O to dojem śniadanie i zawijamy do biedry, bo też na te duże się czaję (a jutro sobie jeszcze te najlepsze Dada soft kupię, bo na 1 kartę tylko w paczki dziennie można ), a jak ostatnio kupowałam, to w większości biedronek w ogóle ich nie mieli, tylko w tej koło mnie, ale za dużo nie było@Ewq9 te pampersy co pytałaś są w promocji też
reklama
Ja się właśnie zastanawiam, czy nie wziąć jednej paczki 5, bo 1 paczkę 4 jumbo ostatnio kupiłam, ale w sumie one są dość duże, więc pewnie trochę jeszcze posłużą Kupiłam kiedyś 5 na próbę i na razie czekają, ale też nie są jakoś dużo większe od 4 zobaczymy co będzie w ogóle Najgorzej, że one są ustawione na palecie rozmiarami i jak chcesz 4 albo 5 to musisz z dołu wyciągać, za którymś klientem ta wieża na pewno runie - obym to nie była jaNo to dzisiaj napad na biedronkę co prawda w zeszłym tygodniu kupiłam 2x Jumbo bagi, ale 4 będzie długo jeszcze miał znając życie jak pojadę to już ich nie będzie bo wszystkie wykupią
G
gość _199
Gość
A dady nie ma jeszcze przypadkiem 4+? Bo takie ostatnio kupiłam, bo piątek nie było.Ja się właśnie zastanawiam, czy nie wziąć jednej paczki 5, bo 1 paczkę 4 jumbo ostatnio kupiłam, ale w sumie one są dość duże, więc pewnie trochę jeszcze posłużą Kupiłam kiedyś 5 na próbę i na razie czekają, ale też nie są jakoś dużo większe od 4 zobaczymy co będzie w ogóle Najgorzej, że one są ustawione na palecie rozmiarami i jak chcesz 4 albo 5 to musisz z dołu wyciągać, za którymś klientem ta wieża na pewno runie - obym to nie była ja
Są, z tych soft właśnie i 4+ właśnie używamy, ale te zwykłe złote nie mają takiej opcji, tyle, że te ich 4 są większe niż 4 soft.A dady nie ma jeszcze przypadkiem 4+? Bo takie ostatnio kupiłam, bo piątek nie było.
G
gość _199
Gość
AA rozumiem myślałam, że standardowo są 4+Są, z tych soft właśnie i 4+ właśnie używamy, ale te zwykłe złote nie mają takiej opcji, tyle, że te ich 4 są większe niż 4 soft.
rosenberg
Fanka BB :)
To ja super mój młody ma smoka 3-6 bo mała buzka. I dopiero niedawno mu zmieniałam. Super że się udałoMłoda się zaprzyjaźniłą z nowym smokiem ! Od wczoraj nie ma awantur o bibsika. A co lepsze wcześniej jak spałą to bibs musiał być w buzi. Teraz usypia z lovi i wypluwa. Buźka ładnie zamknięta także widzę postęp!!
Któraś z Was radziła żeby kupić LOVI 0-2 lub 0-3. Faktycznie kupiłam 0-3 i młoda załapała od razu. Wcześniej próbowałam z 3-6 i był odruch wymiotny. Dzięki !!
Nie spodziewałam się ze po tylu próbach uda się zmienić bibsa ale poszlo bezboleśnie;D mysle ze lovi o wiele lepszy niż bibs. Takze wyjdzie nam na dobre ;DTo ja super mój młody ma smoka 3-6 bo mała buzka. I dopiero niedawno mu zmieniałam. Super że się udało
Nie, ale wystarczająco duże zrobili Nawet nie wiem, czy nie są większe od tych 4+. Przed wyjściem założyłam młodemu 5 i jednak trochę duże, więc kupiłam 2 paczki 4, ale nie było po co się spieszyć, bo sporo tego mieli, a chętnych nie widziałam. Pewnie część ludzi nawet nie wie, że takie są, bo paleta stoi w rogu przed kasami, które w dodatku chyba jeszcze nigdy nie były otwarte, a do tego nie w każdej biedrze je w ogóle mają. Ale dobrze, żeśmy wyszli, bo klatkę mam zalaną i zaraz zgłosiłam. W sumie dziwna sprawa, bo poleciałam do sąsiadów z góry, to zdziwieni, a potem z administracji do mnie dzwonili, że oni właśnie już rano to zgłosili i usterka usunięta, tylko ta woda nadal sobie ścieka, smród mokrej farby i kałuża pod drzwiami, dobrze, że do mieszkania nie doleciało!AA rozumiem myślałam, że standardowo są 4+
marta18691
Fanka BB :)
Ja dzisiaj jadę do Lidla na zakupyNie, ale wystarczająco duże zrobili Nawet nie wiem, czy nie są większe od tych 4+. Przed wyjściem założyłam młodemu 5 i jednak trochę duże, więc kupiłam 2 paczki 4, ale nie było po co się spieszyć, bo sporo tego mieli, a chętnych nie widziałam. Pewnie część ludzi nawet nie wie, że takie są, bo paleta stoi w rogu przed kasami, które w dodatku chyba jeszcze nigdy nie były otwarte, a do tego nie w każdej biedrze je w ogóle mają. Ale dobrze, żeśmy wyszli, bo klatkę mam zalaną i zaraz zgłosiłam. W sumie dziwna sprawa, bo poleciałam do sąsiadów z góry, to zdziwieni, a potem z administracji do mnie dzwonili, że oni właśnie już rano to zgłosili i usterka usunięta, tylko ta woda nadal sobie ścieka, smród mokrej farby i kałuża pod drzwiami, dobrze, że do mieszkania nie doleciało!
reklama