieckiem do szpitala przez ten wirusBiedactwo.. Obserwuj, tyle teraz o tym wirusie rsv mówią.
Ja ostatnio w tygodniu tylko w dresach i w palmie na głowie mam dosc tego tygodnia. Psychicznie jestem zmęczona....Kupiłam se 3 sukienki na vinted postanowiłam, że w końcu przestaję wyglądać jak żul i biorę się za siebie
Ten wirus zawsze panował. W jesieni była masakra. Tylko rok każdy sis izolował więc teraz będzie niestety gorzejDokładnie, dzisiaj trafiła koleżanka z 7 miesięcznym dzieckiem do szpitala przez ten wirus
rosenberg
Wiesz, nie musi być twardy. Może po prostu boleć, moj bratanek tak miał przy rozszerzaniu diety, nażarl się a potem właśnie płakał i pomagało noszene na ręceTak, brzuszek nie jest twardy, kupy robi normalnie
brzuchem do dołu, rowerek, masaż brzuszka. Mój Filip jak się naje jabłek to też go brzuch boli, a jabłka uwielbia jak na złość
Ja ciągle cebula na łbie i brudne spodnie bo mnie zawsze dziecko wybrudzi. Nie wspomnę o tym jakie mam nieogolone nogi bo starego nie ma 3 tygodnie ale wraca w niedzielę, wiec muszę się ogarnąćJa ostatnio w tygodniu tylko w dresach i w palmie na głowie mam dosc tego tygodnia. Psychicznie jestem zmęczona....
Mikstura
Weźcie mi nic nie mówcie o tym tygodniu. Ida ma obustronne zapalenie ucha, dostała antybiotyk, wczoraj dostała pierwszy raz i zwymiotowała i dzisiaj to samo. Nie wiem, co robić, kto mi w weekend przepisze nowy antybiotyk, a ten chyba bez sensu podawać, przez tydzień będę jej dawać a ona będzie tak wymiotować?
Bidulka... A jaki dostalas antybiotyk??Weźcie mi nic nie mówcie o tym tygodniu. Ida ma obustronne zapalenie ucha, dostała antybiotyk, wczoraj dostała pierwszy raz i zwymiotowała i dzisiaj to samo. Nie wiem, co robić, kto mi w weekend przepisze nowy antybiotyk, a ten chyba bez sensu podawać, przez tydzień będę jej dawać a ona będzie tak wymiotować?
rosenberg
O rany! Wiesz co w szpitalach są te opieki całodobowe. Można się tam wybrać do lekarza żeby obejrzał małą i jakoś pokierował co w takiej sytuacjiWeźcie mi nic nie mówcie o tym tygodniu. Ida ma obustronne zapalenie ucha, dostała antybiotyk, wczoraj dostała pierwszy raz i zwymiotowała i dzisiaj to samo. Nie wiem, co robić, kto mi w weekend przepisze nowy antybiotyk, a ten chyba bez sensu podawać, przez tydzień będę jej dawać a ona będzie tak wymiotować?
reklama
Może zgłoście się na NPL ? W takiej sytuacji gdzie dziecko takie chore i zle reaguje na leki to chyba najlepsza opcja.Weźcie mi nic nie mówcie o tym tygodniu. Ida ma obustronne zapalenie ucha, dostała antybiotyk, wczoraj dostała pierwszy raz i zwymiotowała i dzisiaj to samo. Nie wiem, co robić, kto mi w weekend przepisze nowy antybiotyk, a ten chyba bez sensu podawać, przez tydzień będę jej dawać a ona będzie tak wymiotować?