reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

@Ewq9 te pampersy co pytałaś są w promocji też 😅
O to dojem śniadanie i zawijamy do biedry, bo też na te duże się czaję (a jutro sobie jeszcze te najlepsze Dada soft kupię, bo na 1 kartę tylko w paczki dziennie można 😂), a jak ostatnio kupowałam, to w większości biedronek w ogóle ich nie mieli, tylko w tej koło mnie, ale za dużo nie było 🙈

reklama
No to dzisiaj napad na biedronkę 😅😅 co prawda w zeszłym tygodniu kupiłam 2x Jumbo bagi, ale 4 będzie długo jeszcze miał 😁 znając życie jak pojadę to już ich nie będzie bo wszystkie wykupią 😅😅
Ja się właśnie zastanawiam, czy nie wziąć jednej paczki 5, bo 1 paczkę 4 jumbo ostatnio kupiłam, ale w sumie one są dość duże, więc pewnie trochę jeszcze posłużą 🤔 Kupiłam kiedyś 5 na próbę i na razie czekają, ale też nie są jakoś dużo większe od 4 🤔 zobaczymy co będzie w ogóle Najgorzej, że one są ustawione na palecie rozmiarami i jak chcesz 4 albo 5 to musisz z dołu wyciągać, za którymś klientem ta wieża na pewno runie - obym to nie była ja 😂

Ja się właśnie zastanawiam, czy nie wziąć jednej paczki 5, bo 1 paczkę 4 jumbo ostatnio kupiłam, ale w sumie one są dość duże, więc pewnie trochę jeszcze posłużą 🤔 Kupiłam kiedyś 5 na próbę i na razie czekają, ale też nie są jakoś dużo większe od 4 🤔 zobaczymy co będzie w ogóle Najgorzej, że one są ustawione na palecie rozmiarami i jak chcesz 4 albo 5 to musisz z dołu wyciągać, za którymś klientem ta wieża na pewno runie - obym to nie była ja 😂
A dady nie ma jeszcze przypadkiem 4+? Bo takie ostatnio kupiłam, bo piątek nie było.

Młoda się zaprzyjaźniłą z nowym smokiem !:D Od wczoraj nie ma awantur o bibsika. A co lepsze wcześniej jak spałą to bibs musiał być w buzi. Teraz usypia z lovi i wypluwa. Buźka ładnie zamknięta także widzę postęp!!:D
Któraś z Was radziła żeby kupić LOVI 0-2 lub 0-3. Faktycznie kupiłam 0-3 i młoda załapała od razu. Wcześniej próbowałam z 3-6 i był odruch wymiotny. Dzięki !!:D
To ja :D super :D mój młody ma smoka 3-6 bo mała buzka. I dopiero niedawno mu zmieniałam. Super że się udało

AA rozumiem 🤣 myślałam, że standardowo są 4+
Nie, ale wystarczająco duże zrobili 😆 Nawet nie wiem, czy nie są większe od tych 4+. Przed wyjściem założyłam młodemu 5 i jednak trochę duże, więc kupiłam 2 paczki 4, ale nie było po co się spieszyć, bo sporo tego mieli, a chętnych nie widziałam. Pewnie część ludzi nawet nie wie, że takie są, bo paleta stoi w rogu przed kasami, które w dodatku chyba jeszcze nigdy nie były otwarte, a do tego nie w każdej biedrze je w ogóle mają. Ale dobrze, żeśmy wyszli, bo klatkę mam zalaną i zaraz zgłosiłam. W sumie dziwna sprawa, bo poleciałam do sąsiadów z góry, to zdziwieni, a potem z administracji do mnie dzwonili, że oni właśnie już rano to zgłosili i usterka usunięta, tylko ta woda nadal sobie ścieka, smród mokrej farby i kałuża pod drzwiami, dobrze, że do mieszkania nie doleciało!

Nie, ale wystarczająco duże zrobili 😆 Nawet nie wiem, czy nie są większe od tych 4+. Przed wyjściem założyłam młodemu 5 i jednak trochę duże, więc kupiłam 2 paczki 4, ale nie było po co się spieszyć, bo sporo tego mieli, a chętnych nie widziałam. Pewnie część ludzi nawet nie wie, że takie są, bo paleta stoi w rogu przed kasami, które w dodatku chyba jeszcze nigdy nie były otwarte, a do tego nie w każdej biedrze je w ogóle mają. Ale dobrze, żeśmy wyszli, bo klatkę mam zalaną i zaraz zgłosiłam. W sumie dziwna sprawa, bo poleciałam do sąsiadów z góry, to zdziwieni, a potem z administracji do mnie dzwonili, że oni właśnie już rano to zgłosili i usterka usunięta, tylko ta woda nadal sobie ścieka, smród mokrej farby i kałuża pod drzwiami, dobrze, że do mieszkania nie doleciało!
Ja dzisiaj jadę do Lidla na zakupy😀

reklama
Do góry