reklama
marta18691
Fanka BB :)
Ja czasu mało ostatnio mam na co kolwiek moje paznokcie proszą się o ściągnięcie i zdobienie nowych mam tak długie i odrost też
G
gość _199
Gość
Ja mam to samo.. nie wiem co mu dzisiaj było, ale nieźle płakał... Tylko ja jeszcze z łóżka się nie wytoczyłamDziewczyny ledwo patrze na oczy. Kawa wjechała ale to nic nie daje. Mala wstawala co 1.5h a maz rano stwierdzil ze on jej wogole nie slyszal. Ledwo zyje a cały dzień sama z małą. Szok
U nas w sumie to duzo w papkach. Łącze wszystko w sumie. Ziemniaki, marchew, brokul, kalafior itp co mam pod ręką. Zalewam rosołkiem lub woda i masełko. Miksuje i obiadek jest. A jak blw to tylko mlpdej podchodzi marchew i brokul. Wszystko inne odruch wymiotny... U mnie bardziej papkowa mala jestDziewczyny, jakie macie pomysły na warzywa dla dzieciaków? Zauważyłam, że u nas dużo owoców, a te warzywa jakoś rzadko!
Ewq9
Taaa, wczoraj cwaniaczył do niego, a jak podjechał i delikatnie go dotknął to ryk jak nie wiemCzy wasze maluchy tez są ciekawe odkurzacza (robota) a jak jedzie na nią to szybko ucieka Jezu jak mnie to śmieszy
Ewq9
I tak Cię podziwiam że przy trójce dzieci masz czas pomyśleć o paznokciachJa czasu mało ostatnio mam na co kolwiek moje paznokcie proszą się o ściągnięcie i zdobienie nowych mam tak długie i odrost też
marta18691
Gdzieś też czas dla siebie trzeba znaleźćI tak Cię podziwiam że przy trójce dzieci masz czas pomyśleć o paznokciach
Ja mam to samo, ale z moimi rodzicamiU nas dziś też ciężka noc Do młodego przyjeżdża babcia ( moja teściowa) więc zobaczymy jak się będą razem bawić zazwyczaj jest tak że to ja mam dwa razy więcej roboty
reklama
Ja ostatnio przeglądałam książkę z przepisami dla dzieci i super "przepis" na papkę z cukinii był, Czarusiowi bardzo posmakowało. Wystarczy cukinię obrać (lub nie, jak to woli), pokroić w kawałki i ugotować na parze, a potem zblendować, chociaż w kawałkach też pewnie spoko jak blw. Poza tym dostaje standardowo wszystkie podstawowe warzywa (marchew, seler, pietruszka, ziemniak, brokuł, kalafior, dynia,pomidor, papryka) albo ze słoika albo mu gotuję, ale samych papek warzywnych już raczej nie daję tylko z mięsem, rybą, kaszką, kaszą, makaronem. Teraz w sumie częściej słoiki daję, bo nie mam czasu gotować, ale w zamrażarce nam jeszcze rybkę warzywami i klopsiki drobiowe, które i tak będę musiała zblendować, bo kawałki mięsa mu nie wchodzą za bardzo. A dzisiaj dostanie rosołek w kubeczku i zblendowane mięso z warzywami z rosołuDziewczyny, jakie macie pomysły na warzywa dla dzieciaków? Zauważyłam, że u nas dużo owoców, a te warzywa jakoś rzadko!