reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Miałam teleporadę z lekarzem z Pomocy Doraźnej. Zmienił antybiotyk na inny, chociaż był zdziwiony, że po tym Amoksiklav wymiotuje. Oczywiście mam koleżankę bardzo all natural i pisze mi, żeby się wstrzymać i jeszcze z tym pierwszym spróbować. Bo lekarz mówił, że wszystkie inne mają gorszy skład. Ale kurde, nie dość, że wymiotuje to jeszcze nie leczę jej, skoro zwraca. Łatwo komuś mówić. I najlepsze, zadzwoń jutro do lekarza prowadzącego. A skąd mam niby wziąć numer? My macie numery do lekarzy z przychodni?

Miałam teleporadę z lekarzem z Pomocy Doraźnej. Zmienił antybiotyk na inny, chociaż był zdziwiony, że po tym Amoksiklav wymiotuje. Oczywiście mam koleżankę bardzo all natural i pisze mi, żeby się wstrzymać i jeszcze z tym pierwszym spróbować. Bo lekarz mówił, że wszystkie inne mają gorszy skład. Ale kurde, nie dość, że wymiotuje to jeszcze nie leczę jej, skoro zwraca. Łatwo komuś mówić. I najlepsze, zadzwoń jutro do lekarza prowadzącego. A skąd mam niby wziąć numer? My macie numery do lekarzy z przychodni?
Ja też po tym antybiotyku zawsze wymiotowałam... Kochana spróbuj z innym antybiotykiem. A jak znowu zwymiotuje to ja bym poprosiła lekarza o zastrzyki, bo wyzdrowieć musi! Trzymamy kciuki!!

Ja dziś odpalam winko i mam plan się zrelaksować, oczywiście jak maluszek pozwoli😂 u nas też już podciągać się zaczął i jest taki ruchliwy ze szok. W ogóle zaczął nam się etap pokazywania paluszkiem na wszystko, na pluszakach pokazuje gdzie oczko, nosek, buzka, składa rączki i bije brawo jestem taka dumna z tego urwiska 🙃
Jak cudownie 😍 ja wlasnie czekam, ale na razie nic. Reaguje za to no „chodź” 😁 i dyma jak jej powiem - jak taki maly piesek hahaha 😁😍😍😍

Jak cudownie 😍 ja wlasnie czekam, ale na razie nic. Reaguje za to no „chodź” 😁 i dyma jak jej powiem - jak taki maly piesek hahaha 😁😍😍😍
No moja na to też reaguje, jak ręce wyciągam i mówię chodź. 😅 Albo jak siedzi, to próbuje to mnie przy pełzać i się złości. 😂 W lustrze najlepsza zabawa, mówię, kto tam jest patrzy na mnie w lustrze i się cieszy, po czym odwraca i patrzy, że jestem koło niej. 😂

reklama
Do góry