Noo mój mąż prowadzi firmę swoją dodatkowo i zawsze jak on płaci to slysze,, ***** pieprzone 500 plus,,Nawet nie mów. Podatki dramat. Mój facet ma dg i jakie płaci podatki to szok czasami.
reklama
marta18691
Fanka BB :)
Ja dziś byłam w Biedronce i jak zobaczyłam cenę cukru to się przetazilam z dnia na dzień podrożał na o 50groszy
zgredzus
Ale przecież dostajecie 1000 złoty [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Oczywiście żartuje.
Noo mój mąż prowadzi firmę swoją dodatkowo i zawsze jak on płaci to slysze,, ***** pieprzone 500 plus,, [emoji23][emoji23][emoji23]
A co do żłobków to ja miesiąc po porodzie zapisywałam dziecko do żłobka państwowego i był na 375 miejscu. Więc pewnie i tak jak będziemy chcieli żeby poszedł to pewnie do prywatnego który kosztuje kupę kasya poza tym to nie wiem czy to jest normalne żeby rok wcześniej zapisywać dziecko do żłobka.Gdyby mi znajoma nie powiedziała że tak się to odbywa, to bym nie była swiadoma że właśnie tak jest.Dla.mnie to jest żenada, że skoro te meningokoki są takie groźne, to trzeba płacić za to szczepienie. Serio nasz rząd jest chory, zamiast te dodatki dla rodziców na dziesiąte dziecko, niech zainwestują w szkolenie pediatrow, darmowe żłobki i szczepionki.
G
gość _199
Gość
My od roku mamy DG i nie płacimyNawet nie mów. Podatki dramat. Mój facet ma dg i jakie płaci podatki to szok czasami.
Wiesz co z ciekawości zapisze i zobaczę jak to wygląda u mnie w mieście niby jest 175 miejsc, ale dzieci pewnie o wiele więcej.A co do żłobków to ja miesiąc po porodzie zapisywałam dziecko do żłobka państwowego i był na 375 miejscu. Więc pewnie i tak jak będziemy chcieli żeby poszedł to pewnie do prywatnego który kosztuje kupę kasya poza tym to nie wiem czy to jest normalne żeby rok wcześniej zapisywać dziecko do żłobka.Gdyby mi znajoma nie powiedziała że tak się to odbywa, to bym nie była swiadoma że właśnie tak jest.
rosenberg
U nas blisko nie ma żadnego państwowego... A te kawałek dalej to tak samo, ponad 300-400 dzieci w kolejce. Prywatne trochę lepiej, ale też trzeba szybko zapisać. Ja to nawet nie próbuje będę się zastanawiać co dalej jak mi się będzie macierzynski konczycA co do żłobków to ja miesiąc po porodzie zapisywałam dziecko do żłobka państwowego i był na 375 miejscu. Więc pewnie i tak jak będziemy chcieli żeby poszedł to pewnie do prywatnego który kosztuje kupę kasya poza tym to nie wiem czy to jest normalne żeby rok wcześniej zapisywać dziecko do żłobka.Gdyby mi znajoma nie powiedziała że tak się to odbywa, to bym nie była swiadoma że właśnie tak jest.
G
gość _199
Gość
Półtora h kołysania i musiałam dać cycka, bo już by sobie włosy z głowy rwał. Mam dość !
sandra0777
U nas uczulenie na pomidora tylko na brzuchuMoja córka ma uczulenie tylko na rękach i nogach.... Zje za dużo jajek i już się zaczyna. Poka zdjęcie pewnie cos ja uczuliło
sandra0777
Kurcze, jemy to samo mleko-tylko 2-tam sa po prostu wieksze ilosci niektorych skladnikowMój ulewa czasami jeszcze. Bywają dni, że więcej, ale chyba głównie z nadmiaru mleka. Może przeanalizuj co się zmieniło w składzie mleka, jeśli zaczął po zmianie to może mu coś nie pasować w mleku
reklama
No tak 1000 a oddajemy razy 5Ale przecież dostajecie 1000 złoty [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Oczywiście żartuje.