reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Czy wasze maluchy tez są ciekawe odkurzacza (robota) a jak jedzie na nią to szybko ucieka 😂😂 Jezu jak mnie to śmieszy 😂😂
Taak! Czarek uwielbia odkurzacz, zwłaszcza w niego walić i szarpać, ale jak jest włączony to już tak nie cwaniakuje, może kojarzy mu się z katarkiem, którego się panicznie boi 🙈 poza odkurzaczem upodobał sobie jeszcze wszystkie możliwe klapki i kapcie i te brzegi od maty puzzlowej, już je zdjęłam, bo wciąż je odczepia i gryzie 😂

Taak! Czarek uwielbia odkurzacz, zwłaszcza w niego walić i szarpać, ale jak jest włączony to już tak nie cwaniakuje, może kojarzy mu się z katarkiem, którego się panicznie boi 🙈 poza odkurzaczem upodobał sobie jeszcze wszystkie możliwe klapki i kapcie i te brzegi od maty puzzlowej, już je zdjęłam, bo wciąż gryzie 😂
Moj maz ma czerwone klapki po domu, Hanka na ich punkcie jest chora 😂juz kazał mi je wyprac i żeby to jej były 😂😂bo jak taki mały rodwiajler biegnie do nich i gryzie 😂😂

Dziewczyny kp - jak usypiacie dzieciaczka i usypia Wam przy pierwszej piersi, to zmieniacie jeszcze i dostawiacie do drugiej tak zeby sie wiecej najadlo czy zostawiacie i nie tykacie ? 😄
U nas zwykle jedna pierś, jak usypia to zakładam że się najadł i nie budzę. Sen rzecz święta 😇😇 bardzo rzadko je więcej niż jedną. Chociaż czasami jest tak że się jeszcze wybudzi to przystawiam do drugiej i przy niej zasypia, ale to raz na jakiś czas się zdarza

Moj maz ma czerwone klapki po domu, Hanka na ich punkcie jest chora 😂juz kazał mi je wyprac i żeby to jej były 😂😂bo jak taki mały rodwiajler biegnie do nich i gryzie 😂😂
Ja mam różowe i są hitem😂 zabawki mogą nie istnieć jak klapki są pod ręką😂 zresztą w ogóle u nas zabawkami to właściwe mało się bawi. Wszystko inne jest ciekawsze niż jakieś tam zabawki😂

Ja mam różowe i są hitem😂 zabawki mogą nie istnieć jak klapki są pod ręką😂 zresztą w ogóle u nas zabawkami to właściwe mało się bawi. Wszystko inne jest ciekawsze niż jakieś tam zabawki😂
To chyba wszystkie dzieci tak mają. Mój identiko. Jak mu dam pilota to jakby skarb znalazł, a zabawka 5 minut go zajmie i już leci do pufy albo kanapy wstawać i się drzec 😂

U nas dzisiaj sryjland pobudek. Mloda wstaje co chwila z płaczem. A gdzie do rana jeszcze;/ nie wiem czy to ząb bp slini sie strasznie. Czy cos innego. Ale jest dopiero 3 godzina nowego dnia a ja jiz wymiękam;D

reklama
U nas dziś też ciężka noc😭 Do młodego przyjeżdża babcia ( moja teściowa) więc zobaczymy jak się będą razem bawić 😂 zazwyczaj jest tak że to ja mam dwa razy więcej roboty😂

Do góry