reklama
Ewq9
Fanka BB :)
No to tak jak rota. Dopiero od tego roku są refundowaneDokładnie! Jedna dawka 330 zł. Mają za jakiś czas podobno refundować. Ale zanim się zastanowią komu się to opłaci itd. to jeszcze trochę czasu minie.
Krokus firma. Zamawialam z netaOoo gdzie dostałaś taki dżem?
G
gość _199
Gość
Dobrze że zrobili ograniczenia na jedną kartę, bo przez te promki ludziom odbierało rozumNo to dzisiaj napad na biedronkę co prawda w zeszłym tygodniu kupiłam 2x Jumbo bagi, ale 4 będzie długo jeszcze miał znając życie jak pojadę to już ich nie będzie bo wszystkie wykupią
rosenberg
Fanka BB :)
Ludzie kupowali dużo i sprzedawali na olx dramatDobrze że zrobili ograniczenia na jedną kartę, bo przez te promki ludziom odbierało rozum
Pewnie na glogera w biedrze już nie ma, tam zawsze wszystko wykupione zanim ja pojadęLudzie kupowali dużo i sprzedawali na olx dramat
Młoda się zaprzyjaźniłą z nowym smokiem ! Od wczoraj nie ma awantur o bibsika. A co lepsze wcześniej jak spałą to bibs musiał być w buzi. Teraz usypia z lovi i wypluwa. Buźka ładnie zamknięta także widzę postęp!!
Któraś z Was radziła żeby kupić LOVI 0-2 lub 0-3. Faktycznie kupiłam 0-3 i młoda załapała od razu. Wcześniej próbowałam z 3-6 i był odruch wymiotny. Dzięki !!
Któraś z Was radziła żeby kupić LOVI 0-2 lub 0-3. Faktycznie kupiłam 0-3 i młoda załapała od razu. Wcześniej próbowałam z 3-6 i był odruch wymiotny. Dzięki !!
reklama
A to kojarzę, kiedyś od mamy dostałam taki jakby mus jabłkowy i zaznaczała jeszcze, że bez cukru, bo moja mama bardzo na to patrzy, ale gdzieś stacjonarnie kupowała, bo ona nie internetowa W ogóle uświadomiłam sobie, że sama mam w lodówce dżemy 100%, te z Łowicza i z Lidla. Już od dawna głównie te kupuję, ale myślałam, że tam jakiś cukier jest, a niby nie ma, tylko cukry z owoców albo sok owocowyKrokus firma. Zamawialam z neta