reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Piekna !!!;D
U mnie dalej pełza a tez dzis wybiła 8 !;D
Myslalam ze zrobi matce radosc i do 8 miesięcy usiądzie a tu nic ;p
Czy czyjeś dziecko tez jest takie leniwe?;p
Mój też nie siada jeszcze sam, ale to nie z lenistwa. Widać, że nie jest jeszcze gotowy, wciąż ma skłonność do układania nóżek na żabę, ale ćwiczymy z nim i fizjo kazała jeszcze masować jakiś mięsień w pachwinie. Mnie cieszy, że w końcu sam załapał obroty na brzuszek 🥳😍

No ja tez po malu mysle o fizjo chociaz do tej pory nie bylo z nia większych problemów. Oprócz początkowych obrotów potem szło wszystko ok... fizjo kazala odpuścić. Ale jeszcze vhyba poczekam bo na siadanie jak dobrze kojarzę jest czas chyba do 9 miesiąca albo do 10 nawet

No ja tez po malu mysle o fizjo chociaz do tej pory nie bylo z nia większych problemów. Oprócz początkowych obrotów potem szło wszystko ok... fizjo kazala odpuścić. Ale jeszcze vhyba poczekam bo na siadanie jak dobrze kojarzę jest czas chyba do 9 miesiąca albo do 10 nawet
No spokojnie ma jeszcze czas ! Ja tam z fizjo zrezygnowałam, tylko mnie stresowała niepotrzebnie i wmawiała odchyły których dziecko nie miało.

No spokojnie ma jeszcze czas ! Ja tam z fizjo zrezygnowałam, tylko mnie stresowała niepotrzebnie i wmawiała odchyły których dziecko nie miało.
No my u fizjo bylismy jakos na początku. Ale widzialam ze mala nie angażuje jednej strony ciała... 3 wizyty u fizjo i sama kazala odpuścić i dać jej czas. Dlatego śmieje się ze mlpda jest bardzo oszczędna;D nie wysila sie za bardzo.
Ale przestalam się tym stresować tak jak na początku. Wiem ze jak przyjdzie pora to ruszy do przodu

reklama
No dokładnie, dlatego ja już od dawna nie kupuję mięsa i wędlin na wagę chyba, że w jednym sprawdzonym mięsnym, gdzie mam pewność, że wszystko świeże, ale nie mam go pod domem, więc raz na rok tam kupuję. Zresztą tam są zawsze takie kolejki, że trzeba mieć czas, ale przynajmniej wszystko schodzi na bieżąco. Z lad marketowych raczej nie mam odwagi kupować, chyba, że w Piotrze i Pawle czasem salami kupię, ale szynki i mięso mnie nie przekonują 🙈
To ja właśnie kupuję w takim sklepie że codziennie jest przywożony towar, schodzi cały ( nie no pewnie jakieś resztki zostają) i jak czasem po pracy chciałam coś kupić to zostało np kawałek kiełbasy krakowskiej i jakaś kaszanka. Boczku nigdy nie uświadczysz tam po południu 😅 nawet karmę dla psa kupić tam to jest szczęście 😅 a przed świętami czy jakimś dłuższym wolnym to kolejka taka że trzeba nie dość że przyjść o 6 rano ( otwierają o 7) to i tak stać co najmniej godzinę w kolejce bo nie jesteś pierwszy...

Do góry