reklama
Paola_89
Fanka BB :)
A to przy porodzie naturalnym łatwo wtedy urodziłaś tzn bez żadnych problemów i też syn był duży ?Ja jestem po naturalnym porodzie i dwoch cesarkach, ze wzgledu na brak postepu i duze wagi dzieci... Teraz nie wiem jak to bedzie, ale
pewnie trzecia cesarka mnie czeka...
Będę chciała spróbować naturalnie ale ciekawe czy nie skończy się cc..
Mama_z_invitro
Też się cieszę, zwłaszcza że była to nasza 4 próba i już miałam załamkę.Ja znowu zachodze naturalnie, ale mam poronienia, mam co 2 tyg kroplówkę z intralipidu, encorton, accofil, heparynę, acard, super, że będziesz miała bliźniaki
Bądźmy dobrej myśli
A to przy porodzie naturalnym łatwo wtedy urodziłaś tzn bez żadnych problemów i też syn był duży ?
Będę chciała spróbować naturalnie ale ciekawe czy nie skończy się cc..
No w końcu musi być dobrzeTeż się cieszę, zwłaszcza że była to nasza 4 próba i już miałam załamkę.
Bądźmy dobrej myśli
Zawsze można skonsultować z drugim lekarzemPóki co problemów ginekologicznych nie ma, u mnie immunologia jest problemem. Wydaje mi się l, że lekarz woli dmuchać na zimne i uniknąć jakichkolwiek komplikacji, pomimo że jeszcze czas jest. A z drugiej strony wydaje mi się, że on po prostu jest zwolennikiem cc.
marta18691
Ooo4 szacun bedziesz miala co robic w jakim wiwku masz juz dzieci? Moje 3bedzieWitajcie dziewczyny mozna do was dołączyc? Jestem w 10+3, planowany termin porodu 18 luty to moja 4 ciąża nieplanowana...
marta18691
Super bliźniaki to i tak pewnie wczesniej urodziszHej Dziewczyny
Podczytuje Was od dłuższego czasu i chętnie dołączę do Waszego grona.
Termin mam na 28.02, ciąża bliźniacza dwujajowa.
Życzę wszystkim miłej i pełnej energii soboty, której większości z nas ostatnio brakuje
reklama
marta18691
Ja mialam 2cc i 3niewiem boje sie co wymyslaJa jestem po naturalnym porodzie i dwoch cesarkach, ze wzgledu na brak postepu i duze wagi dzieci... Teraz nie wiem jak to bedzie, ale
pewnie trzecia cesarka mnie czeka...