reklama
Taak! Czarek uwielbia odkurzacz, zwłaszcza w niego walić i szarpać, ale jak jest włączony to już tak nie cwaniakuje, może kojarzy mu się z katarkiem, którego się panicznie boi poza odkurzaczem upodobał sobie jeszcze wszystkie możliwe klapki i kapcie i te brzegi od maty puzzlowej, już je zdjęłam, bo wciąż je odczepia i gryzieCzy wasze maluchy tez są ciekawe odkurzacza (robota) a jak jedzie na nią to szybko ucieka Jezu jak mnie to śmieszy
Moj maz ma czerwone klapki po domu, Hanka na ich punkcie jest chora juz kazał mi je wyprac i żeby to jej były bo jak taki mały rodwiajler biegnie do nich i gryzieTaak! Czarek uwielbia odkurzacz, zwłaszcza w niego walić i szarpać, ale jak jest włączony to już tak nie cwaniakuje, może kojarzy mu się z katarkiem, którego się panicznie boi poza odkurzaczem upodobał sobie jeszcze wszystkie możliwe klapki i kapcie i te brzegi od maty puzzlowej, już je zdjęłam, bo wciąż gryzie
rosenberg
Fanka BB :)
U nas zwykle jedna pierś, jak usypia to zakładam że się najadł i nie budzę. Sen rzecz święta bardzo rzadko je więcej niż jedną. Chociaż czasami jest tak że się jeszcze wybudzi to przystawiam do drugiej i przy niej zasypia, ale to raz na jakiś czas się zdarzaDziewczyny kp - jak usypiacie dzieciaczka i usypia Wam przy pierwszej piersi, to zmieniacie jeszcze i dostawiacie do drugiej tak zeby sie wiecej najadlo czy zostawiacie i nie tykacie ?
Ja mam różowe i są hitem zabawki mogą nie istnieć jak klapki są pod ręką zresztą w ogóle u nas zabawkami to właściwe mało się bawi. Wszystko inne jest ciekawsze niż jakieś tam zabawkiMoj maz ma czerwone klapki po domu, Hanka na ich punkcie jest chora juz kazał mi je wyprac i żeby to jej były bo jak taki mały rodwiajler biegnie do nich i gryzie
rosenberg
To chyba wszystkie dzieci tak mają. Mój identiko. Jak mu dam pilota to jakby skarb znalazł, a zabawka 5 minut go zajmie i już leci do pufy albo kanapy wstawać i się drzecJa mam różowe i są hitem zabawki mogą nie istnieć jak klapki są pod ręką zresztą w ogóle u nas zabawkami to właściwe mało się bawi. Wszystko inne jest ciekawsze niż jakieś tam zabawki
Przybjam 5!U nas dzisiaj sryjland pobudek. Mloda wstaje co chwila z płaczem. A gdzie do rana jeszcze;/ nie wiem czy to ząb bp slini sie strasznie. Czy cos innego. Ale jest dopiero 3 godzina nowego dnia a ja jiz wymiękam;D
Michalina_25
u nas dzis to samo, a teraz nad ranem to spi a matka musi wstawac do pracyU nas dzisiaj sryjland pobudek. Mloda wstaje co chwila z płaczem. A gdzie do rana jeszcze;/ nie wiem czy to ząb bp slini sie strasznie. Czy cos innego. Ale jest dopiero 3 godzina nowego dnia a ja jiz wymiękam;D
reklama