To Hanka opóźniona no cóż musi nadrobić jutro oprócz tany tany będziemy ćwiczyćU nas jeszcze do tego umie macha papa. A dzis nauczyla sie podskakiwać w krzesełku jak siedzi. Wiec ciagle podskakiwala, bola brawo i machala papa ;D jak jakis czlowiek z ADHD hahah
reklama
G
gość _199
Gość
Mój też jeszcze takich rzeczy nie kuma.To Hanka opóźniona no cóż musi nadrobić jutro oprócz tany tany będziemy ćwiczyć
Ewq9
Fanka BB :)
Spokojnie, mój też nie mają czasu na takie banały żartuje oczywiścieMój też jeszcze takich rzeczy nie kuma.
U nas dziś dziadek młodego uczył liczyć na palcachTo Hanka opóźniona no cóż musi nadrobić jutro oprócz tany tany będziemy ćwiczyć
Mikstura
Miałam teleporadę z lekarzem z Pomocy Doraźnej. Zmienił antybiotyk na inny, chociaż był zdziwiony, że po tym Amoksiklav wymiotuje. Oczywiście mam koleżankę bardzo all natural i pisze mi, żeby się wstrzymać i jeszcze z tym pierwszym spróbować. Bo lekarz mówił, że wszystkie inne mają gorszy skład. Ale kurde, nie dość, że wymiotuje to jeszcze nie leczę jej, skoro zwraca. Łatwo komuś mówić. I najlepsze, zadzwoń jutro do lekarza prowadzącego. A skąd mam niby wziąć numer? My macie numery do lekarzy z przychodni?
Ja też po tym antybiotyku zawsze wymiotowałam... Kochana spróbuj z innym antybiotykiem. A jak znowu zwymiotuje to ja bym poprosiła lekarza o zastrzyki, bo wyzdrowieć musi! Trzymamy kciuki!!Miałam teleporadę z lekarzem z Pomocy Doraźnej. Zmienił antybiotyk na inny, chociaż był zdziwiony, że po tym Amoksiklav wymiotuje. Oczywiście mam koleżankę bardzo all natural i pisze mi, żeby się wstrzymać i jeszcze z tym pierwszym spróbować. Bo lekarz mówił, że wszystkie inne mają gorszy skład. Ale kurde, nie dość, że wymiotuje to jeszcze nie leczę jej, skoro zwraca. Łatwo komuś mówić. I najlepsze, zadzwoń jutro do lekarza prowadzącego. A skąd mam niby wziąć numer? My macie numery do lekarzy z przychodni?
Jak cudownie ja wlasnie czekam, ale na razie nic. Reaguje za to no „chodź” i dyma jak jej powiem - jak taki maly piesek hahahaJa dziś odpalam winko i mam plan się zrelaksować, oczywiście jak maluszek pozwoli u nas też już podciągać się zaczął i jest taki ruchliwy ze szok. W ogóle zaczął nam się etap pokazywania paluszkiem na wszystko, na pluszakach pokazuje gdzie oczko, nosek, buzka, składa rączki i bije brawo jestem taka dumna z tego urwiska
Chyba go poniosłoU nas dziś dziadek młodego uczył liczyć na palcach
Sylwia99
No moja na to też reaguje, jak ręce wyciągam i mówię chodź. Albo jak siedzi, to próbuje to mnie przy pełzać i się złości. W lustrze najlepsza zabawa, mówię, kto tam jest patrzy na mnie w lustrze i się cieszy, po czym odwraca i patrzy, że jestem koło niej.Jak cudownie ja wlasnie czekam, ale na razie nic. Reaguje za to no „chodź” i dyma jak jej powiem - jak taki maly piesek hahaha
reklama
No trochęale podobało mu sięChyba go poniosło