reklama
W jakiej cenie hippW Lidlu promocja na nan i hipp
Sylwia99
Fanka BB :)
W jakiej cenie hipp
Załączniki
Sylwia99
U nas dzisiaj jedno spanie w dzień 3 godziny i ja drzemkę zrobiłam sobie. Siadanie idzie pełną parą, coś tam rusza z raczkowaniem powoli wstała przed 7 troszkę. W nocy dwa razy na mleko się budziła. A zasnęła koło 20 z płaczem wielkim.
Ewq9
U nas nie wiem co się dzisiaj stało z popołudniową drzemką. Dałam go normalnie spać, zasnął a za 2 minuty taki placz, nawet krzyk. Uspokoił się po chwili noszenia, zasnął i znowu to samo... I tak prawie godzinę. Niby spał a taki krzyk... W końcu go już nie usypiałam tylko wzięłam do zabawy. I przez to padł mi przed 18 a nie o 19. Teraz też zasnął i zaczal strasznie płakać ale się uspokoił i póki co śpi już pół godziny bez płaczuU nas dzisiaj jedno spanie w dzień 3 godziny i ja drzemkę zrobiłam sobie. Siadanie idzie pełną parą, coś tam rusza z raczkowaniem powoli wstała przed 7 troszkę. W nocy dwa razy na mleko się budziła. A zasnęła koło 20 z płaczem wielkim.
sandra0777
A u nas dzisiaj pierwsza infekcja-w nocy podwyzszona temperatura, kaszel i katar, placz od 4. Rano lekarz-niby czysto i ma walczyc organizm. Ale caly dzien tragedia.
rosenberg
Może go boli brzuszek? Sprawdzalas pod tym kątem?U nas nie wiem co się dzisiaj stało z popołudniową drzemką. Dałam go normalnie spać, zasnął a za 2 minuty taki placz, nawet krzyk. Uspokoił się po chwili noszenia, zasnął i znowu to samo... I tak prawie godzinę. Niby spał a taki krzyk... W końcu go już nie usypiałam tylko wzięłam do zabawy. I przez to padł mi przed 18 a nie o 19. Teraz też zasnął i zaczal strasznie płakać ale się uspokoił i póki co śpi już pół godziny bez płaczu
Sylwia99
Biedactwo.. Obserwuj, tyle teraz o tym wirusie rsv mówią.A u nas dzisiaj pierwsza infekcja-w nocy podwyzszona temperatura, kaszel i katar, placz od 4. Rano lekarz-niby czysto i ma walczyc organizm. Ale caly dzien tragedia.
reklama
No coś Ty, to mnie ta biedra tyle razy z pieluchami ratowałaPewnie na glogera w biedrze już nie ma, tam zawsze wszystko wykupione zanim ja pojadę